Женен ли е - лъже

• 23 934
  • 691
  •   1
Отговори
# 270
Невенче, пак уцели в десятката както винаги.
Ако той наистина се развежда, нямаше да има тъжна физиономия и разстройване.
Това доказва, че лъжоти и то яко.

# 271
Не разбирам защо е нужно това подигравателно отношение към авторката от някои коментиращи темата (например Василиса).

Колкото до това, че има принципни хора, съгласна съм, но не съм видяла никого от тях да подхожда чак толкова идеалистично и наивно. Имат морал, да, поставят граници, които не преминават, което е достойно за уважение, обаче не изпадат в крайности като това дори да не поглеждат човек, който е обвързан с друг. И аз може да имам задръжки/спирачки, обаче не го афиширам и не се правя на възмутена от хора, чиито възгледи не съвпадат с моите.

# 272
Абсолютно съм съгласна, хубаво е човек да има принципи, да си ги отстоява, достойно е за уважение, но моля, да не ги налага и да не се възприема като съдник на някой, който е решил друго за живота си. В тези теми винаги има потребители, които се чувстват длъжни да изтъкнат колко са морални, колко са възвишени и как всякакви грехове може да са им присъщи, но да погледнат чужд мъж - ни-ко-га! Ми браво, ама мен изобщо не ме интересува тая работа и не им се прекланям. Както и не ме интересува, ако някоя има за хоби пък само със женени да спи. Кой с кого си ляга, не е моя работа и не съдя, нито си изграждам мнение за човека от това. Интересува ме с кого спя аз и мъжа ми, чуждите чаршафи не са моя работа.

# 273
  • Paris, France
Не мога да разбера - някой като е женен и вече не става за нищо, не може да се занимаваш с него. Ами хората нали трябва да изневеряват, развеждат и т.н. Ако всички станем много принципни - де ще му излезе края? )))

Защо да не става за нищо жененият? Ето, намерил част за колата и, въпросният.

При равни други условия жененият и разведеният с деца разполагат с по-малко ресурси като време и пари. Голяма част от времето им е прекарвана в битовизми като пазаруване, хранене с гнусно пюре на покривка с петна, гушкане на олигавено чаве, водене по доктори, тъпи разговори с малко дете, от което не се научава нищо съществено. През това време свободният може да иде на фитнес зала, на танци, да срещне нови хора. При интерес от жена, свободният може да си я заведе в къщи. Жененият трябва да плати хотел. Малко жени се навиваше да идем на хотел за едното таковане. Същото можем да го правим чрез ескортна агенция и да се обогатяване финансово.

Женените и мъжете, които живеят с деца имат по-нисък тестостерон от живеещите сами тъпкачи. Моногамна връзка, раждане на дете, отглеждане на дете, нисък социален и професионален статут, липса на финанси, възраст, напълняване, липса на физическа активност са фактори, които свалят нивата на тестостерон при мъжете, понякога до степен да ги вкарат в женския спектър.

Всички мъже искате млади, здрави жени без деца. Такива жени идват с висока цена и си я знаят. Жените трудно се навиваме да пуснем ей така и имаме повече изисквания и претенции. След забременяване и особено раждане излизаме задълго от половия пазар, защото сме изморени и времето ни е вложено в отглеждане на децата + че почваме да търсим повечко ресурси и за тях. Около менопауза спираме да се интересуваме от секс. Повечето ми връстници (50-60г мъже) биха искали секс, но повечето ми връстнички не. Ако случайно заискаме, е основно с младоци и без деца в картинката.

Безпринципните, които като млади сме си затваряли очите за браковете и децата на мъжете, сме се срещали с тях основно за икономическа изгода, за кратко и само ако в него момент не се отвори нещо по-интересно. Такива мъже никога не сме ги поканили в къщи, разбира се. Ако се разболеят, разведат, изгубят си работата, то ние ги подминаваме на улицата без да им кажем и добър ден.

За да излезе женена с мъж, трябва да си хване оная работа и да иде. За да излезе женен, трябва да купи подарък, да плати ресторанта, хотела, да бутне малко кинти. За вечеря в ресторант и плащане на стая в хотел аз няма да ида с женен.

Има конфликт на женски и мъжки интереси и разлики в посока на интерес.

