ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая. АС и други романтични К-драми - тема 519

• 22 651
  • 719
  •   1
Отговори
# 60
И сега искам да представя на вашето внимание шоу искрено и лично, забавно и много, много смешно и интересно. Изглежда е предшественика на Знаещите братя (шоуто в класната стая). Главният водещ е същия. Гледайте защото Джун разказва всичко за себе си, включително и лошите неща които е правил като тинейдър. Изяснява се и ка се случва това че го обявяват за анти след като става известен с ролята си на клоуна. А причината е донякъде некоректното медийно отразяване на нещо споделено с приятели в соц. мрежи. Открит и земен, надсмиващ се над себе си, страхотно чувство за хумор и екранно присъствие. Ако можех бих го гледала с бг превод, защото в никоя статия и интервю не би могъл да бъде по-истински.
Споделеното от него за мен обяснява защо проекта, който избира след това шоу е Герой и изгражда героя си с много хъс и старание въпреки ниския рейтинг.
Слагам линкове с руски субтитри на двата епизода на шоуто, но ако сте от компютър е по-добре да си го свалите с бг субтитри от втория подзаглавен пост с линковете.
На руски името на шоуто е нещо от сорта На колене пред гурото, а в линка с бг субтитри е на английски, но в превод ще има нещо свързано с риба в заглавието.
Атакуващ гуру еп. 135 и 136
https://doramatv.live/golden_fishery__the_knee_drop_guru/series135
https://doramatv.live/golden_fishery__the_knee_drop_guru/series136

Последна редакция: пт, 16 дек 2022, 15:58 от Рори72

# 61
  • Варненска клюкарка
Рори, ако нещо много те впечатли от отговорите му, може да споделиш, че аз не знам кога точно ще имам време да видя тези 2 не кратки шоута. Утре имам пълна програма по чистене, готвене, пране, тези дни почти не си виждам и детето, а утре имам и излизане за пазаруване ...
Тези водещи и крясъците им са нетърпими, по зле са и от оная цвилещата водеща. А нашия какъв е тих и възпитан, поне звучи много по добре от останалите, ама там ми прави впечатление че повечето водеши крещят и се надвикват ужасно, а в бонус и вадене на очи с мигащи неонови надписи и изскачащи там някакви неща...

# 62
Белл, това не са крясъци като крясъци, а смях. Джун говори за сериозни неща вкл. и за провалите си с чувство за хумор и просто се смееш с глас. По едно време ме заболяха мускулите на корема.
Иначе за любовните въпроси и отговори оставям да си прочетете. Но самия водещ наблегна на това, че задава въпроси, ама заради феноветв Джун не може да отговори. Но все пак отговори. При това само едно име издадоха на може би първата му само сестричка с година по-малка от Айю и с подобни черти и фигура, за която все пак казва, че е много красива. Може би това е неговия тип жена и съдбата му поднесе една такава право в прегръдките пък било то и в далечното Корьо.
Разказва и как се е борил с живота за да успее да стане актьор. То неговото си е направо сценарий за драма и от всеки ъгъл на неговия живот се протяга ръката на съдбата. Когато успеете да гледате ще видите че ако някой може да говори, че живота му е предначертан съдбовно това е Джун включая и срещата му с Айю. Дано и двамата имат акъл и осъзнаят, че са един за друг родени, да се престрашат и да се вземат. Имам странното усещане, че ако те се заявят като двойка феновете и на двамата не смо че няма да възразят, но и ще са доволни. Та да им пожелаем през 2023г. да спрат да мъчат съдбата и да си се вземат.
Това беше фенско отклонение. Връщам се на шоуто.
Определям го като време през 2009г. Питат го за съжителството със сестра му и той казва че съвсем скоро са заживели заедно. От 1-2 месеца.
Основното обаче е, че става ясно на каква основа са приказките че станал надменен, отблъснал приятелите си и бил мразен от медиите. Всичко тръгва от това, че някой от приятелския кръг е дал достъп до кореспонденция между приятели в соц. медии. Той нали има контакти с Япония и е ходил там, таса извадили от контекста негови думи за Япония, нещо от сорта на Япония е моята страна и започва разпъване по медиите и отлив на приятели и фенове. Освен това в някакъв момент от това разпъване на кръст от медиите не му издържат нервите и вече безкрайно уморен от интереса към него се стига до конфликт с журналист, когото е ударил, ако правилно съм разбрала. А изненадващо за мен, защото смятам че и двата филма - Първи сняг и Лети, татенце, лети са много добри и то благодарение на неговото участие тези филми се смятат за провал и това той нарича отрезвяване. Възхода в кариерата идва с високо рейтинговите Песа и вълка и Илджиме. Според мен водещите в шоуто също паднаха в капана на неговата харизматична личност. Ако се сещате в Знаещите братя  водещия, който е същия 10 пъти го попита липсвал ли му е, защото шоуто с Джун в две серии и в този формат сигурно е било едно от най-добрите. Наистина бих го гледала с удоволствие втори път с бг превод, ако успея да изтръгна единия компютър от тинейджъра, който от 1г ме залъгва с прехвърлянето на някакви програми от единия на другия и в резултат той разполага с два, а ние с баща му с телефони, за да сваля шоуто от линка, който Марги сложи.

