ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая. АС и други романтични К-драми - тема 519

• 23 276
  • 719
  •   1
Отговори
# 450
Мина ми унеса и хванах около 20 мин. от новия сериал по лейдито. Голям майтап е. Името с което може да бъде намерен е Discovery of love. Утре ще гледам цялата първа серия и май ще го търся някъде с бг субт.

Реклама
https://youtu.be/XuWW6mm1vlI
https://youtu.be/aYrWIv8maa8
https://youtu.be/eywDqnkrctg
https://youtu.be/eNg_qKIrYYU
https://youtu.be/ziKi7PUJIhM
https://youtu.be/CV8LE0gtKqQ
https://youtu.be/BlcF5KaZDOI
https://youtu.be/oJL1wS9Bb-I

И видео свързано с реклама на пепси
https://youtu.be/Dqs2XYMcDHs

Прилича на работна среща с мениджърите от първата агенция
https://youtu.be/GZHWs4tG2nk

https://youtu.be/9DvGQUbdBH8

Дописвам се...... След последните 20 мин. снощи и първите 5 мин. от новия сериал аз лично съм зарибена със солидна порция хумор. Препоръчвам за гледане

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 10:07 от Рори72

# 451
  • Варненска клюкарка
Рори в първия цитиран линк реклама на телефон ли е? Гледам че ДжГ е с по актуална визия. И аз попаднах на по съвременни реклами, но не разбирам на какво са- едната изглеждаше и като напитка и катонякаква кзметична течност, ама казва ли ти някой Ко означават йероглифите....
Втория линк в цитата, най после ми се изясни за какво е рекламата. Знаех че е реклама на спортен бранд, но бях срещала отделни фрагменти и  сега го виждам цялото видео, много е хубаво и оригинално,  как излетя от прозореца Joy Но в топа ми е джаджата на Самсунг която прилича на ай пад и и целия джангър, който представляваше тази реклама, цитирах я май на предната страница.

Марги, видеото остана в цитата на предната страница, а  за рязането е някъде към 2:30 докато траяе момента където дърпа и размятва Минка. Не е много, към 15 секунди е....

Снощи, с няколко по.дълги премигвания успях да изгледам първа серия на новия к-сериал. Засега е комедия. Двамата пичове не са крсавци, но може да съм се поразглезила с красотата на ДжГ, Данчо и Лечителя....
Посмях се, от толкова време гаджета, а още не бяха спали. Решиха да ходят на мотел, не ми стана ясно защо, след като у момчето нямаше проблем да го направят у тях... Вместо това отидоха на хотел, ама пусти срам, не можаха. Взеха да се извиняват един на друг че били невинни. май да се разбира девствени - тя на 22, той на 24....И тук показваха слепи срещи по желаниуе на родителите, но е нещо нормално щом има сватовнически  агенции. Смешен момент се получи когато се засякоха с настоящото и бившето и гадже на такава среща. Сега и девойката и аз се питаме когато вечерта остана у бившия, дали се случи нещо. Най забавния момент ми беше когато се опита да излъже настоящия къде се намира в момента и как всички споменати от нея хора по телефона,  в опит да го излъже вкупом някак цъфнаха край него, а той слуша лъжите и и оправданията и с тях  Joy Joy Joy

Рори, Профа вече ти е казала защо няма да стане. Аз ще допълня, че досега у нас ч уждо риалити не са излъчвали, само чужди формати с нашенски маскари. Можеш да пишеш за АС, ама като знам че досега са го давали 3 пъти за 4 г. и от 7 месеца показват само премиерни за нас заглавия, не мисля че ще го почетвъртят. Първо ако са решили да повтарят, ще минат някое от по-новите неща... Аз бих им подхвърлила, да направет нещо подобно, както е схемата с турските заглавия и да повтарят на маратон корейския сериал през уикенда, или поне да пуснат и второ заглавие - едно премиерно и един да повторят от вече излъчваните. Бих им казала и че изостават от световните тенденции, където се въртят много к- сериали. Да добавя че май ти трябва регистрация за да им пишеш. Марги да каже, но страницата им е във ФБ и май нямя как без да се регистрираш. Аз понякога след някоя тв идиотщина съм на косъм да се регистрирам, но все не мога да се прежаля, но заради новата ми страст може и да го направя.
Рори, как го чуваш името на новата екранна девойка? Аз чувам нещо като Еарън или подобно....

