Отговори
# 345
Ох, Веси, дано мине леко и бързо. Аз, с първото дете изпатих от племеника , е не беше варицела, а грип, но го изкарахме  тежко. От тогава  не съм спряла да им го натяквам, че не искам да слушам  "алергична кашлица е, нищо му няма"!
Този път ясно им заявих, че не искам посещения, защото сезонът е такъв, а бебето е малко, достатъчно е, че ММ е на работа  и каката на училище. Дори и на нашите казах да не идват -дошли са 2 пъти за по 10мин. Дори и педиатърката ми каза: "който иска да види бебето-навън!" Дано да има смисэл цялото това пазене... че си ме е страх от болести.

# 346
Стискам палци да се измъкнете бързо и безпроблемно ♥️
Момичета, нямам време да изчета всичко. И моето бебе, единия близнак имаше пъпчици. Мислих, че е бебешко акне, докато не почнаха да излизат в косата. От снощи с бърза помощ ни взеха и лежим в инфекциозното във Варна с варицела. Заради "умната" свекърва, която реши да доведе и другото внуче, което явно е било контактно в градината. Тук условията са покъртителни. Малко бебе на 40 дни с шарка. Много е тежко, особено като си оставил и др бебче вкъщи. Пазете се!

# 347
Весито, бързо оздравяване на бебчо.
Elistoy, и моята бебка хърка. Казаха ми , че е задна хрема и да слагам физиологичен разтвор.

# 348
И аз да се похваля ☺ Днес се роди бебе Самуил 💚 3700кг. и доста зор ми даде , второ раждане по естествен път, но се радвам, че всичко мина и е на хубавата страна🍀🙏🏼 Той е прекрасен ❤

# 349
Честито бебче Самуил, жив и здрав да е а на мама бързо възстановяване ❤️

# 350
Александра1911 честито бебче!!! Да е жив и здрав!!! Бързо възстановяване!!!

# 351
  • Варна
Момичета, нямам време да изчета всичко. И моето бебе, единия близнак имаше пъпчици. Мислих, че е бебешко акне, докато не почнаха да излизат в косата. От снощи с бърза помощ ни взеха и лежим в инфекциозното във Варна с варицела. Заради "умната" свекърва, която реши да доведе и другото внуче, което явно е било контактно в градината. Тук условията са покъртителни. Малко бебе на 40 дни с шарка. Много е тежко, особено като си оставил и др бебче вкъщи. Пазете се!
Бързо възстановяване пожелавам ,представям си какъв ужас е в това отделение. Ние четвъртък сме на педиатър надявам се да е акне аз го оглеждам няма на други места освен на лицето 😐
Иначе и той понякога диша тежко и нослето му свири все едно е запушено, но аз му пръскам спрей за нос поне два пъти дневно, педиатърката каза че може по няколко пъти на мен ми е трудно и гледам поне по два пъти на ден да го правя.
Александра честито бебче. Нека да е много здрав 🤗🥰

# 352
Честит да бъде Самуил! Да расте здрав и щастлив!

# 353
И аз да се похваля ☺ Днес се роди бебе Самуил 💚 3700кг. и доста зор ми даде , второ раждане по естествен път, но се радвам, че всичко мина и е на хубавата страна🍀🙏🏼 Той е прекрасен ❤

Честит да е мъника, прекрасно име сте избрали! Да бъде силен и смел и много да ви радва!

# 354
Честити да са новите ни бебчета! Да са живи и здрави и много щастливи! ❤️ Бързо възстановяване на мамчетата. ❤️

Ние от вчера сме заедно с мъника, кърма все още нямам но го слагам да стимулира по-бързото и слизане. Билял е страхотен, много е спокоен, няма проблем със сменянето на памперса, обича да е гол 😁 Вече нямам търпение да сме си вкъщи. ☺️ Вчера след раздвижването на обяд си мислех, че много бавно ще бъде възстановяването, но днес вече съм нов човек. 😁

# 355
  • София
Педиатърът на бебето беше на домашно посещение. Препоръча да не се оставя бебето да ползва гърдата  за биберон и по 15 мин. на едната гърда после и на другата на хранене през 3 часов интервал. Споделете вашия опит?

Да похваля терапията на Лансинох за гърди помогна ми да  намаля напрвжението в гърдите след болницата и да се изцедя.

# 356
  • Варна
Педиатърът на бебето беше на домашно посещение. Препоръча да не се оставя бебето да ползва гърдата  за биберон и по 15 мин. на едната гърда после и на другата на хранене през 3 часов интервал. Споделете вашия опит?

Да похваля терапията на Лансинох за гърди помогна ми да  намаля напрвжението в гърдите след болницата и да се изцедя.
Ние се опитваме да е така ама понякога яде само от едната и заспива и особено вечер го оставям така, че нямаме пропускане на ядене ама поне да не яде много вечер , за са си попива коремчето. но понякога и по рано огладнява и пак само от едната. Всеки ден е различен вчера си спазваше 3 часовото ядене днес е много крив и дълго време беше буден и на около 2 часа хапваше по малко. Сега яде в 16 часа от едната гърда и спи върху мен оставя ли го започва да плаче. И аз се опитвам да не ме изпозлва като биберон ,усетя ли че не яде го махам. Но при нас биберона не помага много рядко и трудно успявам да го накарам да се успокои с него

# 357

И нашата педиатърка каза максимално 15 минути на гърда. Консултантката в понеделник каза колкото си иска самото бебе.

При нас е сложно изписаха го 2400 с жълтеница и много се изморява докато е на гърди (шишето му е лесно) и се притеснявам дали се наяжда докато го кърмя. Държа го по 15/20 минути на едната и другата ми я отказва или е за по 5 минути и заспива като пънче.

*Защо не идват с инструкции за употреба, щеше да ни е много по лесно*

# 358
Честито на всички нови бебчета! Да са ви много здрави, щастливи и послушни!! Леко и бързо възстановяване ви желая.

Момичета, аз малко се загубих ама ми беше такъв шок всичко. Пазете се много от лоши мисли и чувства, че мен следродилната си ме хвана сигурно още от раждането. Не знам дали се дължи на факта, че не ми беше леко  и самото раждане ли и аз не знам 😃 С всеки ден може би е по-леко, но съм на такива моменти, че както съм добре и след малко не мога да спра да плача. Дала съм си срок да видя дали ще се поосъзная, ако не - ще потърся професионална помощ.

Иначе сме добре, от неделя сме си вкъщи и малко по малко свикваме. Смяна на памперси и преобличане е трудно при нас, имаме много шаващо бебче, че и реве та се къса докато го правим. 😅 Иначе за жалост, не иска да суче, просто блъска се, бута се и реве до умора, но не иска гърда. Пробвам да се цедя, но не е много, но гледам да мисля, че дори и 10-20мл пак е повече от нищо и пак ѝ давам и от полезното. 🙃

Вие колко дни след падане на пъпчето изкъпахте бебчето във ваната? На нас ни падна снощи, ама мисля да не бързаме много с ваната.

# 359
Нас ни изписват утре. Относно храненето е голяма борба - засука си без проблем, но то няма в началото. А той е гладен. Много гладен. С хиляди уговорки убедих да му дават за дохранване - тук в болницата практиката е да не се дава АМ на нормално родили, за да кърмят. Дават му вече по 20 мл, но на него това му е недостатъчно. И изпива и млякото на другото бебе. Не знам колко е по правилата, но е спокоен и спи.

Общи условия

Активация на акаунт