А относно Арито в едно интервю направо си казва, че са имали проблем с нея в Песа и вълка, защото не можел да се съсредоточи в романтичните сцени, защото я възприемал като по-малката си сестра, а сега било друго и тя му съдействала. Но какъвто и да им е бил проблема едностранен или двустранен на екран са много сладки и огнени и трите му целувки с нея в първия му сериал са едни от най-хубавите му романтик моменти на екрана. В Стрелеца той си се хвали, но само целувката в пещерата може да се мери с тези от първия му сериал. Не помня в интервюто което донесох или в другото Джун направо провокативно заявява, че иска да опита с нея по-огнени сцени. Това при завършил втори техен сериал т. е. готов е да ги потретят. И тези негови мераци към тази колежка на фона на тайната му любов с Чонка звучат много странно така директно обявени.

Последна редакция: пт, 16 дек 2022, 19:46 от Рори72

# 63
Бел, аз като теб потъвам в Ютюб заради песента от Злото или My love. Снощи например впечатление ми направи едно видео от Рори - целувки с различните колежки на ДжГ, като всяка сцена си беше озвучена с песента от съответния сериал, но аз сякаш само от АС видях. И като започнах няма спиране 🤣
На това видео от награждаването им с АйЮ и преди се посмяхме, поне е искрен човека hahaha А на интервюта не че може да се вярва на 100%, но размислите му за връзките и любовта в това от 2014г. приличат да са си негови. Не колкото да каже онова, което на феновете им се иска да чуят. Неговата Йонка защо му била като брат?! 😆Че се чувства разбран и спокоен в компанията ѝ ли...

Рори, различен е с всяка колежка... Предразполага ги, развеселява ги, изглежда като човек, който с лекота общува с всички.
С Мун Че Уон, партньорката от Злото, но първия път - по времето на Престъпленията.
Няма да сбъркаме ако отново го наречем омайник.🤣

Колегата сякаш се чувства излишен и в един момент си погледна часовника.

отново от Престъпленията. Пресконференция. Всичките ги омагьосва, като Че Уон е по-спечена от останалите 🤪

Рори, благодаря за компилацията от реклами. Очарователен е дори когато не става ясно какво точно рекламира. 😘

# 64
Марги, този човек е надарен с разнороден талант и на моменти спираща дъха харизма. Признавам за пръв път съм така запленена от актьор. Дори вече не ме дразни рошавата му младежка прическа. А на какво видео от фенсреща попаднах. До такава степен се раздава за кефа на феновете, че побърка женското присъствие с еротика директно на сцената и го направи с лекота и пълното съзнание, че ги побърква.
А в шоуто, в което откровеничи направо им личи по погледите на водещите, че ги омая за нула време, въпреки, че те всъщност обявиха с колко лоша слава се е сдобил и имах чувството че са с негативна предварителна  нагласа.
А помните ли в коя тема остана видеото с мечето, че тези дни се сетих за него?