Забравих да ти отговоря на питане за Лечителят. За физиономиите на бащата и чичото в началото на последна серия не беше страх, а шок от видяното. Хората разбраха че довчеращния ревльо е мъжкар. Натръшка онези пред очите им, погрижи се за страховете на Минка и отново пред очите им я награби, разбирам че това е голямо табу там и кок се спекоха пак Joy

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 12:54 от Беллора

# 452
Белл, в първия линк има телевизор, има и телефон в ръката му, а на финала йероглиф. Че е реклама, реклама е, ама и аз не знам на какво. Втория линк е към реклама на която си гледала дългата версия. Т. е. някои от рекламите ги намирам в комплект с видео зад кадър и цялата, завършена реклама е в последните 30а секунди на видеото и ако не си стигнала до тях не си видяла окончателния вид. Затова слагам и двете версии, когато ги намеря. Видя ли, че има още една реклама с Минка в 20г. й версия и една дето не съм сигурна че е Минка. Сложих и общата им реклама като актьори в една агенция. На нея мисля, че Минка вече е с корекции, но не мога да си изясня за себе си какви точно. В Лечителя е същата като в 20г. си версия, но с къса и боядисана коса. В Бонбоните според мен все още е без корекции, но в рижаво русия нюанс с дълга коса, някое килце отгоре и от там пухкави бузки.
Оказа се много забавно да ровя за реклами, но на моменти се обърквам дали нещо съм го слагала, затова извенете ако се повтарят тук таме.
Белл, ти искаш гифче от частта в която Джун е с ярко червената блуза и закача девойчето, нали така. Може да го има някъде като кратко самостоятелно видео. Ще потърся.

Според мен в банята имаха дежавю, тя беше пийнала и щом се събудиха тка според мен са си припомнили повече неща от общото им минало. Но на финала съм се смяла с глас. Тя тъкмо представи алиби и алибито й се появява питайки къде е. Опитах да намеря сериала с бг субтитри, но го намерих с английски. Засега няма да го почвам на руски. Ще опитам като в доброто старо преме преди да се науча да ровя в нета да го гледам с темпото на Лейдито.
Прави сте за това как се случват нещата, но аз все пак бих им писала на лейдито и също бих предложила да вкарат и втори сериал поне, ей така, да заявя интерес, да ги насоча, че има много интересни неща, даже и видеа ще им сложа за онагледяване. Само да знам имейл на който да пиша директно на екипа, да не е през коментарите. Така де, ако се появят спонсори да знаят какво да правят с парите. Нищо, че три пъти са излъчили АС и за него ще им пиша, но да не е през екрана видимо от други зрители.

Едно старо видео от м. 03.06г. С ужасно рошава глава и в онзи период, когато се е изгубил популярността си
https://youtu.be/0D-rCydj2RE
И четири месеца по-късно с екипа на Песа и вълка на някакво награждаване.
https://youtu.be/paDTtLF6-UQ

Днес изчетох всички заглавия под видеата за Ча и Хазал. Според тях Ча и Дуда са се разделили... заради Хазал. Тя пък казала в интервю, че с Али са много различни. Друго заглавие гласи, че Хазал и Али вече не са с халки. Хазал и Ча споделили мъка и се утешавали взаимно по повод смъртта на починал техен млад колега от ОС (не пише кой). Били засечени заедно в заведение, на лодката на Ча. Той я бил водил в болница като й прилошало. Посетил я в болницата и т. н. Има ли нещо вярно в някое от тези заглавия. Има и още ама не ги помня всички. По-важния въпрос е мога ли да направя нещо и да спрат да ми се появяват. От месеци ме заливат, но днес особено ме дразнят. Може би защото днес вече и разведоха Хазал и Али вместо да ги поздравят с годишнината от сватбата им. Жената всеки момент ще роди второ дете, а видеата сякаш стават все повече. Пиша в лупата Джун Ги, получавам разведена Хазал. Писна ми. Искам да спрат да ми се появяват. Какво да направя?

