Женен ли е - лъже

• 23 787
  • 691
  •   1
Отговори
# 510
Изобщо не визирам случая на Камъчка. Там си е имало голяма любов от нейна страна, а и от мъжа е изглеждало същото, имат дете, което и двамата са искали и т.н. Хубавото е, че сега тя има и детенце, и мъж, който я обича, дори да не е бащата точно.

# 511
Историята на Камъчка ме впечатли.
Радвам се, че макар и след толкова пропиляни години в надежди си намерила правилния път.
Това визирах,  за връзките със женени. Рядко имат успешен край за любовницата.

Всички негативи са са жените.

# 512
Когато нямаш елементарен морал, всичко свършва негативно.

# 513
  • Paris, France
Радвам се, че макар и след толкова пропиляни години в надежди си намерила правилния път.
Това визирах,  за връзките със женени. Рядко имат успешен край за любовницата.

За мене камъчка не е пример за това, че обвързаните мъже не са добри за връзка. Нейният любовник си е бил ревнивец и манипулатор и такъв щеше да е и ако беше свободен. Обвързването му с жена му и е било най-малкия проблем и даже мисля, че я е спасило от ревнива лепка, която щеше да и виси на главата и да не пуска клона. Ако е бил свободен, може би са щели да се оженят и да се развежда втори път. Камъчка е спестила пари за развод, освен нерви.

Влюбването във въпросния и е помогнало да прекрати безперспективна връзка с мъж, когото не е обичала и без това. Има дете от мъж, в когото е била влюбена. Оттам нататък всичко и е като на разведените жени с деца, които са срещнали мъжете си свободни. Ето, първият и мъж не е бил женен като са се срещнали, явно го е харесала достатъчно, че да се ожени за него, но недостатъчно за да остане с него.

Ако камъчка не беше срещнала въпросния, можеше да тлее във връзка с първия си мъж, да остане без деца. Ако пък му беше отказала, можеше и да съжалява и цял живот да мисли какво ли е щяло да бъде ако са били заедно. Сега поне е изживяла връзката и е продължила напред.

За мене връзката е успешна за камъчка и неуспешна за женения любовник, който сега е сам и пропит и вече едва ли някоя ще го погледне.

# 514
Това визирах,  за връзките със женени. Рядко имат успешен край за любовницата.

За мене камъчка не е пример за това, че обвързаните мъже не са добри за връзка. Нейният любовник си е бил ревнивец и манипулатор и такъв щеше да е и ако беше свободен. Обвързването му с жена му и е било най-малкия проблем и даже мисля, че я е спасило от ревнива лепка, която щеше да и виси на главата и да не пуска клона. Ако е бил свободен, може би са щели да се оженят и да се развежда втори път. Камъчка е спестила пари за развод, освен нерви.

Влюбването във въпросния и е помогнало да прекрати безперспективна връзка с мъж, когото не е обичала и без това. Има дете от мъж, в когото е била влюбена. Оттам нататък всичко и е като на разведените жени с деца, които са срещнали мъжете си свободни. Ето, първият и мъж не е бил женен като са се срещнали, явно го е харесала достатъчно, че да се ожени за него, но недостатъчно за да остане с него.

Ако камъчка не беше срещнала въпросния, можеше да тлее във връзка с първия си мъж, да остане без деца. Ако пък му беше отказала, можеше и да съжалява и цял живот да мисли какво ли е щяло да бъде ако са били заедно. Сега поне е изживяла връзката и е продължила напред.