# 274
аз пък не видях някой нещо да изтъква - за някой е морално / за мен също - ни-ко -га да не поискам да спя с чужд мъж и да не искам  да нараня друга жена/, а за някои може пък да няма проблем. Във форума има и двете мнения - и всеки казва своето, нали затова е форум.   Форум е, всеки има право на мнение, никой не е заставил някого за нещо. Simple Smile

# 275
Момичета, само с женени трява да излизаме.
С необвързани не. Щом са необвързани, никой не ги иска.
С вдовци също не. Да не ви утрепе и вас.
Само с женени. Щом обича жена си и вас ще обича

Sunglasses

# 276

При равни други условия жененият и разведеният с деца разполагат с по-малко ресурси като време и пари. Голяма част от времето им е прекарвана в битовизми като пазаруване, хранене с гнусно пюре на покривка с петна, гушкане на олигавено чаве, водене по доктори, тъпи разговори с малко дете, от което не се научава нищо съществено. През това време свободният може да иде на фитнес зала, на танци, да срещне нови хора. При интерес от жена, свободният може да си я заведе в къщи. Жененият трябва да плати хотел. Малко жени се навиваше да идем на хотел за едното таковане. Същото можем да го правим чрез ескортна агенция и да се обогатяване финансово.

Женените и мъжете, които живеят с деца имат по-нисък тестостерон от живеещите сами тъпкачи. Моногамна връзка, раждане на дете, отглеждане на дете, нисък социален и професионален статут, липса на финанси, възраст, напълняване, липса на физическа активност са фактори, които свалят нивата на тестостерон при мъжете, понякога до степен да ги вкарат в женския спектър.

Всички мъже искате млади, здрави жени без деца. Такива жени идват с висока цена и си я знаят. Жените трудно се навиваме да пуснем ей така и имаме повече изисквания и претенции. След забременяване и особено раждане излизаме задълго от половия пазар, защото сме изморени и времето ни е вложено в отглеждане на децата + че почваме да търсим повечко ресурси и за тях. Около менопауза спираме да се интересуваме от секс. Повечето ми връстници (50-60г мъже) биха искали секс, но повечето ми връстнички не. Ако случайно заискаме, е основно с младоци и без деца в картинката.

Безпринципните, които като млади сме си затваряли очите за браковете и децата на мъжете, сме се срещали с тях основно за икономическа изгода, за кратко и само ако в него момент не се отвори нещо по-интересно. Такива мъже никога не сме ги поканили в къщи, разбира се. Ако се разболеят, разведат, изгубят си работата, то ние ги подминаваме на улицата без да им кажем и добър ден.

За да излезе женена с мъж, трябва да си хване оная работа и да иде. За да излезе женен, трябва да купи подарък, да плати ресторанта, хотела, да бутне малко кинти. За вечеря в ресторант и плащане на стая в хотел аз няма да ида с женен.

Лично аз не съм съгласен с написаното - защо според теб разведеният храни с пюре и гушка лигаво дете - може да е голямо вече например? Поддържането - ами и жененият и разведеният може и да си ходят по танци и по фитнеси. Финансите зависят от това, което работиш и как ги изкарваш, а не от семейното положение. Аз лично бих предпочел жена с дете, доколкото ще сме на еднакъв етап, отколкото такава, която е била неомъжена и не е имала дете. Нали знаеш - бариерата между тези, които нямат деца и тези, които имат, си съществува и не е никак малка. Друго - жената, като не е била в брак и няма деца много много трудно си променя ежедневието, за да намери място и за мъж и няма желанието изобщо да се съобразява и с евентуално дете. Като не е живяла с някой - няма и чисто битовия и психологически опит.

# 277
Не се подиграват изобщо, просто съм се нагледала на достатъчно житейски ситуации, имам и доста житейски опит...
Навремето имах един началник, който си водеше любовниците в кабинета... Целия офис знаеше, само той си мислеше, че никой нищо не знае... Имаше една особено, дето хем я таковаше, хем я обиждаше пред всички... А тя тичаше ли, тичаше горката усмихната, а после излизаше разревана...че даже и по някой път я биеше след секс...
Въпрос на вкус, казало кучето, и си облизало задника.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 17:13 от Прекрасная Василиса

# 278
Повечето любовници не ги обиждат и не ги унижават, а напротив, мъжът трябва да се разчекне на три и да изръси един милион комплименти, лъжи и сума ти милувки, за да замаже основния си недостатък - че е женен, с деца, в повечето случаи и доста по-стар. Така както женен сваля свободна и по-млада жена, рядко е свалял жена си, когато и двамата са били с един и същ социален статус.

Това не означава, че все пак това не са напразни обещания, много лъжи и унизително криене, особено когато любовницата иска сериозна връзка.

Аз защо ли си мисля, че авторката е хлътнала, много й харесва вниманието на женения и подсъзнателно е намерила причина най-накрая да се отърве от връзката си, за да е свободна за него? В крайна сметка те излизат заедно, в една компания са и няма да спрат да се виждат, той много скоро ще разбере, че тя е напълно свободна.

