Женен ли е - лъже

• 23 891
  • 691
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Значи - по-добре да ми беше изневерил, отколкотода е честен с мен?
Странна логика
Аз изневяра НЕ прощавам!
И ако го беше направил пк щяхме да сме разведени сс огромната разлика, че нямаше да го погледна.
Не понасям лъжата и предателството.
Може да ме боли, но истината е преди всичко!
А, ако ме беше излъгал, нямаше да му проговоря. Какво говорим за семейство!
А сега сме приятели. И дъщеря ни е щастлива.

Ама той си те е излъгал по най подлия и долен начин. Бил се влюбил. Еми значи го е търсил. През това време какво е правил с теб. То това си е процес. Не е гръмотевична буря в лятна нощ. Лъгал те е емоционално, а ти като крава на касапин си му вярвала до последно. Накрая за да те разкара лесно и да запази някакви отношения, взел че ти признал как разбираш ли бил се влюбил, ама не го е искал

# 106
Скрит текст:
Значи - по-добре да ми беше изневерил, отколкото да е честен с мен?
Странна логика
Аз изневяра НЕ прощавам!
И ако го беше направил пак щяхме да сме разведени с огромната разлика, че нямаше да го погледна.
Ако ме беше излъгал, нямаше да му проговоря. Какво говорим за семейство!

Това е чудесно и е за завиждане спрямо други разведени двойки.

Но мъжът, като се е влюбил, нали пак е обещавал как ще са заедно, мечтали са за прекрасното бъдеще, за нов живот без половинка/ите си, целували са се, прегръщали са се. Или той се е влюбил в непозната, развел се е и е хукнал да я гони?

# 107
А вие как предлагате да се разведе мъж, така че да ви е угодно и да е почтено? Ако изневери - не става, ако не изневери - патология било. Или вижда красива друга жена и на момента се развежда, за да може после да види дали ще се влюби.

# 108
  • София
Тук май само Светулчица вярва, че е било платонично.

# 109
  • София
То готин начин няма, винаги ще е гадно, като се влюби в друга и започне да гради някакви отношения зад гърба на половинката. Колкото по-рано изясни пред себе си какво се случва и каже на половинката, колкото по-малко неща успее да "свърши" с другата преди това, толкова по-добре. Твърда граница няма, все пак влюбване и решение за развод не идват от въздуха. По-скоро ми е интересно, как така се влюбваш, ако имаш щастлива връзка и брак? Или е по-лесно да се носиш по течението, докато някоя не ти "отвори" очите?

# 110
Правилния начин е да се разделиш, когато връзката спре да те удовлетворява и като виждаш, че не се разбирате и нещата не вървят и не си щастлив с дадения човек. А не да ги виждаш тия неща, д азнаеш, че всъщност не го искаш тоя човек, ама да стоиш от удобство и навик. И да чакаш някой нов да се появи, че да се решиш на тази крачка. Ей това вече не е почтено.

# 111
Тук май само Светулчица вярва, че е било платонично.
Абсолютно

# 112
А вие как предлагате да се разведе мъж, така че да ви е угодно и да е почтено? Ако изневери - не става, ако не изневери - патология било. Или вижда красива друга жена и на момента се развежда, за да може после да види дали ще се влюби.

Мъжът трябва на първо място да е отговорен, а не да се държи като главен герой в романтична комедия. Тия платонични влюбвания на 20+ години са ми малко смешни. Всички обяснения как е срещнал любовта на живота си и просто не може повече, също.

Иначе съм твърд привърженик на развода, даже много често е закъснял, ама ако говорим за почтеност - да пусне първо клона. Къде е тая почтеност в натискането по кьошетата, свалянето на звезди и обясненията в любов, докато половинката ти те чака вкъщи? Пък нека не е боднал.

# 113
Свтулчица, наистина е крайно невероятно мъжът ти да е признал чувствата си към друга, но пак да сте си живели спокойно близо година след това. Неговите чувства ясно, ами къде отиват твоите? Ти вместо да се наслаждаваш изцяло на майчинството е трябвало да мислиш как таткото се сдържа да не си консумира любовта...? Ти си знаеш най-добре, аз това и 1 ден не бих го изтраяла. Добре е, че е бил честен, но за какво ми е после?

# 114
  • Paris, France
Странна логика
Аз изневяра НЕ прощавам!
И ако го беше направил пк щяхме да сме разведени сс огромната разлика, че нямаше да го погледна.

