Женен ли е - лъже

• 23 833
  • 691
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Аз пък не разбирам нуждата да се водим големи бели птици, независимо какви сме ги вършили през живота си. Ми не, не съм светица, не съм бяла птица. Със сигурност съм правила неща, които не малко хора биха нарекли осъдителни. И те са си. И ми е ясно, че всякакви такива неща се правят с доволна доза егоизъм, защото ни се иска, защото ни е хубаво, защото ни е изгодно. А не защото сме невинни душици, които участват, ама не носят отговорност. Така че каква е тая драма, че някой имал кофти мнение за нечии действия? Като не искаш хората да имат кофти мнение, не правиш нещо. А това, че нещо е масово и сме претръпнали, не го прави добро. Не може хем х** докрая, хем душата в рая. Като си приемеш действията такива, каквито са и застанеш зад тях, доста по-различно приемаш хорското мнение.

# 421
Не, прекрачане на граници е не само сексът, но и задушевни разговори, секс намеци, тайни срещи, “случайни” докосвания, изобщо всичко, което си наясно, че не е редно да правиш с обвързан човек, но все пак го правиш.

Човек и да се влюби без сигнали и аванси, пак е негов избор да се дистанцира.

# 422

Човек и да се влюби без сигнали и аванси, пак е негов избор да се дистанцира.
За това няма спор, съгласна съм. Попитах за секса, защото, честно казано, не се бях сетила, че и другите изброени неща може да влизат в определението "прекрачване на граници". Лично аз разговори и намеци може да имам и с мъж, към когото нямам никакво реално намерение или желание, затова не виждам в тях нищо чак толкова нередно.

# 423
Попитах за женените, понеже тук намилате, че любовницата разваля семейство. Ама ако двама женени си се забавляват с женени, не съдим, не сочим…

Аз лично нито съдя, нито соча. Все ми е тая кой какво прави в леглото си.

# 424

+1
Трети човек не може да развали нечия връзка, ако между двамата участващи в нея няма проблем. Ако всичко е наред, трети изобщо няма да бъде допуснат да се доближи. Тези, които обвиняват, може би предпочитат така, за да не признаят, че е имало сериозен проблем във връзката им.

# 425
Защо смятате,че една жена става любовница заради материални подбуди, не знам. Аз лично се влюбих в мъж, от когото грам не съм искала или взела. Просто се влюбихме и двамата от пръв поглед. И аз се разведох, за него беше паралелна връзка. Да, може би щеше да се разведе, но добре, че не го направи.
Защото в момента, в който станеш официална, а не тайна, любовта рязко изчезва. Изневярата крепи брака на много семейства, част е от живота, защото хората си омръзват.Винаги, когато има подобна тема, скачат тези, на които са им изневерили.  И им е черна все любовницата, а благоверният е прелъстен от тази меркантилна хлебарка. Дайте да гледаме реално на нещата. Живи хора сме и нищо не ни е чуждо.

# 426

+1
Трети човек не може да развали нечия връзка, ако между двамата участващи в нея няма проблем. Ако всичко е наред, трети изобщо няма да бъде допуснат да се доближи. Тези, които обвиняват, може би предпочитат така, за да не признаят, че е имало сериозен проблем във връзката им.

Ей това е истината.

# 427
Интересно ми е от позицията на колко дълги връзки са разсъжденията тук.
Нека не вкарваме отново шаблони…то ако няма проблеми, няма да има трети човек, та да успокояваме някаква съвест на някой.Това не е непременно така. Защото проблеми има винаги, къде по-малки, къде по-големи.
И от позицията си на 42 годишна жена, със 19 годишна връзка, от които 16 живеехме на така наречените семейни начала, ви казвам, че като поживееш толкова време с някой, няма как винаги да е цветя и рози. И вчовешките взаимоотношения има цикличност. Има върхове и спадове. Когато ви свързват достатъчно неща, различни от деца и имоти, успявате да избутате трудните моменти.
Не всеки брак е бил обречен при появата на трети човек, както и не всеки брак си струва спасяването.
Преди няколко години, загубих близнаци и изпаднах в ужасна депресия.Повече от година не бях изобщо участник във връзката ни, домакинството ни, а най ми е криво, че пренебрегвах и голямото дете. Секса за тази година сигурно мога да го преброя на едната си ръка. Хич не му беше лесно на мъжа ми, и ако се беше появила някоя мотивирана кака, изобщо не се знае как щяха да се развият нещата. А моят не е като да не се грижи за себе си, и минава за доста симпатичен.

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 21:24 от Cygnus_i

# 428
Аз лично не мисля, че проблемите във връзката ще се оправят от изневярата, но сигурно разсейва… от проблемите.

# 429
Не съм съгласна, че трети човек не може да се намеси в чужди отношения. Всяка връзка има трудни моменти, ако в този миг се появи някой - разбиращ, предлагащ рамо за оплакване или друго, не се знае нищо Simple Smile
Според мен почти всяка жена може да свали мъж, ако това й е цел номер едно. Не е никак трудно.

