Жалко, че аз повече не попаднах на онова състезание за което бях ви споменала, където обръщаше противници с една ръка- и спортен и красив...❤ Вчера гледах Джей Джи стайл, отвориха ми се половината видеа, какви неща прави в залата, по някое време при въртене във въздуха си сецна кръста, доста е опасно това което прави, хем работи с личен треньор. Нормален човек ако го завъртят така, отиде му вестибуларния апарат, а ДжГ се приземява на крака и даже не залита!
Рори, видях 2 секунди еротични чупки, нищо особено, разсмя хореографа си. И в гримьорната в някакво видео се кълчеше на Шейк бейби, но беше с гръб и се видя само чупката в ханша. Посмях се на снимките на фотосесия, трябваше да рита с крака в ледена вода, а екипа наоколо със зимни якета и шапки, ако не бях ги видяла, по слънчевото време и разголения ДжГ въобще не бих предположила в какъв студ снима лятна фотосесия.
Видях и нешо за което бях ви споменаля че гледах в приложението с кратки видеа в ЮТ. Тогава помислих че е пиян но нищо такова няма. В 6та серия на Джей Джи облечен в кафява риза, сервира на маса храна и вино, каза няколко неща на камерата и отпи 2 глътки вино и се направи че залита... В ЮТ всичко това беше с някакъв ужасен розов филтър, забавено и наистина имаше вид като от запой, а не било🤪
Други неща не ми харесаха, когато го снимаха извън някакъв работен процес беше твърде режисирано, а той инфантилен и с излишни чупки.
Много откачена тълпа успяха да го стреснат😂
Чуждо ми е като усещане. Пък и още недовършила един филм без да искам започвам да се оглеждам за следващ, Рори успешно ги промотира.🤪