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 16:27 от Рори72

# 453
  • Варненска клюкарка
Рори, честно казано не обърнах внимание с какво е облечен, само всеки път се хиля като ги видя с Минка. Сигурна съм че тя има корекции от много млада, повечето които са в шоу бизнеса започват с корекциите от много рано, повечето корейци са доста бухнали в лице и със сплескани носове. Качествените намеси не крещят от далеч какъв нос си е направил някой, или нещо друго, просто лицата изглеждат много по-красиви от околните.

За другото ясно че някакви електроники, ама се чудех какво точно, марка....

Толкова нагло лъжат тези, но честно казано не знам как да се отървеш. Преди време бях писала до такъв сайт да ги питам защо лъжат, отношението им беше също толкова безочливо като лъжите, които бълваха. Явно навсякъде ги има такива, и в Турция и ЮК и други места където е по-хлабаво в тези среди, а при нас се оправдават че в техните медии пише такива неща. За съжаление има и хора, които ще повярват. Сигурна съм че Ча хабер си няма че Хазал е бременна, нито тя има представа от битието му в момента.

И аз на това с алибито най-много се смях - как всички оправдания за липсата и цъфваха един след друг, че и за по сигурно питаха пича къде му е девойката и що не се е прибрала цала нощ 😂🤣
Бях сигурна че го няма с български превод, доста е стар, сигурно и на руски е само с озвучка.
Бях сигурна и че новата програмна схема ще цъфне през март, когато се извъртят поредните турски сапунки. Дано не го сложат в 22ч. - пак ще е същото, защото ще отива до 23 :30

Тук се разнасяше с една чиния, ама май не успя да хапне от нея. Не разбрах той ли получаваше подаръци, подаряваше ли.... май и двете. Имаше якета, спортни екипи и обувки, попадала съм и на други видеа как му подаряват неща в малки кутийки, парфюми... Много красив и много тъничък, в един момент се вижда как си е пристегнал дънките с колана...
https://www.youtube.com/watch?v=GoxBLZYTA7c

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 18:46 от Беллора

# 454
Така е, Рори. За да пишеш на страницата на Лейдито във фейсбук непременно ти трябва регистрация. Имейл ако открия ще ти го пратя, но за момента виждам такъв единствено на БТВ.
Веднъж исках да попитам нещо и вместо през коментарите им пуснах ЛС. Взеха, че отговориха.

Бел, за теб

Много са сладки, но да си призная повече ми харесват в онова видео, което сте слагали като се срещат години по-късно.

Едната от рекламите, които коментирате ми е любима от видяното досега. Мярнах я и вчера в пост на Рори, т.е. кадри около заснемането ѝ. Този път слагам видеото вградено, доволна съм, че и аз най-накрая разбрах какво е. Срещала съм я неведнъж, но се чудех реклама или клип към песен. Марка спортни обувки доколкото разбирам.

Като не става ясно от йероглифите се опитвам да разгадая по коментарите.
Там където се чудим телефон или телевизор, един потребител коментира, че се сеща за любимия ни АС, друг казва нещо от сорта : "успешна презентация, съчетаваща 3D изображения от сънища с реалния образ на актьора Лий Джун Ги и неговият глас" ...
Прилича ми на 3D увеличителен екран за телефон.