# 430
  • Paris, France
Скрит текст:

Ами да. Ти си го казваш - не би си позволила да съдиш, защото не можеш да гарантираш, че няма да ти се “случи”.
Обаче някои можем да го гарантираме, защото както каза кака Сийка не възприемаме неща, които зависят от избор и воля като нещо, което ни се случва без наше съзнателно участие.
Човек не се влюбва в друг ей така от общи приказки. Влюбва се след общуване, сигнали, флирт, прекрачване на граници. С обвързан/женен. После се тръгва по една наклонена плоскост и на някои са им слаби ангелите. “Случи ми се”. Не, не ти се е случило. Ти си го допуснал, това е последствие от твои съзнателни действия.
Поне да имат доблестта да застанат зад постъпката си, но я нямат. Защо ли?

Хм, не. Влюбването може да стане за части от секундата. Мозъкът възприема  подходящи гени и имунна система.

Много жени не знаят изобщо, че мъжът е женен и като разберат, са вече яко хлътнали, а някои и силно бременни. Преди повече от 3 десетилетия позната на майка ми (май и колежка), разведена или (май вдовица, но не съм 100% сигурна) с две деца в ранна училищна възраст се запознава с прекрасен мъж и се влюбва. Всичките и познати и майка и много го харесват. Прекарвал е доста време с нея и децата и. Тя забременява и разбира, че той е женен, с деца и е шофьор, който често пътува в чужбина и затова може да си отсъства от къщи когато си поиска. Тогава нямаше мобилни телефони и интернет. Жената се оказа сама, с три малки деца и болна майка през 90те, когато заплатата на края на месеца и е стигала за 5 самуна хляб. Без бебето е могла да замине за чужбина, където професията и беше доста платена. С две малки деца, болна майка, но без бебето щеше да се справи. С бебето не.

Най-добрата ми приятелка има нещастна първа любов. Отива при сестра си в Англия, без да знае езика и се влюбва в мъж, който е само на 30г. И през ума не и минава, че мъжът може да има жена и цели три деца. Когато разбира е вече лудо влюбена и налапала въдицата. Той обещава развод, но казва, че няма да се ожени за нея. Приятелките и намират друг и любовникът предлага брак и се жени за нея набързо 🥳. Той иска дете от нея, но когато се ражда детето им, се залюбва с детегледачката и я напуска, като иска и развод. Жени се за детегледачката и май още е с нея (ако не е умрял. Не съм питала за него скоро). Живеехме в един блок и ги виждах непрекъснато заедно. Бих се заклела, че са женени докато тя не ми каза.  

Друга съседка започна да излиза с мъж, който живееше в нашия квартал. Ходеше по работа често в Швейцария и я водеше с него. Беше ходил и в Южна Америка да се срещне с родителите и!!!!!!!!!! След 3-4 години и споменал, че след като я закара на работа ще иде да закара жена си на летището. Питала го защо не и е казал, че е женен. Не го била питала. Не поиска да се разведе, но тя се забремени нарочно за издръжката и се разделиха.

Същото може да се случи и с неженен. Неженения може да иска дете и да си хване шапката и да си иде. Може да се влюби в друга. Може след 10г заедно, набързо да се ожени за друга. Няма гаранция.

Жененият може да се разведе, жена му да умре 🤩 и да се освободи.

Та, нищо не можем да гарантираме. Гаранция - Франция.

# 431
Аз пък не съм съгласна, че непременно трябва да имаш проблем във връзката, за да погледнеш настрани.
И да, можеш да се влюбиш неочаквано, непредвидено, дори в крайно неподходящ човек. Все неща, които се случват и затова никого не съдя.
Единствено съжалявам за изгубените години и блянове  на момичета, хванали се със женени и очаквания нещо да се промени.

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 21:15 от happy doc

# 432
  • Варна
Всичко  може, човешко е - ама е избор дали да се поддадеш на импулса, гените, имунната система, предсказанията на Алена

# 433
Да, избор е и си има последствия. Нарича се опит, живот. Няма нужда от съдници. И не всички истории са еднакви, ето за Чарлз и Камила 15 довода се изтъкнаха какво и защо, обаче тяхната история се е развивала пред очите на медиите. Обаче комшиите и те си имат техните доводи, истории и неща, които са зад затворените врати, няма как да знаем кой с какви мотиви и каква предистория взема решенията в живота си.

# 434
Много са слаби мъжете, батко !
Ако не им се получи с любовница, седят си кротко при жената и я лъжат в очите. Повръща ми се от такива плазмодии.

Общи условия

Активация на акаунт