ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая. АС и други романтични К-драми - тема 519

• 22 888
  • 719
  •   1
Отговори
# 90
Ще продължа с преразказа на гуру шоуто малко по-късно че всеки момент тийна ще се събуди и ще съм му нужна за известно време, но реших да намина да промотирам сериала и актьора, който след 10на дни би трябвало да получат награди.
Ще започна с това, че докато в началните кадри си мислех, че май за сефте го виждам в ролята на зрял към 40те год. мъж с положение в професията някак успешно с няколко замахвания на гребена в момента гледам един доста подмладен Джун да обръща с краката нагоре миналото си. До средата на 2 серия има на сметката си спасени родители, две спасени, благодарни и може би влюбващи се девойки, малко понабити една дузина лоши момчета, летящ скок на оценките до първо място и......

Следва продължение 😜

За малко да забравя. Има и още едно момиче. На нея само помогна. Два пъти.

https://youtu.be/nKIAUl8CJfA
https://youtu.be/YhoqLMjvaAM
https://youtu.be/bD3A-VmL33Y

Красота
https://youtube.com/shorts/skij7CRRVOc?feature=share
https://youtube.com/shorts/21Rv5FkO2_A?feature=share

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 16:40 от Рори72

# 91
  • Варненска клюкарка
Рори, разреждам набързо.
Какво да направи човека като изглежда млад и красив, ще има време да играе и по зрели образи.
Аз много си падам по ретроспекциите в сериалите на ДжГ кратки и съдържателни са, даже и допълнително не бих отказала. Обичам да гледам героите му как навлизат във взаимоотношения с важните за  историята хора  отдалеч. А преди не обичах ретроспекции. Явно си зависи от майстора. Голям омайник, аз не се паля лесно, а сега не мога да се позная😜 Един от любимите ми моменти от такъв тип в Цветето е като го нареждаше кандидат момичето му, докато го сваляше, като му каза че вече всички знаели че я харесвал, само той още не бил разбрал❤

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 17:20 от Беллора

# 92
Белл, тук не е ретроспекция. Убиха героя на Джун, защото е прокурор който търси справедливост, но действа с рогата напред, леко арогантен и много неудобен. Докато летеше пребит към земята, изхвърлен може би от небостъргач му бе даден втори шанс за живот с уговорката да се подготви по-добре и да спре и накаже човека с власт, който съсипва и убива хора. Ким Хи У преживя отново годините след 19-20та си година. Само че със запазена памет за събитията от този период през първия му живот, което му позволи да спаси няколко човека в т. ч. родителите си. Съответно се задейства ефекта на пеперудата и сега играта се играе с други карти. И Джун, и героя му съответно са прекрасни (и красиви). Отново много добра история. Някак ми напомня сериала Герой. Мъничко.
Днес телефона ми е на изчакване на връзка с учител. Довечера ще продължа с разказа на Джун за живота му. А ако имате желание ще се включа и с още впечатления и клипове от последния му сериал.

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 17:51 от Рори72

# 93
  • Варненска клюкарка
С фентъзи елемент значи. Много си падат по такива неща- връщане във времето, прераждане, разменяне на тела, четене на чужди мисли, а в започналия сноши сериал имше ангел...

Прави ми впечатление че имат някакви вярвания, подобни на старите български от типа "ако направиш това и това, ще стане така и така..." Ако видиш/се случи нещо, ше стане така и така..." Снощното беше ако момче и момиче се сблъскат, ще се сблъскат с взаимна любов (сетихте ли се - 4та серия на АС, какъв сладък сблъсък имаха 4ти и девойката и последвалото "моя любима ли да те наричам") Имат и някакво вярване че ако мъж и жена, заедно под звездите на ноща ги навали първия сняг, ще се влюбят - сетихте ли се за звездите на Корьо и радостта от снега😜