И да подгрея с видеа от Илджеме
https://youtu.be/c9R-xojnXV0
https://youtu.be/7cHOJSgb4XY
https://youtu.be/09046sjqsYc
https://youtu.be/IRx6cXZEpq0
https://youtu.be/ZoxNGrXaxJU
https://youtu.be/AEITLIFCGtk
https://youtu.be/iJKjnlKSFJ0
https://youtu.be/h1trb_Y9pMA

Последна редакция: пт, 16 дек 2022, 20:25 от Рори72

# 65
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да си призная, не съм в състояние да чета. Толкова много пишете, че няма изчитане. Да не говоря за тоновете линкове с клипове, които в близката петилетка няма да успея да отворя.
Погледнах само видеото от вечерта на наградите на SBS. Впрочем, слагала съм го преди няколко месеца, но не помня дали е било цялото от 9 минути или беше на две части от по 4 и 5 минути. Във всеки случай, точно както обяснявах, качват се в една кола за да стъпят заедно на червения килим. И не, ДжГ не я прегръща АйЮ през кръста, а си е сложил ръката с длан върху нейната, между рамото и лакътя, като разперените му пръсти са очеизбождащи във видеото.
Гледала съм това връчване на награди с английски субтитри, но ще се постарая да го изгледам и с руските.

Покрай пристрастието ми към BTS от известно време следя един американски влогър. Снощи в един от последните му материали беше отделил внимание на страстта на някои "фенове" към създаването на фейк съдържание за айдълите. И той е на мнение, че за най-голямо съжаление става все по-голям броят на тези, които явно си запълват липсите и избиват комплексите на гърба на тези, които уж боготворят. Правят го пускайки в нета откровени лъжи за уж видяни лично от тях простъпки извършени от айдълите. Често става въпрос за доста гнусни неща. Доскоро и самите айдъли, и продуцентските им компании са се правели, че все едно такива постове и слухове не са се въртяли в нет пространството. Но понякога измислиците са били толкова гнусни и груби, че са се принудили да предприемат съдебни мерки и искове за обезщетения срещу пускащите ги. Та "моят" влогър даде пример точно с такова посегателство срещу иконата АйЮ. И че според корейска медия тя и мениджърите ѝ са осъдили едно такова лице. Влогърът се учудваше на малката сума, 2000 долара. Не стопирах за видя какво пише в оригиналната статия, но е възможно и от екипа му да не са сметнали точно превръщането от вон в долар.
Ако ви е любопитно, ще сложа линк към този му материал, като ще дам от коя минута говори за АйЮ. Кратки са му видеата и поне при мен автоматичният превод на български върви.

А как безпардонно си навират телефоните в лицата на айдълите не е за разправяне! Изглежда прекаленото навлизане в чужгдото лично пространство им е национален спорт.
След малко ще си допълня поста със снимка, да видите как е принуден да се движи на летището един айдъл па макар и с охрана.

Я по-добре направо видео.

И още едно, аналогично, два-три дни по-рано с друг член от групата.

