Женен ли е - лъже

• 23 912
  • 691
  •   1
Отговори
# 300
Той може да се е намусил, защото е изненадан или не може да реагира на момента в ситуацията. Не е казано, че се е отказал. Отдръпнал се е, защото е фрустриран. Ще помисли, помисли и ще се задейства пак.

# 301
  • Paris, France
Аз изповядвам два морални принципа:
1. Не прави на другите това, което не искаш да правят на теб.
2. Мога да споделя всяка моя постъпка с родителите и детето си.

+1.

Той може да се е намусил, защото е изненадан или не може да реагира на момента в ситуацията. Не е казано, че се е отказал. Отдръпнал се е, защото е фрустриран. Ще помисли, помисли и ще се задейства пак.

Ми, да. Сам е казал, че му предстои развод и изнасяне. Още 3-4 месеца и е готов 🤩. Малко остана 🥳.

Мисля си да не би наистина да иска да се развежда, но да си търси нова, безплатна квартира. Тогава лошо.

# 302

Мисля си да не би наистина да иска да се развежда, но да си търси нова, безплатна квартира. Тогава лошо.
За това пък не се бях сетила. Напълно възможно да си права.

# 303
  • София
Ако беше това си мисля, друга щеше да е реакцията. Щеше да продължи да й реди приказки от 1001 нощ. За мен се е опитвал да я върже с приказките за счупен брак и предстоящ развод, и нейната позиция го е разочаровала. Но едва ли е изчерпал ролите, очаквам нова история да завърти, примерно жената прави золуми по време на развода, той страда, че не може да се освободи бързо за новата любов... но не на всички им се занимава де, ако е по лесните свалки, може и тук да тегли чертата.

# 304
Да, и аз не разбирам какво отчаяно има в това, което смятам да му кажа. Мисля си, че няма да го направи, честно казано, даже ще съм и малко облекчена ако се получи така да ме отблъсне с поведение след това. До момента не съм видяла нищо лошо от този човек, приятен е, помогнал ми е, държи се уважително, не е виновен ако е изпитал чувства. Не знам изобщо какво го е довело до това да се опитва с мен, какво става в дома му също не искам да знам. Да, добре се чувствам в компанията му, но за себе си съм решила, че бих го допуснала повече ако се "освободи". Той показа такова желание, ако вземе, че го реализира, добре - бих опитала. Ако пък не - здраве да е, никой няма да седи вързан и да го чака. Не искам паралелни взаимоотношения. Изслушах го като ми се обясняваше, защото не съм темерут и не ми идва отвътре да кажа "нененене, не ме занимавай, не ми пука какво ще ми кажеш". Да съм видяла лошо, да, но аз не съм, и не съм и съдник, не анатемосвам хората ей така по подразбиране.
Да допълня, човекът е с едно дете, на 4 години.
Не, не се държи уважително. Женен мъж не говори така. Това, че те кара да зарежеш връзката си, за да може само той да е интимен с теб - не, не е уважение, нито той е рицар, нито се бори за ръката ти.
А какво го е довело до.... Ами пак ръката ти, доня Дулсинея.
То бива твоето, но ако толкова...
На теб свободни мъже не са ли ти обръщали внимание с единствена цел?

# 305
Тя връзка няма. Дори секс отношения няма сносни.

# 306
Ми да си намери.
Какво е застанала и го търпи тоя да я лигави.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 20:52 от FB590525BGM

# 307
Да заподозрем, че може би ѝ харесва.

# 308
Е, защо да не и харесва. Особено ако и е симпатичен е нормално да и гали егото.
Мен да ме харесва някой дето не го харесвам ми е неприятно.

# 309
Ей, много чисти души се събрали в тази тема. Женен мъж не поглеждали и все в обувките на жената се поставят.

Браво! Аз никога не съм се поставяла в нечии други обувки, само себе си гледам, цял живот съм така, апокалипсисът за мен още не е дошъл, даже отлично си живея.