Много си падам по впечатленията ви, преразкази и впечатлилите ви видеа и музика- нали така ме набутахте и мен в тоя капан🤪

# 94
Крис, ти не гледаш проекти на конкретен актьор, а по години ли 😯По-рано помислих, че се шегуваш.
 Абсолютно не се шегувам Joy  Един и същи актьор да скача от една роля в друга  ще ме натовари, дори да е ЛДГ.  Не че съм се отказала от него Joy  ще го добавям към годината. От 2009 до момента само с един от серилите се разделихме след 3-4 серия и то минати с мишката. Joy Нещо не успяхме да се впечатлим.  За мен това е нов свят като култура, отношения м/у поколенията и в самите поколения. В част от това което прегледах нямаше много смисъл, но пък беше разтоварващо. Други проекти определено ме накараха да се замисля. Засега фаворити са ми "Императрица Ки" и "Наследниците" . Вторият може би ще ви хареса и на вас, има от Емковият ентусиазъм и вкелешването на 4ти, слугинската стаичка,8ми прави приятна роля.  90% от мъжкият и 70% от дамският каст просто са ги натоварили в микробус от някой конкурс за красота и са ги изсипали на снимачната площадка Joy Нещо като тийн романтик тук-там драма е, но има и реплика "Брат му получи това което иска, и плака цяла нощ". Joy която има своят си смисъл.  И понеже са близки години, има засичане на актьори. Втората императрица от "Ки" която беше леко подмолна и лошичка, в "Наследниците"  се справи с роля на девойка, която за да подкрепи любимият се отказа от мечтите и любовта си.  Интересно е.

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 00:04 от Krissttinna

# 95
Втория живот го получи от жена, която той нарича ангел на смъртта. Изглежда е била убита и е придобила някакви възможности. Предполагам де, защото я срещна когато изживя отново студентските си години.
Поверието за снега е, че ако мъж и жена се срещнат когато завали първия сняг ще имат дълга и щастлива любов. Това е кулуминацията на Първи сняг. Такова обещание си дадоха Мин и Нанае, после се разделиха и филма свърши със срещата им при падането на първия сняг, но след 2г.

Сега продължавам с разказа на Джун при гуруто. Неговия живот си е направо сценарий за филм. И определено има някаква линия на съдбовност във всичко което е правил за да стане това което е и като човек, и като актьор.

И така, продължението:
Джун заопочнал да се чувства стресиран от начина си на живот, защото всъщност дошъл в Сеул за да ходи на прослушвания и да учи и то против волята на родителите си. Трябвало да следва мечтата си с упорит труд а се занимавал със съвсем други неща. Веднъж в бара станал конфликт. Имало маси до прозореца, които се резервирали от някои клиенти. Затова когато видял, че двама души са седнали на такава маса ги помолил да се преместят като консумацията ще е за сметка на заведението. Но единия клиент реагирал остро и станал скандал. Хзинът чул шума и дошъл в бар. Джун опитал да обясни ситуацията, но хазаинът без да го изслуша го ударил и изгонил. Джун се ядосал и съборил всичко около себе си, създавайки хаос и се качил в стаята си плачейки, защото изпитал вина пред родителите си. После изпитал срам от действията си и осъзнал колко незрял е още. Изпитал отчаяние. Тръгвайки си си поискал заплатата и получил 150 хил. вона. Трябвало да живее с тези пари, защото отделените до този момент били за обучение. Трябвало да си търси агенция, която да му уреди прослушвания. Попаднал на т. н. уличен кастинг. Омаяли го, че харесват лицето и тялото му и му поискали 12 милиона вона, за да му уредят прослушване. Това било измама, но тогава не го знаел и им вярвал. Не станал тяхна жертва само защото нямал тези пари. Опитал многократно, но се отказвал да се обади на баща си да му иска тази сума. После в интернет попаднал на група хора, които се събирали да репетират и да се готвят за кандидатстване в актьорска школа. Хора с еднакви цели и мечти. Бил толкова щастлив че репетира отново, че прекарвал всички нощи в репетиции. Това щял да бъде последният му шанс и опит и смятал ако отново се провали да направи това, което баща му искал. Стараел се много, за да постигне целта си да учи в сеулския университет по изкуствата. При неуспех щял да се върне в Пусан. Родителите му чакали 2г. да се върне. През това време не се е връщал нито веднъж защото го било срам да ги погледне в очите. Рядко се чували по телефона, защото се чувствал виновен пред тях. Когато излезли резултатите толкова го било страх да погледне, че закрил с ръце екрана и ги отмествал малко по малко. Неговото име било в списъка. Нарича този успех победа, защото толкова страстно го е искал. Тогава позвънил на родителите си. За пръв път от 2г. го похвалили. Казали му, че осъзнали, че е порастнал и е готов да следва мечтите си. Казали, че били убедени, че нищо няма да се получи, въпреки че им е син. Бил много щастлив от думите им и вече можел отново да ги погледне в очите.

