Женен ли е - лъже

• 23 858
  • 691
  •   1
Отговори
# 360
Няма как да взема излияния и философии на любовници на сериозно. За мен любовницата е по-нисше същество от хлебарката. И то не защото нехае за семейството на мунчо, което той сам е заплюл, а защото доброволно се поставя в позиция на изтривалка. Това достойнство, срам - вятър и мъгла. Има такива, които го осъзнават, има обаче и други, които се имат за много умни.

За мен хигиената в отношенията е условие номер едно за спокойно и щастливо битие и от такива любовни многоъгълници ме е гнус, буквално както ме е гнус от физическа нечистоплътност. Пък нека съм еднорог, моралист, наивница и каквато още на някого му харесва. Щом аз стоя цял живот настрани от тинята, значи няма как някой да ме убеди, че е невъзможно. Но е въпрос на избор. Толкоз

Авторке, направи си добро и стой далече от тоя батак.

Кой обясняваше, че "еднорозите" просто си казвали мнението, без да обиждат? Не знам защо, вие, моралните, си мислите, че сте много навътре в интимния живот на хората. Идея си нямате колко от хората, които обичате и уважавате, имат извънбрачни отношения. И това абсолютно не влияе на вашите с тях. Просто никога няма да го споделят с вас, защото знаят какви са ви възгледите. Та да, изненада, общувате с безброй хлебарки и мунчовци и даже не подозирате.

# 361
Аз не виждам никаква разлика между това един човек да изневерява и това да не го прави от уважение към не желания си официален партньор, но пък да му се иска.
Каква е разликата дали спиш с друг/а или спиш в отделна стая и се пипаш като мислиш за друг/а?
Ще кажете разликата е в уважението. Хич не би ме гряло това уважение, ако мъжът ми си стои вкъщи от доблест и дълг, пък сънува мокри сънища с Пенка.

# 362

Кой обясняваше, че "еднорозите" просто си казвали мнението, без да обиждат? Не знам защо, вие, моралните, си мислите, че сте много навътре в интимния живот на хората. Идея си нямате колко от хората, които обичате и уважавате, имат извънбрачни отношения. И това абсолютно не влияе на вашите с тях. Просто никога няма да го споделят с вас, защото знаят какви са ви възгледите. Та да, изненада, общувате с безброй хлебарки и мунчовци и даже не подозирате.

Има си хорица, които не мога да се изразяват като нормални хора.
И впрочем точно такива "моралисти" се оказват винаги не съвсем точни, свестни и чистоплътни хора.

# 363
Няма как да взема излияния и философии на любовници на сериозно. За мен любовницата е по-нисше същество от хлебарката. И то не защото нехае за семейството на мунчо, което той сам е заплюл, а защото доброволно се поставя в позиция на изтривалка. Това достойнство, срам - вятър и мъгла. Има такива, които го осъзнават, има обаче и други, които се имат за много умни.

За мен хигиената в отношенията е условие номер едно за спокойно и щастливо битие и от такива любовни многоъгълници ме е гнус, буквално както ме е гнус от физическа нечистоплътност. Пък нека съм еднорог, моралист, наивница и каквато още на някого му харесва. Щом аз стоя цял живот настрани от тинята, значи няма как някой да ме убеди, че е невъзможно. Но е въпрос на избор. Толкоз

Не си избираш роднините, но за приятели си избираш хора, които приличат на теб и са с идентични на твоите възгледи. И да не споделят, когато познаваш вижданията на един човек си на ясно какви граници има той.
Та да, имам един близък роднина, който мисли че се крие, но ми е ясно какво прави. Не си мислете, че сте толкова хитри и умни и никой не ви усеща. 😃

# 364
Моралната полиция нахлу във форума!

# 365
Темата е мен ме кефи, как потребителки обясняват как са тряскали женени мъже за материални облаги ( е посочва се като част от причините). Лошо няма де, поне си казват истината.

