Женен ли е - лъже

• 23 790
  • 691
  •   1
Отговори
# 495
Не, B2022 разказа за някакви нейни познати.
Успехът, че изкарала дълга връзка с женен, ама накрая съпругата му победила, не го разбирам.
Нито успеха на едната, нито на другата.
То трофеят е някакъв боклук, ама те се борят... тяхна работа.

туй по казуса на камъчка ли? Аз иначе го разбирам.

# 496
Направо се чудя как ги сваляте тези мъже с такава потресаваща липса на чувство за хумор, не знам.
То бива, бива да не схващаш вица и иронията, ама чак толкова не бива...

За всички останали още един виц: Мъжете с чувство за хумор са много опасни. Смееш се, смееш се, смееш се... И бам! гола в леглото му.
Но жените с чувство за хумор са още по-опасни. Смееш се, смееш се, смееш се... И бам!, женен с ипотека и 3 деца.

# 497
Просто не им дават да пият или не ги пускат да излизат без тях.

Имам близка приятелка, умна е.
Но смята, че мъжете трябва да се пазят да не ходят по жени.
Смята, че за изневярата е виновна само любовницата и мъжът вина не носи, защото те са си такива. Имали нежни и меки души, слаб ангел. И трябвало да им се прощава ако изневерят.

# 498
Две приятелки се карат:
- Пък аз съм със сто грама ракия по- хубава от теб.

# 499
Елора, аз също имам такива приятелки и познати, затова го казах, изобщо не беше на майтап.

Ако на събитието има алкохол или отиват с тях, или не ги пускат. Защото мъжът си е такъв, а ако е пийнал не може да му се има доверие. И там 100 % ще има някоя мадама, която ще го надуши и ще се възползва. Също така се следи постоянно местоположението му с приложение. Но това вече е друга тема.

# 500
По офисите е пълно с нахални, нещастни и комплексирани жени. Не можете да си представите какво се случва по фирмените партита и тиймбилдинги. Всякакъв морал пада. Дали от алкохола, дали от манталитета не знам, но е грозно.

# 501
Просто не им дават да пият или не ги пускат да излизат без тях.

Имам близка приятелка, умна е.
Но смята, че мъжете трябва да се пазят да не ходят по жени.
Смята, че за изневярата е виновна само любовницата и мъжът вина не носи, защото те са си такива. Имали нежни и меки души, слаб ангел. И трябвало да им се прощава ако изневерят.
Умна??? В смисъл!

# 502
Да, сега видях какво е писала, Лори. Миии, съгласна съм, макар да не обичам да обобщавам.

# 503
По офисите е пълно с нахални, нещастни и комплексирани жени. Не можете да си представите какво се случва по фирмените партита и тиймбилдинги. Всякакъв морал пада. Дали от алкохола, дали от манталитета не знам, но е грозно.

Е, то и ние имаме фирмени партита. Попринцип това даже ми е най-смешно, да се забиеш с някой на фирмено парти. Все едно няма други места.

Не, че много връзки не са тръгнали от разни офисни запознанства, но особено в моя сектор сме предимно млади хора и го приемам. Но едно е да работите в една фирма и да се запознаете, друго да се изпраскате на коледното парти или на тиймбилдинга извън града.

# 504

Ако на събитието има алкохол или отиват с тях, или не ги пускат. Защото мъжът си е такъв, а ако е пийнал не може да му се има доверие. И там 100 % ще има някоя мадама, която ще го надуши и ще се възползва. Също така се следи постоянно местоположението му с приложение. Но това вече е друга тема.

А що не попиташ тази приятелка какво е вършил благовония й в миналото на пияна глава? Гаранция ,че е имал издънки.

# 505
О, има си определени типажи мъже, които като пийнат малко алкохол и започват да се пускат на абсолютно всяка жена. Имам такива познати, но ние си ги знаем, ако сме в компания и никой не ги взима сериозно. Дори жените им ги знаят и си ги дърпат и слагат да спят обикновено. Или да си тръгват. То пък чудо невиждано все едно. Безобидни са като цяло.

# 506
Мъж като мъжете не процедира така. Трябва жената наистина да го кефи.
И аз така подозирам. Пък ако е обвързан (за да сме още повече по темата), и да го кефи друга, пак може да не предприеме нищо. И мъжете имат морал/задръжки/съвест, колкото и някои жени да не вярват в това.

# 507
Аз съм с впечатление, че повече жените връзват на пияно, отколкото мъжете. И то много хард и излагащо се предлагат някои.
Виждала съм смешни случай, жена да тегли пиян мъж, за да го води у тях, а той да я бута : Бегай бе, гледай я, маани се, марш! "😂😂😂

# 508
Има и мъже, и жени, които като подпийнат не усещат, че няма ентусиазъм от другата страна, налитат и се излагат. Но в повечето случаи това, което аз съм виждала на тиймбилдинги е, че сварката е двустранна.

happy_mama, никакви издънки не е имало при него, тя го е казвала, имало е издънки в предишни нейни връзки, както от страна на мъжете, така и от нейна страна - оттам заключението, че всички мъже са със слаби ангели като пийнат, а жените налитат на женени мъже на такива купони.

# 509
Има ли замесен алкохол, често "отслабват ангелите", а на другия ден срам.
Започнаха коледните банкети:)

Общи условия

Активация на акаунт