Женен ли е - лъже

• 23 869
  • 691
  •   1
Отговори
# 375
А не бе, защитавайки някаква позиция, нищо не валидираш.

Аз защитавам позицията, че всеки има правото да си взема решения за живота. След като не се върши престъпление, не е моя работа да се меся и съдя. Та какво валидирам?

Джейн, опитваш се да ми кажеш, че съм любовница, че изневерявам или не знам какво ти се върти в обърканата глава, но за това мога да те докладвам, нали? Много си позволяваш. Освен, че си морална, разбираш и за каква се мисля, брейй, умно момиче ще излезеш.

# 376
“ Моралът “ се използва все едно е “мръсна” дума! Защо такъв страх от морал???
Има един цитат, един от любимите ми:
“Странно нещо е съвестта! Измъчва не този, когото трябва, а този, който я има!”

Така че, само се хабите в обяснения…

# 377
От морал и съвест не страдам. Не ми е била тая идеята.
Мъже и баничка НЕ деля.

# 378

Аз защитавам позицията, че всеки има правото да си взема решения за живота. След като не се върши престъпление, не е моя работа да се меся и съдя. Та какво валидирам?

Джейн, опитваш се да ми кажеш, че съм любовница, че изневерявам или не знам какво ти се върти в обърканата глава, но за това мога да те докладвам, нали? Много си позволяваш. Освен, че си морална, разбираш и за каква се мисля, брейй, умно момиче ще излезеш.
За последен път ще ти отговоря, тъй като ти е трудно да разбереш какво говоря. Постовете ти говорят много повече, отколкото аз мога да кажа за теб. А иначе докладвай всичко, което мислиш, че трябва. 😃

# 379
  • Варна
Боже, що подскачате? That Obscure Object of Desire, си каза нейното виждане за нещата, което предполага, че ако е наясно кой какъв е няма да комуникира с него.
Нещо за което писах в една тема (те толкоз много), в момента в който в кръга познати се разбрало, че дамата е била любовницата преди да стане съпруга - пълен игнор от останалите жени. Дали е било страх, отвращение, морал... все и е било тази на нея.

# 380
  • Далечният изток
Моралът е много субективна категория, нали си даваме сметка. Това са нашите лични критерии. А нали казахме, че всеки сам преценява как да живее интимния си живот. Интимния! Тоест строго личния. И не съдим никого, нали така беше?!

# 381
Скрит текст:

За последен път ще ти отговоря, тъй като ти е трудно да разбереш какво говоря. Постовете ти говорят много повече, отколкото аз мога да кажа за теб. А иначе докладвай всичко, което мислиш, че трябва. 😃
Това е чудесно, не си интересен събеседник, така или иначе. И не, няма да те докладвам, нека да се вижда Blush

# 382
Къв морал бе, да не казвам през къде ми е. Ама лекичко се изумявам как в другата тема за платените момичета всички в един глас "... аууу колко гнусно, лошо.... " и нам си кво си, пък тука къв голям кеф е да се фраскаме с женени, щото имало материални облаги. Нещо аз май не разбирам ли, не знам.

# 383
Разбира се, че не трябва да се съдим, нито пък да си натрапваме възгледите и да се подиграваме кой бил морален . Всеки е прав да си казва мнението… Етикетът: “не се прави на моралист” ми е смешен!Все едно е нещо лошо!😄😄😄

# 384
Аз за себе си съм намерила отговора на въпроса защо живеем в кочина и животът ни е труден. Тази тема дава красноречив отговор. Всеки сам си прецеНЯ, няма правилно и грешно, няма да се съдим и така.
И това далеч не е само в интимния ни живот, а във всичко.

# 385
  • Варна
Като се абстрахираме от темата за любовниците, не е баш така да не съдим. Как тогава изграждаме ценностна система, че и имаме задължението да изградим и други като добри човеци?
Впрочем, основен постулат на морала е  „Човек трябва да се отнася към другите, както той би искал другите да се отнасят към него.“ Т.е.  с действие/бездействие, даваме съгласие или не, спрямо нас да се постъпва по същия начин.
Обаче признавам, много философско ми идва - в живота действам по-интуитивно.

# 386
  • Далечният изток
На мен ми е смешно - аз съм толкова морална, че никога няма да......
Назад вече стана въпрос, не знаеш какво ще ти поднесе животът и как ще реагираш. Примерно може да простиш нещо утре, което до днес ти е изглеждало непростим грях.
Иначе на мен нищо човешко не ми е чуждо, както е казал някой много по-мъдър от мен. Не съм била любовница, не ме съдете прибързано, ама може и да стана, като чета как някои любовници си живеят живота...

# 387
Точно! Аз пък уважавам хора с морал и принципи!
Иначе реално се получава: оо, да има бенефициенти да си с женен мъж( пари, почивки, без ангажименти, бла-бла), няма проблем , само да не е моят мъж!🤣🤣🤣
Тук  обръщаме г.за!😁

# 388
Не съм била любовница, не ме съдете прибързано, ама може и да стана, като чета как някои любовници си живеят живота...

Нали?

Предложения за подаръци и яхти на лични, моля. Grinning

# 389
Хубава приказка е това
" Никога ,не казвай Никога"
Не знаеш живота какво ти е подготвил, и все пак всеки човек има изградени принципи и възприятия за живота си.

Общи условия

Активация на акаунт