Не ви остава време от пране? На помощ идва Medix 6 Actions

• 34 486
  • 502
  •   1
Отговори
# 210
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Най голям проблем за мен е случайно попаднала пускаща дреха....

# 211
Кои са най-честите предизвикателства, които срещате при прането?
Предизвикателство е да открия прах за пране, който не ароматизира! Използвам парфюм и предпочитам да не смесва аромата с този на прах за пране.
Другото нещо е да се изплакват праховете без да се налага да пускам допълнително изплакване.

# 212
Предизвикателство е изпиране на петната на ниска температура.

# 213
Най-големият проблем са петната, другият проблем е аромата, който не винаги се запазва след изпиране.

# 214
Петната от градината, малката много се цапа. За съжаление не винаги успяват да се изперат. Понякога явно прекалявам с прахта и остават бели петна по дрехите Sad

# 215
Запазването на аромата и петната от флумастрите на детето 😃

# 216
  • Пловдив
Вечният проблем - петната от сапунени балони Sad
Как ли не съм пробвала, какви ли не магии съм прилагала - тези гадории си стоят и не мърдат Rage

# 217
Проблемът е, че ароматът от омекотители не винаги се запазва.

# 218
Най - честите предизвикателства за мен са ако има по-упорити петна на фини тъкани или ако дрехата има няколко цвята - например бяло и черно.

# 219
Следите от прах по черните дрехи.

# 220
Предизвикателство все още си остават петната, ако не са забелязани и обработени предварително.

# 221
Моят отговор ще е малко по-различен - най-голямото ми предизвикателство е пералнята да остане на мястото си. Grinning

# 222
  • There I was on a July morning
Предизвикателствата за мен са: 1. някои упорити петна и 2. тъкани/плетива, които изискват по-деликатно пране и препарати за да запазят качествата си.

# 223
  • гр. Кюстендил
Най-често упорито се боря с миризмата от изпотяване.. и като цяло дълготрайния приятен аромат на дрехите.

# 224
  • SF
Сортирането по цветове ми е предизвикателство, както и колко точно течен препарат да ползвам и колко точно омекотител да напълня в отделението.
Понякога чета дълго и избирам трудно програмата - вълнени, деликатни, сила на центрофугирането.
Прането си е предизвикателство! Simple Smile Освен ежедневие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт