Другият и много хубаво пее, някъде назад бях сложила линк. Боят м/у двамата когато кралят беше с маска съм запомнила, че много ми хареса.https://youtu.be/QiZl2YEwuEo?t=113 всичките са симпатични.
Другият и много хубаво пее, някъде назад бях сложила линк. Боят м/у двамата когато кралят беше с маска съм запомнила, че много ми хареса.
Погледнах и фрагмент напред - Принца носеше на гръб Пако и пуфтеше изкривен под тежестта му, а някой от хуарангите ги посрещна с думите "какво ме гледаш, красив мъж не си ли виждал?" ама чупките му бяха като от левия бряг
И май двете момчета ще се скарат за девойката, принца май и налетя в някоя серия напред.... Ама главната от къде са я изкопали - първо на вид е по възрастна от момчетата, те на вид са по фини и нежни от нея, доста е висока и с тези широки поли изглежда доста едра спрямо тях, направо двойна.И Минка май е кака на Пако, ама там са много хармонични нещата
Ама това с принца Пако ли е бил? Хич не съм забелязала.
- Парк Хюнг-Сик. Да не забравяме, че Парк е фамилия. Голям сладур е. И е вярно, че корейците си подбират много красиви мъже за индустрията. Със сигурност, ако отиде човек в Корея по улиците ще среща средностатистически корейци, които едва ли ще са чак толкова привлекателни. Но пък имат много материал, от който да избират и наистина залагат само на най-доброто, и за мъже, и за жени. Едва ли ще изненадам някого, че Хюнг-Сик е член на бой банда - ZE:A, известна още като Children of Empire. Актьорската му кариера е пребогата и се развива още от 2012-та насам. Една от песните в ОСТ-а на Хуаранг е в негово изпълнение - "I'll Be Here". Пее и за други ОСТ-ове. Играе и в Наследниците, които Марги много хареса. В главните роли е в What's With This Family, High Society, Hwarang: The Poet Warrior Youth. Във водещи роли е в Strong Girl Bong-soon, Suits, Happiness, а в момента се снима в Our Blooming Youth. Участва и в музикални театри, като например е в ролята на Д`Артанян в постановката Тримата мускетари. Талантливо и красиво момче ... скорпионче
.
В "Наследниците" играеше леко отвеян фотограф-любител.
Той е комикс герой, който започна да прескача в реалният свят за да се спаси от убиец /писателят беше решил да го занулява/. За да не е само екшън се влюби в дъщерята на писателя. И на мен "Наследниците" ми остана като един от любимите с МинХо заедно с "Faith". Задкадрово, не само Чачо спи по сетовете
https://youtu.be/H-2-wqwRUUQ

и другите момчета от Хуаранг продължава от времето на сериала и е пословично известно в арт средите в Корея. Заедно имат заснето после и друго риалити шоу, инспирирано от риалити с идентично име на BTS. Впрочем, V често в BTS е подложен на лека ревност от момчетата от групата, заради приятелствата си от Хуаранг. Понеже знам, че Пако е на почит в темата ни, реших, че ще ви е любопитно да го видите и като старши мениджър на корейски ресторант в Мексико, здраво запасал престилка и шетащ в кухнята.