Следва продължение.....

Кралят на рекламите
https://youtu.be/mv0FsUacxzw
https://youtu.be/TnO8bwgaRsg
https://youtu.be/Oe8LxQgTEy8
https://youtu.be/nmOm4geF-VA

https://youtu.be/szIpuE1Lx3A
https://youtu.be/-Dyo5xPcU4Y
https://youtu.be/ZqGz8IZ3QNA
https://youtu.be/jWu6N6QHayw

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 07:56 от Рори72

# 96
Рори, много хубаво разказваш.

Бел, теб с клипове, мен с коментар/или реплика от сериал ме набутват в капана. Не знаех, че така лесно се поддавам🤣 Оставете настрана онова "сам си е химия", после Криси с нейното "колко си хубава" ме накара да се чудя кога аджеба е излязло от устата на главния в Злото, то пък се оказа, че не е от неговата 😆 Обаче "Брат му получи това което иска, и плака цяла нощ" макар да ме заинтригува може и да не стигна до него щом не е с ДжГ... В нета отделям от времето си най-вече на него, а тези по тв са късничко...
Аз и без друго съм доста хаотична и в думите, и в действията си. Като в списание със судоку, където винаги подхващам по 2-3 да решавам, сега и при гледането започвам по два, с намерението да добия представа, но да прескачам където може. То пък не може 😳Корейските сериали, дори и с елемент на фантастика са със силно послание и хвърлят зрителя в размисли за живота. Думи, погледи, действия на пръв поглед незначителни, а рефлектират върху по-нататъшното развитие на историята. Ретроспекциите когато са кратки и съдържателни и мен не само, че не ме дразнят ами ми харесват и никак не ги намирам за излишни. Винаги хвърлят светлина, дават отговор на възникналите въпроси.
В Две седмици точно когато  чувството беше, че с тези преследвания се въртят в кръг и бях на път да  премина директно към финала сърце не ми даде 😳🤪 Наистина ми изглеждаше нереална привързаността на един баща към детето му, за чието съществуване не е знаел и току-що се е запознал с него, но това татенце те кара да му вярваш. Заобича дъщеричката си и не искаше повторно да ѝ отнема възможността да живее ❤️ А през детските очи колко е красив света - измислената история за слънцето, планината и луната; дори една рисунка, на която по средата е Су Джин, а от двете ѝ страни за ръка я хванали родния ѝ баща и годеникът на майка ѝ. Или най-специалният рожден ден на Те Сан, в болница, облян в сълзи, но с едно момиченце обичащо го от сърце...
Прави впечатление, че вместо предвидим сюжет и интриги залагат на това героите да реагират според ситуацията и да намират път един към друг. Направо изпитах облекчение, че годеникът-детектив вместо да се озлоби и да държи да натика в затвора нашия човек премисли внимателно и мина на негова страна, реши да бъде справедлив. Прокурорката ме спечели и тя, "главната " също не беше наивна колкото я мислех, злодеите са си злодеи... Хубаво е сериалчето.

# 97
Марги, всички сериали и филми, които гледах с Джун без двата рекламни на козметика Лотте с добър рейтинг в Корея или не са с много силни истории. Очевидно той държи на това. Освен това след разказа му при гуруто си дадох сметка, че във всеки негов герой дори в Гон Гил има нещо от него. Може би затова има такова уникално присъствие на екран. Но също така от всеки герой взима нещо за себе си. В едно интервю го карат да избира измежду героите си. Тъй като измежду тях на финала избра Со последния въпрос беше кого би избрал между Со и ДжунГи. Отговори, че избира ДжунГи, защото той е създал всички останали. А това казва всичко. Отделно проследявайки шоутата в които е участвал опознавам и личността ДжунГи. Затова всеки негов герой ми се вижда изпипан като образ до съвършенство в дълбочина и всеки негов герой с историята която разказва е толкова въздействащ, че не го забравям след последната серия и мога да го гледам отново и отново. Дори ранните му роли, дебютите му и в киното, и в телевизията макар и второстепенни, с малко екранно време са изиграни така, че веднага да бъде забелезан сред останалите герои на историята.
И за всеки от филмите и сериалите, които повторих мога да кажа, че второто гледане оставя още по-силно въздействие защото знаейки сюжетната линия успявам да уловя детайлите и в играта му, и в историята, и в диалозите които в крайна сметка придават още повече красота на сериала/филма и често обясняват и неясния на пръв поглед финал. Джун е явление не само за корейското кино, а и в световен мащаб. Надявам се да успее да постигне и пълноценен личен живот, защото е жалко хората, които са избрали професия с която ни радват да не могат да живеят в реала така както всички ние.

Почнах да преразказвам разказа на Джун при гурото в отговор на питането на Белл какви са младежките му прегрешения преди да стане актьор. Не е безгрешен, но не е направил нещо което да не може да бъде разбрано и простено. Въпросът ми е интересно ли ви е да продължа и с преразказ на неговия разказ за следващия етап от живота му - начало на кариерата му като актьор и подробностите около нея до Илджиме. Шоуто заснето и е излъчено преди да създаде Джин До Хьок - героя от следващия му сериал.

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 10:31 от Рори72

# 98
  • Варненска клюкарка
Рори, аз вече няколко пъти казвам,  че ми е интересно и ако не те затруднявам моля те продължавай, чета с удоволствие и даже кометирам! Бях планувала да го гледам, но така и не стигнах до компа, хлътнах по други неща, по красотата му в телефонното  шоу, минах набързо и през JG стайл и видеа от злото, отиде та се не видя за пореден път...🤪Сега пък идват празници, ще ходим на гости и ще ни идват и за разнообразие ще далдисвам в кухнята.
Гледам видеата които слагаш, ако не си ти, едва ли ще стигна до тях, много ти благодаря❤ Впрочем и АйЮ е рекламирала Самсунг, но сигурно в по нови времена...Така след поредното видео ми тръгна някакво, не разбрах много, че  съм набързо и крадешком от работа... 🤪Не разбрах подаръци ли раздаваше, получаваше ли... Напълни си една чиния с храна, от която така и не можа да хапне, защото непрекъснато се снимаше с фенки. Момичетата получаваха персонално внимание - нежна прегръдка, няколко думи, усмивки, селфи... Не съм свикнала да наблюдавам такова внимание към фенове. Сигурно му е изморително да прави това от години, или дори досадно, но всяка получи индивидуално внимание❤