Последна редакция: пт, 16 дек 2022, 22:27 от profi_1

# 66
  • Варненска клюкарка
Мечето май беше в 517. Запазила съм го някъде, утре ако се добера до компа, ще ти го пратя. Тези дни ми попадна фрагмент от него, като го раздава омайник и нацелува мечето, скъсах се от смях😂
Рори, страх ме е да попитам за лошата слава каква е😂 макар че им посвикнах да преекспонират много незначителни неща в стил много шум за  нищо...
Аз пък едвам изпълзях от някакво риалити и съм така🤪 Не знам дали не е това, дето е телефонното, че  с някаква дама   ръсеше чар по телефона. Готвеха всеки на отделна територия. Нашия направо ревна от лука, текна му носа... много е естествен и забавен. Пържеше нещо, май яйца и докато подхвърляше съдържанието в тигана, парче падна на пода, взе го, духна го и си го хапна😂 Наготви, наля червено вино и сам се чукна с друга чаша, идеята беше да си изпратят снимки с наготвеното. Оная взе да гълта вино от бутилката, чуваше се гъл гъл и той се опули... Показваха го да се търкаля в леглото, по гръб, по корем - красив❤ Други кадри как шофира, във влак, в кафе, пред катедрала седнал на стълбите (май последното не беше в ЮК) През цялото време нон стоп с дамата са на телефоните и си говорят...Намериха се на един площад, ДжГ я видя пръв,  повика я по име, тая как не припадна като го видя още се чудя, взе да си оправя косата и го гледаше с възхищение. Едва ли има две телефонни шоута, в които го раздава омайник, ама знам ли... Това определено си има финал, но може да е качен само в канала на шоуто.

Марги и на мен ми прилича на негови изказвания, провокиращи откровения с малко думи (през годините свикнах на комшийските, които с много думи нищо да не казват) Пък и лъхащото от интервюто  самочувствие ми е познато (колко съм великолепен кат спасявах Чонка в 6та серия, т'ва аз ли бях Joy)

# 67
Проф, това не е 9  мин. видео, а пълното видео от награждаването общо около 4 часа са двете части.

Белл, точно на това шоу си попаднала и си е завършено. В руския сайт от който довлякох награждаването и гледах шоуто с гуруто ги има и 4те серии на шоуто с телефонните разговори. Ще го изгледам на руски с надеждата някой ден и на български. Изглежда продуцентите малко са се поизхвърлили с изказването че спират последната серия, защото реално не са я спрели.
 От шоуто с гуруто излиза, че лошата слава е точно този конфликт с медиите, поради който той смята че не е дал всичко от себе си във филмите, които незнайно защо смята за провал.
А и имаше някаква закачка че е гей. Пак нещо от сорта загубени в превода. Казва нещо, но думите саразбрани погрешно. Е, разбраха се и той в прав текст си каза, че харесва само жени. Отначало твърдеше, че се среща с момичета на по чашка навън, но водещия измъкна признание, че няколко пъти е водил момиче в къщи

# 68
  • Варненска клюкарка
Рори, наистина е било свалено шоуто. Не знам дали е било програма от тв, или предназначено направо за канал в ЮТ което видях тази вечер, но, във втория случай се добавя в друго  време, когато си решат, ако е по тв, остава варианта за интернет, така или иначе в някакъв момент са го показали, но не в обявения ден на шоуто. А продуцентите са реагирали много остро. Нечии адвокати са успели да забранят разпространението на  снимката от сайтовете, а по бързата и остра реакция съдя, че май не е било за една милувка, дано все пак да са успели да се приберат преди да се разхвърлят😂

Ох, тези които играят роли на момчета от другия бряг, после цял живот си плащат заради зрителите, които не могат да направят разлика между екранния образ и човекът превъплатил се в него. А на ДжГ това му е най звездния проект, като визитна картичка на таланта му. Дори Мила Йовович казва че след видеата в мрежата, после с мъжа и са изгледали КК...

# 69
Колкото и да недовиждам, 9:09 му е времетраенето.
Вижте това видео.
https://youtu.be/Y6zJCRqtad8
Започва от там, където свършва видеото с местенето от колите. Тази кола е вероятно служебна, защото е с някакъв надпис, може би на СБС телевизията и всъщност ги качват двамата в тази кола. Но дали са пътували заедно и в другата не е ясно. По-скоро не, защото няма логика да сменят колата насред улицата.
А докато ги снимат на фона на розови бели квадрати моите очи виждат Джун лекинко да я попрегръща през кръста.
........

