Женен ли е - лъже

• 23 850
  • 691
  •   1
Отговори
# 390
Реално се получава, че няма такива черно-бели неща.
Всичко е лично и субективно. Ситуациите на всеки имат 877768 нюанса.
Моралът на едни е неприложим за други.
Моралът не е в определенията, а в границите. Всеки от нас поставя различни граници.

# 391
Даването на дупе за пари/облаги принципно няма нюанси.
Или май както беше в онзи виц, дето един борец пита шефа си кво значи нюанси. Онзи го опънал и му вика, виж сега, и ти си с х... в г*за, и аз съм с х... в г*за, ама разликата е в нюансите. Та така за нюансите.

# 392
Да, моралът като е субективен и възприятията за правилно и грешно стават субективни! В един любовен триъгълник, ако си любовница- милият мъж, не е щастлив със змията вкъщи, дай да се възползвам. Но ако си жената- простакккк, боклукккк как ще ми изневери с “курва”.
Аз съм на принципа да не правя неща, които не бих искала да ми се правят на мен!

# 393
Това с даването на дупето е чиста работа. Там си има уин-уин, пазарни отношения. Все пак говорим за леко комплицирани ситуации, в които се предполага, че участниците влагат малко повече от 1 мозъчна клетка и емоции.

# 394
Това, че си избираш приятели със сходни възгледи, не означава че се припокривате във всички аспекти.
Една от най-близките ми приятелки е любовницата описана в предишния ми пост. И освен онова разбито семейство, има още едно след това, всъщност сегашният и мъж. Тя също попадна в ситуацията на половинка, на която и изневеряват, ама не защото я е ударила кармата, а защото сама си избра мъж, който си е такъв.
Та все още сме приятелки, държа много на нея, а никога не съм се възползвала от намеците на женени мъже, както и не съм изневерявала.
И това е, защото няма като как да чакам някой да ми звънне за едното боцване, и после беж обратно при жената.
Мен ме е гнус най-вече от грозните думи по адрес на половинката, тази с която са живяли, живеят и е майка на децата им. И дълго се чудех що го правят. Ми защото жените се връзват на това, защото това работи.Виждала съм грозен реваншизъм по-често от страна на любовница, от колкото на излъганата съпруга. На някои жени им се гали егото, само от факта, че в очите на Мунчо превъзхождат друга жена(поне на думи).

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 14:25 от Cygnus_i

# 395
Чела съм, че обвързаният мъж с деца бил привлекателен за някои жени, защото вече бил одобрен като годен за семейство от друга жена. Имал печат "става". Innocent

# 396
Темата е мен ме кефи, как потребителки обясняват как са тряскали женени мъже за материални облаги ( е посочва се като част от причините). Лошо няма де, поне си казват истината.

Сега ме хвана яд, колко съм била проста.
Трябваше и аз да искам нещо материално.

# 397
Чела съм, че обвързаният мъж с деца бил привлекателен за някои жени, защото вече бил одобрен като годен за семейство от друга жена. Имал печат "става". Innocent
Хихихи, като знам някои жени колко обичат бой!

# 398
Мисля, че не разбрахте поста за облагите на съфорумката, от където тръгна всичко. Описваше ситуация, в която не желаеш и нямаш време за сериозна връзка. Тогава женения е опция, защото не ангажира и осигурява някои удобства от кумова срама, понеже няма какво друго да предложи. Другия ти вариант е леплив младок, който живее с майка и се чекнете по колите с обещания за вечна любов.
Аз така го разбрах. Такива мажещи се с лосион по яхти, дето ги издържат и са им купили апартамент и кола аз не познавам. Може и да има в някакви други среди.
Реално съпругата излиза в пъти повече от любовницата.

# 399
А не може ли, като си млада и необвързана, да създаваш отношения и връзки със себеподобни? Да не си  намесваш носа в чуждата тенджера, щото може и да се изгориш.

# 400
Описваше ситуация, в която не желаеш и нямаш време за сериозна връзка. Тогава женения е опция, защото не ангажира и осигурява някои удобства от кумова срама, понеже няма какво друго да предложи. Другия ти вариант е леплив младок, който живее с майка и се чекнете по колите с обещания за вечна любов.
Аз така го разбрах.

Ти да видиш, това ли са двата варианта? Пък досега обяснявахте, че животът не бил черно-бял.

# 401
  • София
От форума (не само от тая тема) разбрах, че някои въпроси са много чувствителни и хората стават бая агресивни, като чуят разни определения за определено поведение Joy Рф ме подсети за проституцията, изневерите са друга дежурна тема, сега любовниците. Не знам защо толкова лично трябва да се приемат нещата или част от хорското мнение. Няма как да правиш каквото си решиш, пък и да се тупат по гърба. Винаги ще има хора, които ще те съдят, и те са си в правото да го направят. Ти си единствено в правото си да не ти пука. Правиш си избора, живееш с него, а не очакваш целия свят да го валидира.

# 402
А не може ли, като си млада и необвързана, да създаваш отношения и връзки със себеподобни? Да не си  намесваш носа в чуждата тенджера, щото може и да се изгориш.
  Като си млада и необвързана, не държиш обяснение на никого. Отговаряш само пред собствената си съвест. Да му мислят обвързаните.

# 403
Тъкмо се загледах в поредицата за Хари и Мегън и се сетих - Чарлз и Камила. Ето световно известен пример за дългогодишна любовница, станала съпруга и живееща си чудесно. Изглеждат щастливи заедно.

# 404
Много ме кефи как в тоя форум на младите и необвързани се гледа като на непълнолетни и невменяеми. Освободени от всякаква отговорност и имунизирани от последствията за простосмъртните. Те нищо на никого не дължали. Това в кой свят? 😃

Общи условия

Активация на акаунт