Женен ли е - лъже

• 23 784
  • 691
  •   1
Отговори
# 525
И това не го разбирам. Ако се сприятелиш с колега от другия пол, всички ви вземат за повече от приятели. А ако пък на банкет си позволиш да танцуваш с някого 2 пъти - КРАЙ, това е липса на всякакъв морал. Или ако си пийнеш малко повечко, значи си преспала с половината фирма.

И аз не разбирам, но такива хора, които ще украсяват винаги има и ще има.

# 526
И това не го разбирам. Ако се сприятелиш с колега от другия пол, всички ви вземат за повече от приятели. А ако пък на банкет си позволиш да танцуваш с някого 2 пъти - КРАЙ, това е липса на всякакъв морал. Или ако си пийнеш малко повечко, значи си преспала с половината фирма.

И аз това не го разбирам. Но ми се е случвало и на мен-колега, с който доста си общуваме в работата, може да се каже, че имаме симпатии един към друг- на фирмен купон не ми обръща внимание, а пък за танци с мен да не говорим. Причината- да не би да си помислят нещо да нас другите. Е това ако не е лицемерие, здраве му кажи 🤣Лицемерен морал направо🤪

# 527
Имаш претенции към колега на фирмено парти, където би могла да общуваш с много други, дори да сте афиширали отношенията си? Това твойто пък е баш собственическо отношение към човека.

# 528
Аз в службата повече си говоря с един колега, просто защото и двамата сме големи бъбривци. Извън офиса не общуваме. Друг колега е по-мълчалив, но него смятам и за приятел, помагали сме си и извънслужебно, имаме си доверие, че каквото си кажем, ще остане между нас. Тъй че не е показател само кой с кого повече говори...

# 529
Имаш претенции към колега на фирмено парти, където би могла да общуваш с много други, дори да сте афиширали отношенията си? Това твойто пък е баш собственическо отношение към човека.

Не е точно така, макар да е вярно- такова поведение по принцип показва по- скоро собственическо отношение към човека. Но точно в този случай не стоят така нещата. Нека все пак човека да се покаже и на другите хора, да го видят и останалите, пък аз все пак потанцувах с другите ми колеги. Не съм настоявала за ничие внимание, просто ми направи впечатление.
Но както и да е, да не разводняваме темата🙂

# 530
Авторке, ти говори ли вече с колегата?

# 531
Отдавна е говорила, че и писала.

# 532
Отдавна е говорила, че и писала.
Айййй, изложих се!🫣

# 533
Е сега, не е чак толкова голяма излагация, има и по-страшни Grinning

# 534
Скрит текст:
Просто не им дават да пият или не ги пускат да излизат без тях.

Имам близка приятелка, умна е.
Но смята, че мъжете трябва да се пазят да не ходят по жени.
Смята, че за изневярата е виновна само любовницата и мъжът вина не носи, защото те са си такива. Имали нежни и меки души, слаб ангел. И трябвало да им се прощава ако изневерят.
Умна??? В смисъл!

Как в какъв? Ами умна си е.
Има три висшета. Успяла жена и т.н.
Но в тия неща нещо и куцат мислите.
Има много такива жени. А и мъже. Уж умни, начетени, добри, ама за някой неща - много са зле.

# 535
Е сега, не е чак толкова голяма излагация, има и по-страшни Grinning
😄😄😄Връщаххх,връщахххх, още не мога да намеря какво последно му е казала…

# 536
Ех, ама и ти си еднааааа Joy

Ето ти

Срещнах се с мъжа. Каза ми, че иска да прекарва време с мен пак, отговорих, че докато е семеен няма да го допусна до себе повече. Умълча се, разстрои се, казах му "всичко е наред" и си тръгна. Донесох му една кутия цигари за благодарност, че ми помогна за частта, върна ми я и това е.
Скарах се с неангажиращия си приятел заради леко унизително изречение за пореден път, прекипя ми и днес разкарах и него.
Дано да е за добро всичко. Не се чувствам добре сама, но и в тези ситуации нямаше ..

В профил най-лесно се търси.

# 537
Еххх, Елора, добре, че си ти!😇🤗🌺
Ми аз съм през телефона и нищо не ми излиза през профила!
Добре, че девойчето се е осеферило! Радвам се за нея!”Форумът реши!”👊🏆🏆
А това с приятелката ти и че е умна… Имаме един приятел( по-скоро на мъжа ми), както ти казваш интелигентен,остроумен мъж… Излиза отскоро с една дама , с която имаха бизнес отношения и каза, че била напуснала фирмата, прибрала се е в родния град и щяла да се развежда… И така месец-два и вчера го питам дали вече се е развела, мина ли й делото и той скляпа: амиии, не още! После разбирам , че тя всъщност продължава да живее с мъжа си!😱
Направо се изумих как този мъж въобще си е позволил да се озове в такава ситуация! Ами попитах го : ти тъп ли си?!
Направо се изнервих ти казвам!

# 538
Ми не знам, влюбен ли е или глупав. Или супер наивно лети в облаците.
Аз примерно никога не съм имала илюзии и надежди.
Може би за много кратък период. Говорим за 2 дни, ама аз бързо се самовразумявам.

# 539
  • Paris, France
Имаме един приятел( по-скоро на мъжа ми), както ти казваш интелигентен,остроумен мъж… Излиза отскоро с една дама , с която имаха бизнес отношения и каза, че била напуснала фирмата, прибрала се е в родния град и щяла да се развежда… И така месец-два и вчера го питам дали вече се е развела, мина ли й делото и той скляпа: амиии, не още! После разбирам , че тя всъщност продължава да живее с мъжа си!😱
Направо се изумих как този мъж въобще си е позволил да се озове в такава ситуация! Ами попитах го : ти тъп ли си?!
Направо се изнервих ти казвам!

Е, какво му е тъпото да чука чуждо? Той е мъж и за мъжете е напълно ОК. Ако оправи 100 женени булки, все една ще случи да се разведе. Маркетинг.

Общи условия

Активация на акаунт