# 455
Белл, това може би е някоя от благотворителните акции съвместно с фен клубовете от Корея, Китай и др. азиатски страни. И има кетъринг. Хората, които сипват и тези които получават храна са замъглени и само той е ясно показан и изглежда, че разнася чиния. Но му сипаха да яде. Феновете му понякога се включват в негови инициативи, а понякога те сами ги инициират и той се включва. Или пък предстои шоу, фенсреща с награди. Много ми харесва идеята на някои от фенконцертите да изстрелва пидарък - може би тениска или шапка с автограф и на който се падне. Хем шоу, хем е по-справедливо. Феновете бяха пращали храна за целия екип на няколко снимачни площадки, камион с кафе и може би закуски на Отново моя живот. Бяха купили и раздали тонове ориз на бедните. Правят му рекламни кампании с плакати когато почне нов сериал. Та като гледах видеото ми хрумна, че сигурно е благотворителност някаква.

На времето бях издирила мейл на предаването на кафе и ги помолих да ме свържат с американския детски невролог, който бяха показвали в предаването си. Бях обяснила и защо ги моля за това. Отговориха ми ужасно грубо на фона на голямата загриженост към децата, която демонстрираха в предаването. Страшно фалшиви ми се сториха като сравних поведението им пред и зад екрана, но не съжалявах, че съм опитала. Затова бих писала на лейдито без да ми пречи това, че най-вероятно няма да отговорят. Няма как да се разочаровам след разочарованието от На кафе.

Марги, това девойче не е Минка. Според мен е от екипа и ужасно се притеснява, че я сложиха пред обектива. Но гърба на девойката, която помага на Джун мисля, че е на Минка.

Нося видео от фотосесия, която според мен е рекламна
https://youtu.be/7fQVK48iVps

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 20:47 от Рори72

# 456
Рори, не я разпознавам Минка все още, може и да съм объркала видеото...

За видеата, които ти изскачат с измишльотини за Ча и Хазал щях да ти казвам. Едно да отвориш и тръгват автоматично подобни на него. Изтрий историята на търсенията и гледанията в Ютюб. Аз от такива неща не се възмущавам лесно, но попаднах на някаква дама в Туитър преди няколко месеца която ги беше наредила глупост до глупост, оттогава видя ли имената на Чачо и Хазал в едно изречение ако не е свързано с АФК подминавам, наистина неприятно усещане ми остави въпросната фенка като пожелаваше на Хазал най-сетне да прогледне що за човек е мъжа ѝ, да го зареже и да се събере  с бащата на детето си... Отказват да приемат действителността и с какви неща се занимават. Тагват на всичкото отгоре и хората към които е насочено, че и те да го прочетат...
Любопитна съм с Ча и Дуда какво стана, не съм ги отписала изцяло. Като знам, че на него му приписваха връзки с други по времето когато тя вече беше на хоризонта и уж за кратко се бяха разделяли - веднъж го писаха с балдъзата на Киво, втори път с актрисата Бестемсу Йоздемир. И сега се споменава името на някоя колежка - името ѝ беше близко по звучене до това на Илка.
Бяхме си свикнали снахата, дано историята им да има продължение.

# 457
Марги, дай инструкции на лични къде да я търся историята на търсенията, че да я трия. Аз не съм ги търсила по истински имена, а като ОС или Емир и Фериа. По-скоро се чудех наистина ли има починал актьор от каста на ОС, освен татко Ръза. Стана ми тъжно, а може и да не е вярно.

Водя ви един младеж да ви попее. Озвучаването не е добро, но той подскача много забавно и са го спретнали в бели лъскави дрешки
https://youtu.be/Tt8yyRQs6qs

А тук е много хубав без рошавата прическа
https://youtube.com/shorts/Dlr6P_W273g?feature=share

Новия сериал по лейдито е от 2014г. т. е. стар е колкото Лечителя, но нито в тубето, нито във вбокса излиза с бг субт. К драмата при мен е перманентно забила и даже не проверявам там.