# 366
Скрит текст:

Не си избираш роднините, но за приятели си избираш хора, които приличат на теб и са с идентични на твоите възгледи. И да не споделят, когато познаваш вижданията на един човек си на ясно какви граници има той.
Та да, имам един близък роднина, който мисли че се крие, но ми е ясно какво прави. Не си мислете, че сте толкова хитри и умни и никой не ви усеща. 😃

Към кого се обръщаш, извинявай? За каква се взе?
Няма да забравя какъв шок изживях, бях на 20 и нещо и работех в малко магазинче за дрехи. Колежката ми беше една леля - сега си давам сметка, че жената е била около 40-годишна, но на мен ми изглеждаше супер възрастна. Ама като казвам леля, представете си леля - добродушничка, леко пълничка, обикновени дрешки, с мустачки, без грим, без червилце - нищо. Говори ми все за мъжа, детето, домакинстване...абе да си помислиш, че на нея биха изневерявали. Тъй като прекарвахме по 10 часа на ден заедно, се посближихме и започнахме да си споделяме - оказа се, че лелята има любовник от години! Бях супер втрещена, защото си представях, че съвсем друг тип хора участват в такива ситуации. Ама моралната полиция тук тропа с крака и си мисли, че е наясно със живота Grinning

# 367
Защо след като не правите нищо нередно, хвърляте толкова енергия да се валидирате и то във…форум. Кого всъщност убеждавате в правотата си?

“Интимният” живот на някои хора впрочем включва половината квартал барабар със семействата им. Интимен, та дрънка. Ама иначе много ревностно си го пазят 😃

# 368
Аз също имам такава колежка. На 60 е. Сподели ми, че мъжът и не е добър, та затова си има отдавна паралелна връзка отдавна. Не е леля тип, мъжки тип е. И аз бях втрещена.

# 369
Защо след като не правите нищо нередно, хвърляте толкова енергия да се валидирате и то във…форум. Кого всъщност убеждавате в правотата си?

И теб да питам, към кого се обръщаш и кой се опитва да се валидира? Тук не съм видяла някой да убеждава в правотата си, освен "моралните". Покажи ми призив да се ходи с женени.

# 370
На никой не начукваме канчето.  За себе си знам, че любовница не съм била никога, при доста облаги при това. Всеки си решава за себе си, в каква позиция и статус ще се постави.
Но, често цената, която плащат тези жени е по- висока. Животът си е техен, както искат, така да живеят.
Почти намам приятелка и колежка без любовник. Ми, тяхна си работа, пак са ми близки.

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 13:38 от happy doc

# 371
А не бе, защитавайки някаква позиция, нищо не валидираш.

# 372
  • Далечният изток
Ще се самоцитирам от една друга тема
От най-моралните най да те е страх.
От всичко, що е крайно, ме е страх мен, фанатизъм някакъв... брррр.

# 373
Скрит текст:

Към кого се обръщаш, извинявай? За каква се взе?
Няма да забравя какъв шок изживях, бях на 20 и нещо и работех в малко магазинче за дрехи. Колежката ми беше една леля - сега си давам сметка, че жената е била около 40-годишна, но на мен ми изглеждаше супер възрастна. Ама като казвам леля, представете си леля - добродушничка, леко пълничка, обикновени дрешки, с мустачки, без грим, без червилце - нищо. Говори ми все за мъжа, детето, домакинстване...абе да си помислиш, че на нея биха изневерявали. Тъй като прекарвахме по 10 часа на ден заедно, се посближихме и започнахме да си споделяме - оказа се, че лелята има любовник от години! Бях супер втрещена, защото си представях, че съвсем друг тип хора участват в такива ситуации. Ама моралната полиция тук тропа с крака и си мисли, че е наясно със живота Grinning
Точно към теб се обръщам и отговарям на въпросите ти, тъй като се мислиш за много хитра и готина 😃 ще помоля да смекчиш тона

# 374
Аз не знам дали съм морална, прекалено съм грозна за покани на яхти и скъпи подаръци, тъй и ще си умра без да знам каква съм. На теория лесно, ама като дойде изпитът Животът те къса.

Общи условия

Активация на акаунт