Не ви остава време от пране? На помощ идва Medix 6 Actions

• 34 448
  • 502
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Упоритите петна и липсата на приятен остатъчен аромат след изсъхване.

# 196
Когато нямам възможност да изпера дрехите на детото веднага, а по тях винаги има петна, които на втория ден вече трудно се махат.

# 197
Запазването на цветовете и някои петна

# 198
  • Варна
Да запазя цвета на дрехите и следите от прах по тъмното пране.

# 199
Предизвикателство за мен са мазните петна по работните дрехи  и изветрял аромат от омекотителя след сушилня

# 200
Много ме дразнят петната ,които остават след пране ,въпреки че съм ги третирала преди това. Също така ме дразни когата капсулите прах за пране остават в гумата на оплатнението и така не се разтварят. Затова спрях да вземам такава форма на перилен препарат.

# 201
Най-честото предизвикателство за мен е да запазя белите дрехи истински бели, а не сивеещи. За съжаление за сега губя мача 😞

# 202
Кои са най-честите предизвикателства, които срещате при прането?
 Най-голямо предизвикателство при изпиране са чорапите на детето и белите дрехи с петна от рол-он.

# 203
  • София
Най-голямото ми предизвикателство са котешките косми, полепени по дрехите, но премахването им не е по силите на праховете за пране. Simple Smile Иначе - посивяването на белите дрехи и избеляването на цветните.

# 204
Упоритите петна, пожълтели или посивели бели дрехи които не мога да направя искрящо бели.
Също така избеляването на цветни и тъмни дрехи.

# 205
Най-голямато предизвикателство ,сега и преди, са били мазните петна и петната от мастило.

# 206
Основният ми проблем е, че прането не мирише толкова добре, колкото ми се иска (не мирише на нищо), и не е много мекичко.

# 207
  • София
Най-честите предизвикателства, които срещам са:
-Бялото пране да излиза от пералнята наистина бяло
-Цветните дрехи да е със запазени цветове
Не обичам силно ароматизирани перилни препарати, това също е важно за мен.

# 208
За мен голямо предизвикателство е  бялито пране да остане бяло  - въпреки  препарата за пране, допълнително поставен препарат специално за бяло пране, Ами не става.
При цветното пране голямото предизвикателство е да не оцветя дрехите, винаги слагам цветоулавящи кърпички, но някои дрехи пак леко се оцветяват.
Ще се радвам да изпробвам този продукт.

# 209
Упоритите петна, проблем имам и с капсулите, понякога не се разтварят.

Общи условия

Активация на акаунт