Ама той си те е излъгал по най подлия и долен начин. Бил се влюбил. Еми значи го е търсил. През това време какво е правил с теб. То това си е процес. Не е гръмотевична буря в лятна нощ. Лъгал те е емоционално, а ти като крава на касапин си му вярвала до последно. Накрая за да те разкара лесно и да запази някакви отношения, взел че ти признал как разбираш ли бил се влюбил, ама не го е искал

Не си прав. Бъркаш любов с влюбване. Влюбването се случва преди секс, най-често. За да се влюбим са достатъчни части от секундата понякога. Никой не търси влюбване, особено мъж, който си има постоянна партньорка. Връхлита ни и толкоз. Хормони. Разочароващ секс може да приземи силно влюбен човек, но жените трудно правим секс ако не сме влюбени, а и ни трябва време.

С мене се е разделял мъж, който ми каза, че се е влюбил в друга. Не беше правил секс с нея и се ожени за нея без да са правили секс. Още са заедно. Вярвам му, защото жената не би допуснала секс преди брака. Влюбеният мъж е готов на всичко.

Гадже на приятелка, с което тя беше живяла 10 години и каза, че се е влюбил в друга и иска раздяла. Тя се свърза с другата, която и каза, че не харесва мъжа и няма никакви намерения към него. Мъжът прекара следващите 20 години в мечти по другата, но не го огря. Последно си живееше сам. Питала съм го защо не мръдна. Казваше ми, че е влюбен във въпросната, не се възприема с друга и не изпитва желание за връзка или секс с друга.

# 115
Скрит текст:
Странна логика
Аз изневяра НЕ прощавам!

Не си прав. Бъркаш любов с влюбване. Влюбването се случва преди секс, най-често. За да се влюбим са достатъчни части от секундата понякога. Никой не търси влюбване, особено мъж, който си има постоянна партньорка. Връхлита ни и толкоз. Хормони. Разочароващ секс може да приземи силно влюбен човек, но жените трудно правим секс ако не сме влюбени, а и ни трябва време.

С мене се е разделял мъж, който ми каза, че се е влюбил в друга. Не беше правил секс с нея и се ожени за нея без да са правили секс. Още са заедно. Вярвам му, защото жената не би допуснала секс преди брака. Влюбеният мъж е готов на всичко.

Гадже на приятелка, с което тя беше живяла 10 години и каза, че се е влюбил в друга и иска раздяла. Тя се свърза с другата, която и каза, че не харесва мъжа и няма никакви намерения към него.
Мъжът прекара следващите 20 години в мечти по другата, но не го огря. Последно си живееше сам. Питала съм го защо не мръдна. Казваше ми, че е влюбен във въпросната, не се възприема с друга и не изпитва желание за връзка или секс с друга.

Чиста патология. Хем съм романтичка.

# 116
  • София
Това последното не е любов, а обсебване.

# 117
  • София
Странна логика
Аз изневяра НЕ прощавам!

Гадже на приятелка, с което тя беше живяла 10 години и каза, че се е влюбил в друга и иска раздяла. Тя се свърза с другата, която и каза, че не харесва мъжа и няма никакви намерения към него. Мъжът прекара следващите 20 години в мечти по другата, но не го огря. Последно си живееше сам. Питала съм го защо не мръдна. Казваше ми, че е влюбен във въпросната, не се възприема с друга и не изпитва желание за връзка или секс с друга.
И един мармот завива шоколада в станиол, до като рекламата на Милка обяснява колко полезен е техния шоколад, нищо че млякото и яйцата са на прах, какаото, ако въобще има е мижав процент, е-тата, м-тата и т. н. са толкова, че могат да разложат и мумия устояла на времето 15 века

# 118
Много ми е смешно как си представяте развод, защото не те удовлетворявала връзката. Това според мен се случва при някакви непоносими обстоятелства или тотални различия във възгледите. Освен това влюбване може да се случи и при нормални отношения вкъщи, все пак има комуникация и с други хора. Не е казано, че се влюбваш само ако нещо ти липсва. Вие защо сте се влюбили в половинките си, защото сте го търсили, защото нещо ви е липсвало или просто сте се усетили привлечени от този човек и сте видели, че ви харесва характера му, разбиранията му, отношението към другите и към вас?

# 119
Не ми се е случвало никога да се влюбя с колега, покрай работа, разговори и служебни купони.

Общи условия

Активация на акаунт