# 70
А, да, видеото с колите. Когато преди гледахме видеото от 9 мин. го гледахме заради награждаването. После гледахме видеото с 2те коли и сега сложих това с 9те мин., защото започва там където свършва видеото с двете коли. Вижда се че това прехвърляне е преди награждаването, макар че все още не разбирам защо е било нужно. Иначе самото награждаване близо 4ч видео в две части с руски субтитри последно донесох по темата с награждаването на актьорите за работата им в АС.

В някакво интервю Джун беше казал, че всъщност фенски видеа са привлекли вниманието на Мила и мъжа й към него. Първоначално е отказвал, но впоследствие са го убедили да участва. Холивудски режисьор го убеждава (моли) да участва в холивудска продукция. И това ако не е признание за таланта и работата му... Изглежда на снимачната площадка освен че ги е впечатлил с работата си ги е впечатлил и като човек и са се и сприятелили.

Въпреки всички проблеми в миналото си Джун има постоянно стабилни фенове по цял свят. В гуру шоуто той разказва как мечтае за това да спечели фенове по цял свят. Водещите го бъзикат с карта на света и забити по нея знаменца с неговия лик, но признават че има качествата ужни да го постигне и към днешна дата, но всъщност много по отдавна е това вече е факт. И може би именно АС превзема най-много места от тази карта. Но и той си обгрижва феновете по всички възможни начини и напълно ги  заслужава.
Онази награда която му дадоха накрая, не помня как точно беше формулирана, но запомних, че е на база гласове за него от 22 страни. И видимо беше много щастлив. За мен тази награда беше по-голямата и по-значимата награда в сравнение с Гранд премия наградата на СБС.

За да изгради образа на Гонг Гил с режисьора са ходили на места където се събират травестити, не гейове, защото всъщност този образ, който изгражда във филма е на момиче в тяло на момче, не на гей. Като гледала филма подтвърждавам. Затова е толкова харесван филма, защото не е история за гей. Не е това което изглежда на пръв поглед и Джун наистина изгражда образа перфектно. Но и режисьора е бил гениален и много предварителна работа са свършили преди да пристъпят към снимките. Филмът е многопластов и не е развлекателен затова не мисля,  че заради този му образ някой може да реши че Джун е гей. Но заради този образ започва вълната на красивите момчета. И в шоуто Джун си казва, че преди това не са го смятали за красив. Сега го смятат за красив заради популярността му. Много трезва преценка има за себе си и е откровен както и в по-късните си интервюта. Много неща разказва и за живота си, и за това как се е чувствал с уникално чувство за хумор. На руски, дето не всичко разбирам беше много интересно и смешно, а на бг сигурно ще още по-впечатляващо. А в самото шоу има диалог от който се разбра че използвайки някаква граматична форма неправилно е разбран. Без да е искал да каже, че се интересува от хора от същия пол е прозвучало точно така. И ако някой реши винаги може да се хване за това без да проследи целия разговор. В прав текст уточни че се интересува от момичета, но който реши да гони евтина сензация може да извади предишните му думи като самостоятелно изказване и ето ти признание от неговата уста, че е гей.
Самият факт че думи от лична кореспонденция са извадени от контекста и изнесени в публичното пространство като сензация (корейската звезда ЛДГ заявява, че Япония е неговата страна - това е в основата на тогавашните му проблеми с медии, фенове и приятели) показва големия проблем с опазване на личното пространство и огромната мощ на медиите да съсипят в пряк и преносен смисъл човешки животи.