Марги, каза че Джун и Минка ти харесват повече на по 30+.
Нося ти линк към 6 еп. от бонбоните. С руски субт. тръгва най-долния линк: Активирай видеото, добавен на 01.10.19г. Серията започва с техен разговор след като са си пийнали. В предната серия Джун реши, че и по телефона могат да си пият заедно. Според мен се надяваше тя като си пийне да си я разпитва как си ще. В началото на 6 еп. тъкмо ги е хванало. А нататък пък са много интересни, когато неговата анонимност пропада.
https://doramatv.live/my_ear_s_candy_2/series6

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 22:56 от Рори72

# 458
Рори, изпробвай.

Новият сериал по Лейдито го има във Вбокс с превод.
Discovery Of Romance/В търсене на любовта, бг суб
https://www.vbox7.com/play:ad7ac7db33?p=playlist&id=2430030#

# 459
На мен ми даде сериите само с английски, но явно трябва да се узпишат и англ. и бълг. заглавие. Благодаря много. По една серия на ден е много изнервящо.

# 460
  • Дубай
На мен ми даде сериите само с английски, но явно трябва да се узпишат и англ. и бълг. заглавие. Благодаря много. По една серия на ден е много изнервящо.
А пък аз така най-обичам...даже на седмица по една ... Какви онлайни и размишления стават така , най-интересните...Пада едно търсене на инфо,снимки и коментари ,гадаене  какво ще се случи занапред в епизодите
Последния корейски ,който гледах така беше звездопад  и чаках с нетърпение да дойде петък и събота...
Междувременно,Бек има пластики ,но не са много...те всички мъже кажи-речи имат, тоест айдълите  ...Там си се тунинговат стабилно и е съвсем нормално,както за мъже,така и за жени

# 461
  • Варненска клюкарка

Бел, за теб

Много са сладки, но да си призная повече ми харесват в онова видео, което сте слагали като се срещат години по-късно.
Марги точно тези кадри исках, липсва озвучаването което е част от смешката как се чува суркане и трополене, но на гиф няма как. Ясно и що Минка ми се виждала различна, това не била тя Joy ама са ми сладки с ДжГ. Явно това момиче е от екипа, някоя асистентка. Тя милата ще се спомине от срам, ДжГ пък си умира от смях, на последния гиф как я е стисна за ръката, там където са гръб с гръб, а я е пуснал, а е хукнала Joy Joy Joy

Новия сериал не знам още дали ще го гледам. На моменти е смешен, но и забиват... Май трябва да си падам по главната и бившия и, пък на мен май ми харесва с настоящия. Още не ги познавам по имена, трудно ги запомням кой кой беше, освен двамата главни мъже и приятелката Сол. На главната още не съм и разбрала името.

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 16:15 от Беллора

# 462
Ив, гледането онлайн и очакването на епизод всяка седмица + дискусии, инфо, снимки, гадаене по фрагменти си е едно отделно изживяване. Обсъждането всъщност е по-вълнуващо от самото гледане. Зарежда с положителна емоция, но и действа изтощаващо като виждаш как разводняват историята. Така е при турските сериали по принцип винаги онагледявам с един любим кон. 😆
При корейските предимството е, че епизодите са кратки и малко на брой, сценария не се изменя в движение и химията при двойките е по правило, не по изключение. Някой вече го беше написал по същия начин, но има нещо такова 🔥
 Започнах Лечителят, не разбрах нищо от коментарите ви и сигурно това ме мотивира още повече 😁

Рори, ДжГ и Минка по телефона и на Камък, ножица, хартия играят. Ще го изгледам, пък и донякъде ще го разбера. За колежките му не е трудно да се влюбят и в гласа му, омайник голям...