За мене връзката е успешна за камъчка и неуспешна за женения любовник, който сега е сам и пропит и вече едва ли някоя ще го погледне.
Много добре казано. Беше болен от ревност. Затова за мен излезе вярна максимата: "Понякога да не получиш това, което искаш е голям късмет". Благодаря ти за точното мнение, и аз го чувствам така.🥰

# 515
Абе направо идеално се е уредила

# 516
Аз си имах колега, с когото бях много близка и отстрани си мислеха, че сме двойка. Не сме били, той си имаше жена и дете, аз си имам мъж. Просто много си пасвахме като характер, фирмата беше гадна и двамата виждахме, че нямаме бъдеще в кариерата там. Той беше малко тиха вода и не говореше много за семейството си, няма социални мрежи и не знаеха много за личния му живот. На едно събиране не дойде, защото му се роди второ детенце. Питаха ме къде е и като им казах бяха “ама той жена има ли, че второ бебе” 😁

Сигурно са си мислели, че сме заедно и крием, в тоя момент чак се замислих как е изглеждало отстрани.

# 517
Голямо приятелство ще да е било, да не се знае, че има жена и деца Simple Smile

# 518
Аз си имах колега, с когото бях много близка и отстрани си мислеха, че сме двойка. Не сме били, той си имаше жена и дете, аз си имам мъж. Просто много си пасвахме като характер, фирмата беше гадна и двамата виждахме, че нямаме бъдеще в кариерата там. Той беше малко тиха вода и не говореше много за семейството си, няма социални мрежи и не знаеха много за личния му живот. На едно събиране не дойде, защото му се роди второ детенце. Питаха ме къде е и като им казах бяха “ама той жена има ли, че второ бебе” 😁

Сигурно са си мислели, че сме заедно и крием, в тоя момент чак се замислих как е изглеждало отстрани.

И аз имах такъв случай. Много си паснахме. Всякакви разговори водехме.
И колегите шушукаха.
И с жена му се сприятелихме. Той ме помоли за един здравословен проблем да и пратя инфо, та сме си общували и с нея, но повече онлайн.
След време разбраха, че и с жена му се имаме. Седим на почивка, гукаме си. Звъни жена му, той вика чакай и пред всички жената иска да си говори с теб. И отидох настрани и 10 минути разговор.
Ония шаш и паника.
Клюкарска му работа. После спряха с простотиите.

# 519
На мен не ми е странно, и аз имам колега, който не говори за личния си живот. Знаем, че е женен, но изключително рядко споменава в разговор когото и да е от семейството си. Като цяло е мълчалив, само с няколко човека се отпуска да говори повече. Иначе е много свестен човек, разбран, надежден, дискретен.

# 520
А водите ли се приятели? Не, само колеги сте явно.

# 521
На мен не ми е странно, и аз имам колега, който не говори за личния си живот. Знаем, че е женен, но изключително рядко споменава в разговор когото и да е от семейството си. Като цяло е мълчалив, само с няколко човека се отпуска да говори повече. Иначе е много свестен човек, разбран, надежден, дискретен.

Има хора не обичат да си споделят личните неща.
Че хората много обсъждат.
Имах един колега си изпати. Каже едно и така се преиначи, че го изкараха какъв ли не.
И на следващата си работа спря да споделя за себе си. И няма проблеми.

# 522
Той с мен си споделяше, още като забременя жена му с второто детенце ми каза новината и се похвали. За други неща също ми е споделял и така. Даже бях го молила майка му да ми носи лекарства от чужбина като е там, защото нямам как да си ги купя тук и буквално ме е спасявал.

Просто не споделя на хора, които не мисли за толкова близки и не разказваше лични неща на останалите. Не е женен с брак, няма халка, което би издало, че е женен. Казал беше, че има едно дете и мислеха, че е разведен. А като ми е споделял неща, не съм такава, че да ги разказвам после и съответно те не са знаели за него, че си е с жена си. Като мъж и жена имат такива отношения веднага се мисли, че е нещо друго.

# 523
А водите ли се приятели? Не, само колеги сте явно.
Със сигурност повече от само колеги, защото и аз не общувам безразборно с всеки.

# 524
И това не го разбирам. Ако се сприятелиш с колега от другия пол, всички ви вземат за повече от приятели. А ако пък на банкет си позволиш да танцуваш с някого 2 пъти - КРАЙ, това е липса на всякакъв морал. Или ако си пийнеш малко повечко, значи си преспала с половината фирма.

Общи условия

Активация на акаунт