# 279
Не се правя на морална, казвам моите възгледи и не ги налагам. Даже се извиних и казах, че не искам да засегна никой, но от там се започнаха нападките към мен за възвишени чувства и т.н, каква идеалистка съм, ама нямало как да съм чак такава. И какво се получава този, който напада казва, че него го нападат. 😃😃😃

# 280
Аз защо ли си мисля, че авторката е хлътнала, много й харесва вниманието на женения и подсъзнателно е намерила причина най-накрая да се отърве от връзката си, за да е свободна за него? В крайна сметка те излизат заедно, в една компания са и няма да спрат да се виждат, той много скоро ще разбере, че тя е напълно свободна.
Със сигурност ще разбере, но смятам, че тонът ми беше достатъчно твърд, а действията ми ще дозатвърдят. Не очаквам да опитва повече, честно казано. То ако и след това продължи да опитва без да е "изпълнил условието" ще си ме откаже по естествен път. Иначе признах в темата, харесвам го, ако беше говорил с мен като вече свободен, щях да опитам. Нямам деца, но няма да ме спре, че той има.
Няма и как да ме излъже, че се е "освободил" без да инструктира и всички останали 10+ човека да лъжат с него, което ми се струва твърде много труд и риск някой все да издъни.

# 281
  • Paris, France
Скрит текст:

Лично аз не съм съгласен с написаното - защо според теб разведеният храни с пюре и гушка лигаво дете - може да е голямо вече например? Поддържането - ами и жененият и разведеният може и да си ходят по танци и по фитнеси. Финансите зависят от това, което работиш и как ги изкарваш, а не от семейното положение. Аз лично бих предпочел жена с дете, доколкото ще сме на еднакъв етап, отколкото такава, която е била неомъжена и не е имала дете. Нали знаеш - бариерата между тези, които нямат деца и тези, които имат, си съществува и не е никак малка. Друго - жената, като не е била в брак и няма деца много много трудно си променя ежедневието, за да намери място и за мъж и няма желанието изобщо да се съобразява и с евентуално дете. Като не е живяла с някой - няма и чисто битовия и психологически опит.

Голямото дете изисква още повече време, пари за кръжоци, уроци, лагери + 100% иска време с бащата. Когато детето му е при него, любовницата е другаде 🌞. Ако бившата е останала в апартамента му с детето, трябва му ново жилище, обзавеждане.

Танците и фитнесите също са време.

Финансите не са само изкараното от работа. Някои мъже нямат високоплатена работа, но пък имат високи пасивни доходи. Финансите, които остават за джиткане на любовница не са всичко, което мъжът печели от работа. Има издръжки, разходи по себе си.

Алфа мъжете не искат жени с деца, дори когато те самите имат няколко. Доналд Тръмп е добър пример. Естествено е мъж, който прецени, че няма да се котира сред бездетни и млади, да предпочете жена, която е вече майка. Друго предимство на майките е, че не натискат за бракове и деца, защото вече си имат.

След битови и психологически опити с мъже, много жени не желаят съжителства и връзки. Разведената ми баба и майка са ми го казвали и никога не са живяли с други мъже. Ходене да, връзки и нови деца твърдо не. С малки деца аз нямах време за срещи, а бях домакиня и имах мъж. Ако бях сама и трябваше да работя, хептен. С големи деца съм стара и мъже не ме интересуват. Времето, в което съм била свободна за връзки е било 18-28г и след децата край. Жените имаме кратък срок на годност.

Жените със собствени жилища не щат да се местят, да местят децата при чужд мъж. Жените във финансови затруднения търсят ракета-изстребител. Факт. От стотината разведени приятелки на майка ми се ожениха 5 или 6 за разведени с деца и то при условие, че децата на мъжа не стъпват в общото жилище. Така се ожени и баща ми. Останалите си ходеха,  но без връзка.

Средностатистическият разведен с дете си е тесла отвсякъде.

# 282
Как така излизат в обща компания... жена му не е ли и тя част от компанията?

# 283
Радвам се,че след толкова съвети, си взела най- правилното решение и си поставила своите граници. Така трябва. Да се вържеш на празните приказки на тоя палячо,  да поставиш себе си на второ място, е нещо, което не трябва да допуска, всяка уважаваща се жена.

# 284
  • Варна
От цялата работа едно е ясно - гърмян заек е майка ти. Слушай го туй старо куче и не ти трябва цял форум. Разбира се, твое право е да пробваш... да си счупиш главата. (с най-добро чувство речено)

Общи условия

Активация на акаунт