240 танцуващи снежинки в празничната НЕМСКА тема

• 33 895
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Чинии и изобщо порцелан си купувам от един малък порцеланманифактур наблизо. Първо си купих малък комплект чинии и чаши за кафе, и постепенно си допълних с купички и други неща, които ползвам. Хубавото е, че същата серия я поддържат с години, като счупим няколко неща си правим разходка до там и допълвам с единични бройки. И поддържам местното производство Hug

# 676
И аз нямам сервиз, имах един от Икея, но с времето се изгуби. Имам различни чинии и чаши според настроението ползвам, някои дори съм ги купувала от различни страни и ми е хубаво да си спомням.
Снощи не сме спали, малкото има още температура, аз също и сме още в леглото.
Марки като hessnatur, waschbär и тнт хич не са евтини.

# 677
  • Germany
Рейна, аз след 6 дни температура бих дала антибиотик. Дано от днес е по добре!

# 678
  • Немция
Рейна, дано скоро детето има подобрение!
И аз бих дала антибиотик при почти цяла седмица температура.
Може да е вирусна инфекцията, но след дни температура има предпоставки за бактериална инфекция.
Разбира се, не знам с какви симптоми е детето- става дума за общия случай при грип.

# 679
Има един телефон 116117, на който може да ти запишат час за лекар, ако ти не успяваш да се докопаш до такъв. За общи лекари и педиатри, но и за специалисти при наличие на направление. Не можеш да посочиш конкретно име, записват по тяхно осмотрение. https://www.116117.de/

# 680
Този телефон не беше ли за короната?

# 681
Детето днес е 6-ти ден на антибиотик. Аз защо се скарах с лекаря. Реално не знам какво лекувам, днес е 8-ми ден с температура. Ако утре малко съм по-добре ще ходя някъде да се моля да я прегледат. На този телефон като съм звъняла ме препращат на ärztliche Notdienst в болницата. Или днес са я водя не знам.

# 682
Този телефон не беше ли за короната?
Беше и за това.

Рейна, идете в спешното, наистина.

# 683
  • Germany
Рейна, и според мен е по добре да отидете до спешното. Най вероятно трябва да се смени антибиотика.

# 684
Порцелан за ежедневна употреба ползвам от ИКЕА. Иначе съм фен на Vileroy & Boch, особено серията  Burgenland. Сдобивам се с тях от ebay kleinanzeigen. Направих си сервиз за 12 човека с 2-3 покупки от там. Страхотно качество.

# 685
  • Берлин
Нашите сервизи са Villeroy и Karaca . 2-те имат много интересни неща, качество топ, добри намаления. Последният ни сервиз е ежедневен, държах на мраморния ефект
https://www.kaufland.de/product/450379443/

# 686
Водих я на Bereitschaftsdienst, ЦРП 18, урина чиста, вирус било. Ако продължава така вторник да съм я заведяла на лекар отново.
Голямото лежа 10 дена, днес маалко живна, надявам се той поне да може от вторник на училище.

# 687
Мьос, ако искаш мога дам контактите на магазин за мъжки официални облекла в Пловдив, доста добър! Ако ще си ходите преди завършването може да хвърлите едно око. Имаха хубави неща преди няколко години!

Иначе, положението е вирусно. Ще видим кое и как ще се получи и кога ще има оздравяване!!! Дразнещо е.

Здравейте и хубав старт на седмицата!

Рейна, успех, дано детето се оправи бързо,!

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 00:27 от Biskara

# 688
  • Germany
Рейна, дано днес е по добре детето! Не е много високо ЦРПто, но си е високо на фона на антибиотик. Случайно да са й подути лимфните възли?

# 689
Чинии и изобщо порцелан си купувам от един малък порцеланманифактур наблизо. Първо си купих малък комплект чинии и чаши за кафе, и постепенно си допълних с купички и други неща, които ползвам. Хубавото е, че същата серия я поддържат с години, като счупим няколко неща си правим разходка до там и допълвам с единични бройки. И поддържам местното производство Hug
Звучи страхотно. И аз бих го правила ако имахме производител наблизо.

#Reina, дано сте по-добре! А защо антибиотик щом е вирусно? Тези лекари май съвсем не са в час. Така само отслабват имунната с-ма. Само при доказана бактериална инфекция е оправдан антибиотик. Яко ще си патим съвсем скоро от това безхаберно изписване на антибиотици. Sad

На мъжа ми му вадиха мъдрец наскоро и така за всеки случай му дадоха антибиотик. Close Не го пи, разбира се. Но повечето хора си ги пият. Баща ми например след интервенция не посмя да не го пие. Поне по мое настояване го смениха, че му бяха изписали от онези, дето са само за много краен случай. Sad

Общи условия

Активация на акаунт