За първия сняг чутото е прихваната реплика от кратките ми засечки с няколко к-сериала по Лейди. Думите казани от някого бяха "тези двамата ги наваля първия сняг под звездното небе (рядък феномен, като вали е облачно) значи любовта им ще  продължи толкова дни, колкото звезди има над главите им" т.е. безкрайно...И затова се сетих за разговора за звездите над Корьо, снега и любовта не признаваща пространство и време❤
Повечето от нещата засегнати в драмите им имат много дълбок смисъл, а най хубавото е че няма развлачване с ненужни персонажи и прикачени им изсмукани истории, които не са  интересни за никого. Марги на мен много ми е силен момента когато ТеСан наблюдава как на детето му вливат неговите стволови клетки, а докторката коментира до него, че това е една много силна кръв и че той за втори път дава живот на дъщеря си, направо ме стегна за гърлото там.
Мен думи много ме впечатляват, но първия път някак съм пропуснала "и сам си е химия" в някое от следващите ми мнения не разбрала,  питам Профа кой е тоя сериал който я е впечатлил и тя ме е понасякла че блея😂 А видеото от АС ми дойде на време и на място, че до дни излизах в отпуск, а Рори ми затвърди решението като поредната вкарана в капана😜
Крис лесно се отлепи, ама на мен  още ми е рано да изневерявам на ДжГ😂

# 99
Белл, знам че за теб е интересно, но не съм сигурна дали е интересно и за останалите обитателки на диспансера. Та ако на другите не им е интересно, на теб на лични ще ти доразкажа до края шоуто. Голям кеф е да го гледам как разказва за себе си и грешките си с доза хумор и надсмивайки се над себе си изразява и чувство за вина. Смея се както при първото гледане, но с още повече харесване и уважение към този човек и силата с която се бори за това което му е важно, за реализма и способността да види и признае грешките си. Виждам защо е избрал филмите и сериалите в които вече го гледах. Предполагам, сигурна съм и че и за останалите 4 ще имам същите впечатления.

Имам въпрос. Този, последния му излъчен сериал е на същата тема за политиката като Герой, но погледната от друг ъгъл. Как мога да намеря информация за рейтинга на сериала. Любопитна съм много. Явно Джун се вълнува от темата и за втори път се опитва да стигне до сънародниците си. Първия път не е успял. Чудя се 13г. по-късно успял ли е. Иначе заслужена номинация за сериала. Предполагам и Джун ще бъде номиниран в категория актьор. Романтика до 10 епизод няма и предполагам, че няма и да има. Има няколко жени, които по принцип го искат, но си знаят че отношенията са приятелски, така че главна женска роля и двойка до момента няма.

И още нещо да попитам. Последните дни натрапчиво излиза видео на което е оградена ръката на Айю за да се види, че има халка. Има надписи на английски, но не разбрах в крайна сметка при корейците наличието на халка означава ли обвързване. Попадало ли ви е това видео?

# 100
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Понякога съм бяла и добра ... Mr. Green Joy
Извинявам се за насичането. Hug Вероятно съм била леко ядосана, че не ми се обръща заслужаващото внимание на толкова хубавото сериалче. Разгеле, мина и замина, разбрахме се Laughing. И вече сме всички на една вълна. Даже в момента не мога да ви догоня, а какво оставало да догоня Крис. Wink
Обаче и BTS са виновни, защото ми погълнаха част от ограниченото свободно време. Ах, тези момчета! Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Но съм благодарна и на ДжГ, АйЮ и на тия седмината, че в последните месеци ме заредиха с толкова хубави емоции. Отвориха ми един цял нов свят за разглеждане и опознаване. Много различен и с много топъл човешки облик. Естествено, че няма идеални неща, но тук съдържанието е с много високо качество. Заслужава си цялото "четене". Още повече цялото слушане Crazy. От години не бях потъвала в музика, както сега. Като се почна с ОСТ-а на АС, концерта Златният час на АйЮ, после ОСТ-а на Отново моя живот, концерта в Пусан на BTS, после всичко тяхно, което докопах. Покрай тях харесах и много други кейпоп групи, ама не съм ви говорила за тях, че да не досаждам Joy. И последната ми в момента черешка на тортата е албумът на Намджун (RM от BTS) - шедьовър, откъдето и да го погледнеш. Марги ми го оцени подобаващо, благодарна съм ѝ.
Имам още малко зор, но като отмине ще се включа в гледането наред. Изтощена съм психически и кажете кое е по-ведро и леко, че да почна от него.

