Женен ли е - лъже

• 23 847
  • 691
  •   1
Отговори
# 435
И друг път съм чела/чувала, че изневяра може да се отрази добре на връзката, но някак ми е трудно да го повярвам.

# 436
Може би, но само ако човек е несигурен и ревнив. Ако има баланс и доверие, няма филми като изневяра.

# 437
Абе има такива случаи, да подобри връзката. Аз съм разказвала история на мои познати, преди изневярата определено отношенията им бяха по-зле. Работата е там, че и двамата зверски се бориха за връзката си след това, ходиха на терапия, промениха се. И двамата. Не си играха на жертва и виновен.

# 438
  • Варна
Абе да ти кажа Бел, психолог ми го рече. Бях изпаднала в дупка след раждането на 2то дете. Обаче пък тя беше психолог-психиатър. И с хапчетата искаше да ме натъпче.
Щяла съм да си докажа, че съм харесвана жена, а не втора ръка като имам деца.

# 439
Никога не съм се чувствала втора ръка, защото имам деца. Тази психоложка не е била в ред нещо. Ужас.

# 440
Несигурните изневеряват. Липса на валидация.

# 441
Никога не съм се чувствала втора ръка, защото имам деца. Тази психоложка не е била в ред нещо. Ужас.
Доколкото разбрах, не психоложката го е твърдяла, а пациентката се е чувствала така.

Не мисля, че несигурните изневеряват. По-скоро те са тези, които постоянно се страхуват да не би на тях да им изневерят.

# 442
Страхуват се, защото знаят как се прави.

# 443
Според моя опит несигурните се страхуват, защото не мислят, че са достатъчно добри за партньора. Страхуват се да не бъдат заменени. Страховете им често са неоснователни, не осъзнават, че така сами си рушат връзката.

# 444
  • Варна
Скрит текст:
Доколкото разбрах, не психоложката го е твърдяла, а пациентката се е чувствала така.

Не мисля, че несигурните изневеряват. По-скоро те са тези, които постоянно се страхуват да не би на тях да им изневерят.

Не си разбрала, Бел. Жената реши, че следродилната депресия се обяснява с това и препоръча покрай хапчетата и любовник. Впрочем, съвет широко застъпван в разни дамски списания

# 445
Е после как да ходим по психолози?

# 446
Между другото ,това не е съвет от психологията,  а бабешки. Древен.

# 447
Между другото ,това не е съвет от психологията,  а бабешки. Древен.
И аз така го знам, затова първоначално не схванах съвсем правилно ситуацията. Някак си не ми прозвуча достатъчно професионално.

# 448
Бабешките съвети са били, ако не можеш да заченеш Simple Smile А не при налично бебе Simple Smile

# 449
  • София
Защо смятате,че една жена става любовница заради материални подбуди, не знам. Аз лично се влюбих в мъж, от когото грам не съм искала или взела. Просто се влюбихме и двамата от пръв поглед. И аз се разведох, за него беше паралелна връзка. Да, може би щеше да се разведе, но добре, че не го направи.
Защото в момента, в който станеш официална, а не тайна, любовта рязко изчезва. Изневярата крепи брака на много семейства, част е от живота, защото хората си омръзват.Винаги, когато има подобна тема, скачат тези, на които са им изневерили.  И им е черна все любовницата, а благоверният е прелъстен от тази меркантилна хлебарка. Дайте да гледаме реално на нещата. Живи хора сме и нищо не ни е чуждо.
Избирателно се разбират нещата.
Обаче ми стана интересно ти защо се разведе?
(Изневярата крепи брака на много семейства)

Общи условия

Активация на акаунт