240 танцуващи снежинки в празничната НЕМСКА тема

• 33 899
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Аз лично не съм доволна от качеството, но ако само една риза ти трябва не бих го мислила.

# 631
Купувала съм много неща за внука ми от там, за себе си също. Не е лошо качеството. Не е уау, но за тая цена бива.

# 632
Официални ризи на сина съм купувала от H&M.

# 633
  • В страната на мечтите
И аз съм купувала за децата от Ернстингс, прилични са откъм качество.

# 634
  • Берлин
Трябва ми шкаф с огледало и осветление за банята. Имате ли идея къде има избор, че много мразя да обикалям, а онлайн не става /важно ми е как свети/

# 635
Папурче, огледай за Badausstellung около вас. Огромни магазини са и има всичко, но са незабележителни отвън, и обикновено са смотани в някоя индустриална зона. Профитата си ги знаят и пазаруват оттам. Години наред минавах край един такъв, "видях" го чак когато майстора за банята ни изпрати там да избираме Grinning

# 636
Докато сина ми беше малък, редовно взимах от Ернстингс, доволна бях, понякога покрай него, си избирах и нещо за мен или за подарък за близки. Не е имало рекламации Simple Smile
Филиалът е на 5 минути пеша от вкъщи и беше много удобно.

# 637
Данке, ще поръчам. Моето диване нямам никакъв шанс да го замъкна в магазин да пробва на място. В момента у нас се мерят поредните чифтове обувки. Joy Майка му е твърдо решена да го снабди с непромокаеми обувки за планина, главно заради предстоящата през пролетта екскурзия с класа нейде из Алпите.

Преди време ходихме в такъв магазин точно някакви джаджи за баня да гледаме и ни казаха, че продават само на майстори. Сакън някой да не си ремонтира нещо сам. Joy Поръчахме онлайн… отново. Нашето шкафче за баня е от Икеа от времето, когато имаха и по нещо хубаво и качествено. Детето веднъж като по-малко го “изчисти” старателно и огледалата пострадаха. Искахме пак същото ново, но го няма вече… караме си с издрасканото.

# 638
  • София
Момичета, в кои магазини в Германия продават Персил universal megaperls/не ми се смейте/. Поръчах да ми купят, но питат от кой магазин....
Шофьорът е в Брауншвайг

# 639
Ами на тази фирма при нас за банчта това и бяха още недостатъците освен цената - да сме поръчали всичко само и единствено от тези фирми с които те работели и от никои други. И работели 4 или 5 седмици ... сега работят същото у съседите и в събота сутринта . Ами аз няма да ги изтърпя толкова време да се мъкнат у нас, да бръмкат и да се тикат в най-малката баня в къщата. 5 седмици е луда работа/

# 640
  • Deutschland/HE
Бела, за колко квадрата баня става дума, това само труд ли ви искат 30 000 и отделно плочки и арматура?

# 641
Казаха всичко , но е малката с душкабината , само 5 квадрата ....
Съвсем са се прехласнали. И за същото нещо на съседите ще им бръмчат 5 седмици ми каза.
Ние така  го зяпнахме.
Ще дойдат и още някакви да погледнат. Но не от тези с грандиозните решения. Да видим .
Танния в при нас в ОБИ планират такива неща. И там ще питаме.

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 11:14 от bella-ciao

# 642
  • Deutschland/HE
Много.... ние също трябва да правим ремонт на банята, тя е 6кв.м., но доста ще събираме тази сума. Тя сега е с вана и корито за душ-кабина, а аз искам да ги махна и двете и само параван за душа да направим. Май ще викаме майстор от България, когато решим да я правим.

# 643
И ние така искахме и без плочки по всички и целите стени. Но там са разни параметри като това да не е сифона близо до вратата ... разливало се все пак, да не е арфата под душа че ще месим тръби за парно ... да се внимава да не се мокрят макарите за щорите на прозореца ... Иначе всичко трябва да се размества и става още по-зле.
Сега ще идват едни, които някои неща ни направиха много добре, но при други яко се излигавиха. Ще видим какво ще се договорим и дали.

# 644
  • В страната на мечтите
Момичета, в кои магазини в Германия продават Персил universal megaperls/не ми се смейте/. Поръчах да ми купят, но питат от кой магазин....
Шофьорът е в Брауншвайг

Най-изгодни са опаковките в ДМ, защото са малко по-големи, за 23 пранета, иначе го има на всякъде - Кауфланд, Едека, Алди...

Общи условия

Активация на акаунт