П.П. Рори, чета преразказите. Нямам време за клиповете.
2 П.П. Напиши заглавието на сериала на английски в Гугъл и търси в Укипедия страница за сериала. Обикновено там има инфо за рейтинга.
3 П.П. Дай го видеото да разберем за какво става въпрос.

# 101
Профче, благодаря за насоките. Този път корейците са отразили сериала на политическа тематика. Да му пожелаем и награда.

Ето това излиза от няколко дни при влизане в ютуб. Вижда се, че видеото е с акцент вурху пръстена на ръката й
https://youtu.be/Ew8xPHgumiw

При Джун ми прави впечатление, че много старателно подготвя с "треньор" песните които ще пее пред фенове и разучава песните от сериалите си. Т. е. това са наистина концерти изцяло насочени към феновете. Затова се изненадах когато в руски сайт като коментар под един от сериалите може би документалния JG стил пишеше, че през 2017г. ако не греша феновете са го бойкотирали, но не пишеше какво са направили. Тъй като 2017г. е скандала с Чонка предполагам че това е причината да реагират срещу него, но чак бойкот за нещо лично.... И то при толкова благодарности към тях и глезене от Джун.

# 102
  • Варненска клюкарка
Рори,  пиши тук, ето и Проф чете, а живота му наистина си е като един сериал. Оцелял е в тая мелачка наречена шоубизнес и не просто, а е звезда. На онази му възраст и без подкрепа трябва да е било много трудно, грешките са неизбежни, важното е да са поправими. Имам си 19 годишен, колкото и да е умен, за някои житейски неща е толкова наивен и уязвим...дете... А   след провалите, на ДжГ му се е наложило да порасне бързо. Сега колкото и да го сърбят, видимо се е научил да държи рогите под контрол. Някои от нещата които е правил ми напомниха за Ча. Още на 16-17 работи в Бодрум като сервитьор, но какъвто е потаен, за грешките му няма да чуем. Но се сетих за едни развеселени  дами и се питам колко ли такива е имало...😳 Но все пак на 18 Ча вече е имал мениджърка, работел е като модел и е ходел на прослушвания и макар и рядко, тук там му е излизал късмета по масовките. Изумих се когато една потребителка настояваше тук, че не се е опитвал и случайно е станал актьор🙄 Нищо случайно няма в тоя бизнес, а някои през какво минават докато пробият...по- добре да не започвам. Но който го е страх от мечки, не ходи в гората. То си е и нещо като тест за силата на характера...
Все стигам до уикенда, какво видях и все се отплесвам по други теми. Предната седмица майка ми гледала при Гала  тема за к-попци. Нейната кабелна има устройство с което могат да се връщат  пропуснати програми. И така от 15.12 или 16 ти бая време ми отне намирането в цялото грачене... Някаква млада жена говореше за групите, наскоро в Испания е имало фурор с концерт на Бляк пинк,  разказа подробности - лайт стиковете се продавали и стрували по 75 евро и драмите по случая с малката и племенница като видяла тези "играчки". Някаква се обази че щерка и е луда по пантерите и търсели школа за корейски и въобще младежта и у нас в момента полудявала по к-попа (други впечатления имам аз ама...) Стана дума, че повечето изпълнители били групи и по-рядко самостоятелни. Питаха я за забраните и ограниченията им... На определен период давали лабораторни проби за проверка за наркотици. Някакъв го хванали докато се опитвал да си купи, станало голям скандал, под обществения натиск сам признал, че опитал да купи (неуспешно) изследванията му били чисти, но се наложило да напусне групата... Споменаха и продуценти, лейбъли и въобще хората с парите, влиянието и последната дума - първите 3 години ако оцелеят толкова време групи въобще, в договорите имало специални клаузи за връзките - нямат право на такива, след този срок може но само тайни. Групарите нарочно били подбирани да са различни, т.е.  за всеки фен по нещо...Говореха за школите - по 12-15 часа тренировки до пълно изтощение, оцеляват само най силните. Споменаха и операциите, които са се превърнали в норма, красотата е издигната в култ. Споменаха за момче от група, което на въпрос за храна казало, че не обича само едно нещо, но явно е конкретизирал повече от нужното. Веднага разбрал, че е направил  гаф и че с думите си е съсипал нечий бизнес за милиони и веднага се коригира някак... Там правели каквото кажат айдълите и те много внимавали с говоренето... Но много грачеха другите, прекъсваха я с неуместен кикот и разказвачката така и не каза всичко което беше си набелязала...