Като млада имах период, в който само със женени мъже ходех. Излизания, командировки, пътувания, скъпи коли, заведения, яхти, частен самолет, нека ми е било зле. Не съм искала да се връзвам с един мъж в този момент, така че за мен това беше перфектен вариант. Жени, деца, не са ме интересували никога, аз не съм пазителка на семейни огнища.

Първият ми мъж се разведе заради мен. Явно е от тия дето са 1 на 1000. Имаме дете, разделихме се години по-късно, по моя инициатива.
Така, че напълно е възможно мъжът да се разведе заради авторката, ако е много влюбен, ако е решил, че е човекът, с който иска да си прекара живота. Не е невероятно, трудно, но постижимо.

На нейно място обаче и със сегашния акъл, аз не бих се хванала с мъж, който има токова малко дете. Моят бивш имаше дъщеря на 16, когато се разведе и пак беше ад, представям си, ако беше почти бебе и имахме едни 15 години да се съобразяваме. На мен поне ми беше много трудно, аз както си личи, съм егоист.

Най-добре ми се струва този мъж да бъде отрязан, докато не се разведе. Тогава вече, ситуацията да се преоцени пак и да се види дали може да се толерират бившата и задълженията и разходите покрай детето.

# 310
Ей, много чисти души се събрали в тази тема. Женен мъж не поглеждали
Скрит текст:
и все в обувките на жената се поставят.

Браво! Аз никога не съм се поставяла в нечии други обувки, само себе си гледам, цял живот съм така, апокалипсисът за мен още не е дошъл, даже отлично си живея.

Като млада имах период, в който само със женени мъже ходех. Излизания, командировки, пътувания, скъпи коли, заведения, яхти, частен самолет, нека ми е било зле. Не съм искала да се връзвам с един мъж в този момент, така че за мен това беше перфектен вариант. Жени, деца, не са ме интересували никога, аз не съм пазителка на семейни огнища.

Първият ми мъж се разведе заради мен. Явно е от тия дето са 1 на 1000. Имаме дете, разделихме се години по-късно, по моя инициатива.
Така, че напълно е възможно мъжът да се разведе заради авторката, ако е много влюбен, ако е решил, че е човекът, с който иска да си прекара живота. Не е невероятно, трудно, но постижимо.

На нейно място обаче и със сегашния акъл, аз не бих се хванала с мъж, който има токова малко дете. Моят бивш имаше дъщеря на 16, когато се разведе и пак беше ад, представям си, ако беше почти бебе и имахме едни 15 години да се съобразяваме. На мен поне ми беше много трудно, аз както си личи, съм егоист.

Най-добре ми се струва този мъж да бъде отрязан, докато не се разведе. Тогава вече, ситуацията да се преоцени пак и да се види дали може да се толерират бившата и задълженията и разходите покрай детето.
Да, сбирка на еднорози. А пък ние, дето сме поглеждали (че даже може и друго да сме правили), сме с дефицити, някой го заяви по-напред в темата.

# 311
Радвам се, че вярвате в еднорози. Според мен да спиш с женен мъж е похвално, за аплодисменти е, не виждам какво може да ти е по-голяма гордост.
В интерес на истината никой не е казал, че сте с дефицити, по-скоро пак нападате и явно това ви е някаква защитна реакция. Всеки да живее както си иска.

# 312
Не съдим никой, просто споделям своите възгледи.
Ако щеш, го наречете и въпрос на себеоценка и себевъзприятие. Винаги съм бягала от такива конфигурации, просто така съм го усещала.
Не е за мен, не се чувствам добре....ако щете и така го приемете. Въпрос на нагласа.

# 313
Всеки да живее както си иска.
И аз това казвам. Обаче авторката няколко пъти беше попитана осъдително защо изобщо се занимава с женен мъж. Това не ми се връзва с "да живее както си иска".

# 314
Някоя може и да се забавлява и наслаждава на връзка с женен, аз бих се измъчвала. Не разбирам какъв кеф е да си участник в любовен триъгълник, без значение кой ъгъл си в триъгълника. Аз имам друга представа за щастие.
Тоест от моя страна не е осъждане, а съчувствие.

Общи условия

Активация на акаунт