Бел, нямаше да разбера, че не е тя. Напредвам бавно, освен ДжГ вече и Мин Хо не мога да сбъркам, но при жените е сложно 🤣

# 463
Белл, на втора серия и аз вече не съм така въодушевена. Главната започна да ми напомня главната в Моето момиче с това че започна да ме дразни. Иначе харесвам и бившия, и настоящия, и приятелите, които не разбрах истински брат и сестра ли са, но главната от втора серия ми е трудно да я харесам.
Марги тъкмо ми го намери сериала с бг субт. и аз започнах да губя интерес. Ще погледна във вбокс 3 и 4 серия и ще реша ще го догледам ли.
Главната се казва Хан Йо Ръм, главният Канг Те Ха.
Трета серия показва началото на връзката на двамата бивши. Харесва ми повече от 2а серия.

Една съвременна Минка от гугъл новините

Толкова много артисти и артистки търсих през гугъл, но само за нея ми се появи новина. Леко описание на сериала, в който е решила да се снима през тази година и лека клюка, че от около 5м. се среща с някакъв бивш затворник съден за финансови злоупотреби.

Не е точно игра КНХ. Пийнаха си и решиха да си задават въпроси. С КНХ определят кой да задава въпросите. Джун изкара голям късмет и все той печели и пита. Интересното е, че Минка, правейки уговорка, че са пияни, пожела да задълбаят с въпросите по-интимно и предполагам, че най-интересното не го показват, но не са спрели до там докъдето ги снимат. И двамата удобно правят уговорка че са пияни. Нещо като предварително оправдаване.
В края на 6и или в 7 еп. Джун казва, че е започнал да се влюбва в гласа й. А тя след като разбира от новините, че е точно той му казва, че е бил единият от двамата за които си е мислела докато са говорели. Чудех се как може толкова успешно да сведе предположенията си до две и за себе си реших, че по гласа го е познала, но все пак е възможно и друг артист да има подобен глас и заради минаването на гласа през телефонна не е била на 100% сигурна. Но неговите реакции, физиономии, изражения, интонации са много интересни когато прочита, че вече не е анонимен и се опитва да подразбере дали и тя е прочела новините за него. И тя е много интересна как си го мотка в началото.

Не съм го казвала на ММ, но аз всъщност реших да се срещна с него, защото се влюбих в гласа му по телефона. И до днес помня колко много ми въздейства с гласа си тогава, а минаха около 24г. Много отдавна вече не забелязвам гласа му как звучи, но тогава направо се омагьосах.

Сборно зад кадър в т. ч. и с Ли Хёри
https://youtu.be/V1YdAzPDBy8

Кратък откъс от битката във водата от шоуто Семеен отдих
https://youtu.be/bz_OgwKhf84

Тази снимка се явява последната актуална. Още е с дълга коса, но вече без халка.

Скрит текст:
Белл, при нас е сложно и на официалните запитвания не отговарят. Затова идеята беше просто да чуем мнението на специалист от друга школа. Аз лесно не се доверявам на лекари и в най-лошия случай щях да платя за консултация от която няма полза. Ама и на бг професор от Горна Баня бяхме платили голяма сума за преглед за да чуем да изрича глупости. От екипа на Гала поисках само телефон за връзка с този невролог докато е в България, защото ние в Америка не можем да отидем. Просто начина по който отговориха ме шокира. Те пак можеха да откажат съдействие, но малко по-човешки да си бяха формулирали отговора. А в самото предаване едни мазни, загрижени и емоционално ангажирани за децата с проблеми. Ето този фалш ме подразни много. Отделно, че не се знае дали този лекар нямаше да ни даде добри насоки.

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 18:52 от Рори72

# 464
А пък аз така най-обичам...даже на седмица по една ...
    И един няма да изтрая Joy в състояние съм да осъмна, за да знам какво ще се случи ако ми хареса историята. И главните. И благодаря за предложението , май ще осъмвам със Секретар Минка, големи сладури са с Пако.

Тъкмо се появи този, който предполагам ще мъти водата.

Общи условия

Активация на акаунт