За бойкота един пример от к-сериал.
 В ТГ когато второстепенния, който го раздаваше поп звезда, хвана за ръка любимата си и излезе навън с нея, ги пресрещна тълпа негови фенки, които  му крещяха обиди, даже май го замеряха с някакви неща, казаха му че няма да слушат музиката му и да му ходят по концертите, че за тях той вече е никой. Докато келешите свикнат и двойката вземе решение за следваща крачка минаха 5 г. и айдала и любимата му станаха на 41 г...
Та нека посмее ДжГ втори път😂

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 16:25 от Беллора

# 103
Довечера продължавам с преразказа. Нататък е не по-малко интересно, вълнуващо и съдбовно.

Белл, това е Джун, не някоя новосъздадена група или начинаещ Айдъл. През 2017г. има зад гърба си 12г. популярност и звездна кариера на талантлив и обичан актьор с много награди и поне 10г. активно ухажване и угаждане на феновете. И изведнъж бойкот що, щото папараци го щракнали в кола и ресторант с жена. Луди фенки ясно че има, ама бойкот от феновете е нещо много по-сериозно и всъщност абсолютно несъизмеримо с т. н. "скандал".

Иначе предполагам, че са различни поверия за снега и любовта. Едното, че ако двама души (които вече са влюбени) се срещнат когато завали първия сняг любовта им ще е дълга и щастлива, а другото че ако завали сняг от звездно небе над момче и момиче ще се влюбят и любовта им ще е съдбовна и вечна. Ето че не случайно гледаха звездите над Корьо и снежинките след това. Затова и 4и я погледна по така и се сепна когато и тя се обърна към него, тихо седяха един до друг с усмивка, а 8и ги гледаше отдалеч и то в края на 4и епизод когато - тя ми принадлежи, ще те наричам моя любима, разговора на хълма и кавалерските му пориви и май пак в тази серия беше възхитения поглед на Сю, когато дойде 4и каза пет приказки и селяните се разбягаха без да се пролее капка кръв. То си е било съвсем идейно като последователност звезди и сняг, ама ние не знаехме.

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 17:36 от Рори72

# 104
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Чудесен повод за попетване на сериала. Joy
Действително някои сцени вече ще ги гледаме с поглед на информирани зрители и може да ги почувстваме по съвсем различен начин.

Рори, Джун-не Джун, отношението към звездите им е безкомпромисно. Гледат на тях като на лични свои притежания с всичко последващо от това.

Белл, ще го потърся това предаване на Гала непременно.
Колкото до житейското израстване, наби ми се в главата един клип, в който лидерът на BTS Намджун коментираше една тежка ситуация на техен концерт. И как отговорността, която трябва да поеме, не знаейки какво да прави,  му е дошла в повече. Думите му накрая бяха нещо такова - На 26 години, аз самият съм още дете. Peace

Общи условия

Активация на акаунт