И точно за тези проблеми е следващият му сериал - Герой. В него героят на Джун се бори за това медиите да отразяват истината и да се занимават с важните неща. Има един момент когато бизнесмен, пълна гад, кандидат за президент е разобличен като убиец, но заради политическа намеса от високо ниво е освободен като невинен и оклеветен. И неговият вестник в този момент пуска клюка за футболист. И показват как цялото общество се вълнува от любовната афера на футболиста, а не от това, че човек убил собствения си 7г. син не само е основния кандидат, но най-вероятно е следващият президент на Корея. Героят на Джун е съсипан, отчаян и даже има една за мен много силна сцена в която буквално със сълзи на очи, паднал на земята моли млада двойка вместо да се вълнува от личния живот на футболиста да помислят за страната и за това какви хора са отговорни за управлението. И всъщност точно този му сериал е с най-нисък рейтинг. В едно интервю Джун се самообвинява както винаги за рейтинга вкл. и за това, че заради поет негов ангажимент не са могли да отложат излъчването, тъй като поради проблеми в началото (главната актриса е пострадала и са търсили нова) не са успели да го пуснат в първоначално предвиденото време. А когато го пускат (не е предварително заснет) съвпада с много високо рейтингови сериали по други ТВ. И все пак според мен има и друга по-важна причина за ниския рейтинг. За да наблегнат на основната тема, която е важна не само за корейското общество, романтиката е загатната, хумора от първите 4-5 серии после само се прокрадва, но не е водещ и хоп сериала не е интересен за корейците и съответно не е гледан. А е добър. И Джун както винаги прекрасно изгражда героя си, за което все пак е награден въпреки ниския рейтинг на сериала.
Така че корейците имат много сериозен проблем по принцип с чистотата на медиите, но и като се има предвид огромното количество актьори и айдъли и техните фенски маси става още по-жестоко по отношение на звездите в шоубизнеса. Наистина е тъжно, че личният им живот е така жестоко контролиран от фенове и медии.

Документален фил за Джун след казармата в 24 кратки серии с руски субтитри
https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZkb3JhbWF0di5 … 5bGUlNUUlN0NwbQ==
https://doramatv.live/yin_yue_tai_big_guest_show/series7

Все забравям да спомена, че при снимките на един от сериалите снимани след казармата в екшън сцена си наранява или чупи носа, не помня добре, но се е наложила операция. Така че без да е било с козметични цели все пак има операция по лицето си.

От 2-3 дни попадам на страхотни снимки с  Хазал. Днешните 3-4 са бонбон - Хазал, Джейда и двете мъничета. Явно си поддържат приятелството. Исках да ги донеса но нито има бутон за споделяне, нито излиза меню от което да ги изтегля. Защо така и как да ги донеса

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 15:09 от Рори72

# 71
  • Варненска клюкарка
ДжГ още през септември се е отчел в сторито с двойните клепачи. Направо флиртува с  камерата, наблягайки поотделно от към всяко око движейки се с  устройството. Може би ще се сетите за видеото, на Крис много и беше  харесала песента за фон.

Тези дни заради онази разкошна песен от Злото, минах куп видеа, тя обикновено е фон за главните. И питането ми...Някой разбра ли каква е разликата във възрастта на ГГ? Главния към момента на запознанството им е на 24.  Когато Джу го сваляше в работилницата, го наричаше Оппа, ясно че е по голям от нея. Питането ми е, защото когато му казва за успешното явяване в академията, вече са женени, чакат и бебе и това е май към 7-8 г. от времето на първите им срещи. От беглите ми  впечатления от приключилия снощи "Полицейска академия" там кадетите ги приемаха на 19г. и не можеха да бъдат женени,  физическата подготовка беше много сериозна, пък Джу отдавна минала 19 че и бременна... Аз ли пропуснах нещо, полицай равно ли е на детектив/следовател? Според мен Джу е към 20 годишна като се запознаха или греша?

Рори, това което се сешам по въпроса с граматиката, компютрите и компотите в ЮК, е че ДжГ е от Пусан, където езикът е осезаемо по различен. По собствените му думи, се наложило да учи "сеулски" защото не му се разбирало какво говори, това било и една от причините да не го приемат в академията първия път. Давала съм  ви пример и с Принц на  покрива, където главната изписваше името си с грешното канджи и смисълът на "Ха"-то в името и го четяха "товар", вместо Лотос каквото трябваше да означава и от там беше последвало някакво мазало в продължение на години точно в стил  компютри и компоти. Огромните разлики в смисъла на различни езици в превода на АС -  руските преводи, се различават по смисъл дори и помежду си, в бг субтитрите разлики с едната озвучка, която видимо не е пиратска като нашите серрии в к-драма (абсолютно чиста картина, без движеши се по  екрана субтитри, без лого на СБС и без реклами) че и на английски (затова ми се иска да видя професионалния бг превод, заради очевидни разлики в смисъла на казаното)
Колегата на сина ми от унито беше му казал, че въпреки че у дома си общува на родния си език със семейството си, всичката му техника, почти всички търсения и четене е на родния му език, когато няколкото пъти бил ходил до родината си, се чувствал като колегата им от Македония- всичко разбирал, но не винаги успявал да се изрази правилно и му описал няколко забавни моменти. Та  сложничка е грамятиката им, дори на грамотните не винаги им се получава четене и слушане с разбиране.
Рори, ти си схванала, но това не означава че всички разбират разликата. При травеститите проблема е на ниво мозък, а това което ще види примерно средно интелигентен зрител мъж, е как на екрана един мъж  има любовни отношения с друг мъж и ето ти го на етикета... Върви обяснявай кой какво вадил от контекста. А нашия типично за младата си възраст и по огнен характер, че  и с рогите, ги е понаредил както си заслужават, ама си е спечелил врагове. Разбрали са се, но грешката на езика ще я изтъкват винаги, а обяснението защо е допусната не винаги...

Пак се сетих за шоуто с телефоните. Много е красив там. Оная му приказва някакви неща по телефона, а той така се смя, ама без да издаде и звук, опитваше се тя да не разбере че се хили, целия се тресеше, скри лицето си в шепи и чак се търкулна на леглото😂 Когато я позна навън и я повика по име някак нежно и с красива усмивка, не знам тая жена как остана на крака, имах чувството че ей сега ще му се наложи да я събира от земята, как го гледаше само 🤪

# 72
Белл, това което е особено в техните епизоди от шоуто с телефоните е, че той е знаел (или се е сетил) коя е, а по сценарий не трябва да си знаят самоличностите. Обаче в последната им серия той й казва името и й признава, че е знаел че е тя. Това е имало емоционален отзвук при нея, защото вече са се срещали преди 10на години, но не можах да открия техен общ проект. Може в някой клип да са работили заедно. Това тя го разказва в интервю.
Аз това шоу отдавна го издирвам. Когато намерих всички тези шоу програми с бг субтитри много се зарадвах, но се оказа, че на телефона не мога да ги стартирам и сега ги търся при подругите с руски субт. А търсейки тях откривам много други интересни неща. Видя ли линка, който сложих в предишния пост. 24 серии по 13 мин. с Джун в моменти от ежедневните му работни ангажименти. До 4 серия стигнах и засега няма моменти от личния му живот, но вероятно в другите серии ще покажат как спортува, може би и сестра му ще видим. Не знам какво има, но ми е много интересен човека Джун и ще изгледам всички серии.
Единствено видеото с прекалено еротичните танци на което попаднах вчера ми дойде в повече като за него, ама знам ли, за корейците може да е проблем са мо хващането за ръка (В Герой имаше момент с хващане на ръце и му придадоха значение като да е вид признание на интерес един към друг. Явно в тяхната култура това е нещо като граница между приятелство и романтични отношения).

# 73
Реших да надникна какво прави Кака. Бретон си е пуснала.

Не успях да намеря нови снимки на Хазал с Фико. Последните са от рождения му ден преди няколко седмици.

# 74
Марги, това ми прилича на реклама
https://youtu.be/_LC1fxFx5Pc

Директно на руски Мила говори за Джун.
https://youtu.be/l5vE4Be1sLk

Последна редакция: нд, 18 дек 2022, 13:42 от Рори72

Общи условия

Активация на акаунт