ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая. АС и други романтични К-драми - тема 519

• 22 714
  • 719
  •   1
Отговори
# 585
Рори, обзема ги феновете носталгия и публикуват стари неща. Понякога отбелязвайки годишнина, друг път без причина.

При обсъждането на Лечителя, Ив мисля беше споменала веднъж и друг сериал с Джи - К2. Хубав ли е, да знам дали да му дам шанс. Преполових снощи първия епизод, но май ще има твърде много драма...

# 586
Хуаранг например ще го гледам заради актрисата, която харесах в Адвокатите.
Крис, Ив, дайте предложение за сериал с Ю Би.
  Рори ,  аз по имена трудно се ориентирам. Ако ми подскажеш със сериал или снимка. Хуаранг не го намерих в сайтовете, но започнах снощи нещо което много по 2  ми харесва. "It's Okay to Not Be Okay"   https://superkdrama.com/dashboard/?d=138
 На тоза актьор все красиви партньорки му се падат засега.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 15:01 от Krissttinna

# 587
  • Варненска клюкарка
Марги, това заглавие К2 ми звучи като име на полицейско куче, или като полицейска история. Имаше и такова име на  подводница в някакъв филм... Хубав Джи😘
Много харесвам ДжГ чисто визуално в една сцена от Седмиците, но не помня в коя серия беше - целия в черно - черна тениска, черно сако, дълъг бретон напред, който с рязко движение на главата отметна... По подобен начин  изглеждаше когато опипа формите на бъдещата майка на дъщеря си, но там тениската под сакото май беше бяла.
Аз колежките като цяло ги приемам почти като задължително приложение към главния, ако са сладки и химични, супер, радвам им се много, особено, ако им се получава в двойката, ама не мисля да тръгвам след тях, в повечето случаи трудно ги различавам😂 Ето преди да свикна с Минка, я обърках с момиче от сета, там с което се закачаше  ДжГ (още се хиля като се сетя -  и двамата си умират там, ама тя от срам, а той от смях😂🤣) И аз като Марги изчаквам отзивите в темата и тогава решавам ще гледам ли. Засега разбрах, че колкото и да е сладък Пако, в други два сериала нещо на Крис не и е баш та няма да продължавам с него...Нищо ново не съм загледала в к- драмата, че не знам ще имам ли време да го изгледам преди 1.03. Върнах се да изгледам първите серии на ТГ защото с някои изключения, по ясните ми спомени са от средата нататък, когато съм гледала целите серии и все се канех да се върна към началото на историята. Аджумата от Лечителя се оказа вещицата която  забърка ГГ в кашата с размяна на телата.Вярно много съм пропуснала от историята и още няваксвам.
В Замундата имало доста К- сериали. Синът ми от там ми е свалил АС целия, а не серия по серия, като субтитрите са същите като познатите ни, вероятно и други заглавия от к- драмата ги има там, лошото е че ще трябва да се свалят...

# 588
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Крисс, за Хуаранг вече няколко пъти споменаваме и даже бях останала с впечатление, че си го изгледала и ти е харесал също, както на мен. Има го в СуперКдрама, 2016 г.

Белл, наскоро някъде срещах инфо, че май в момента се снима нов сезон на К2. Може и в някой от постовете и линковете тук в темата да е било. Не знам дали ми се гледа политически трилър, иначе бих го дръпнала.

Имам питане за един от 2020 - Приказка за деветте опашки. Мисля, че е минал с интерес в Корея, но ако Крисс или Ив са го гледали, макар и с мишката, ще моля да дадат мнение. Нощно време мога да сваля по един сериал от 16-20 епизода. Правя си сметката, че имам време поне 6-7 да си заделя и избирам заглавия. С повече от 20 серии няма да се занимавам. Евентуално бих ги гледала с руски превод, стига да ги открия.

# 589
Хаха, любимецът пак е получил камионче на сета. Има още една седмица от най-краткия месец, а вече 3 или 4 камион пристига. Но... изпод качулката изглежда свежарка с по-нормално лице т. е. не толкова хърбаво. Може този път от снимачния екип да са му поставили условие да качи килограми, за да се снима и от уважение към камиончетата от феновете да е почнал да се храни като човек
https://youtube.com/shorts/5vvD__p2YZk?feature=share

Аз повече забелязвам и харесвам актрисите. От актьорите си харесвам някои, но не от обичайните заподозрени и не до степен да търся сериали с тяхно участие. Бих се зарадвала на Лечителят и Пако в сериал без да са ми интересни техни видеа, шоута и интервюта. Ще потърся обаче реклами с тях както обещах на Марги.

# 590
Рори, при мен точно обратното - по-впечатляващи са ми актьорите 😜Затова като писах за слънчевите хора онзи ден го отнесох конкретно към актрисите да не излезе, че ги пренебрегвам. Нежни, хубавки и много слънчеви са, но не така въздействащи като някои от мъжете примерно.
Да, ДжГ изглежда по-добре в лице този път.🙃

Попаднах на инфо в групата за корейски сериали във фейсбук, че на 4.03. по БТВ Лейди от 20:00ч. започва Легенда за синьото море. До момента са го давали поне два пъти, значи и за поредно повторение на АС има шанс. 🙃
П.П. 4-ти всъщност е събота 🤔През седмицата може да върви друг...

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 18:44 от Margarita N.

# 591
Крисс, за Хуаранг вече няколко пъти споменаваме и даже бях останала с впечатление, че си го изгледала и ти е харесал също, както на мен. Има го в СуперКдрама, 2016 г.
Имам питане за един от 2020 - Приказка за деветте опашки. Мисля, че е минал с интерес в Корея, но ако Крисс или Ив са го гледали, макар и с мишката, ще моля да дадат мнение.
    Да Профи гледах го, мислех да го повторя , но обстоятелствата не позволяват Joy  затова потърсих дали ще има откъде да го сваля. 9те опашки не съм попадала на него, но ако искаш погледни "It's Okay to Not Be Okay" - лека психария, без драми дълбоки засега, със свежи диалози и красиви главни , и двамата.

# 592
  • Дубай
Привет, момичета 😍🤗
Гледам доста заглавия в постовете ,сега ще отговоря за всеки по нещо.
Убий ме,Излекувай ме -Там за първи път видях Джи Сунг. За един актьор да премине от един персонаж/личност към напълно различен за части от секундата е не просто невероятно, а брилянтно.Неговата игра е изкуство, шедьовър в истинския смисъл на думата .Драмата е забавна и интересна,а и да не омаложава факта ,че и Пак Со Джун е там,който също се справя брилянтно.

The K2-Точно, както Белл е предположила е шпионски и полицейски с много зрелищни каскади и екшън сцени.Сериите  бяха наистина страхотни, показват героите по начин, който ще ви накара да  се запитате, мислите и очаквате следващите епизофи  за да ги научите повече за тях.Много екшън, добра история, красива музика, силна актьорска игра на целия актьорски състав…

Tale of the Nine tailed-Фентъзи със страхотна история ,история за голята любов,за единствената любов...За братската обич ,за предателство..
Историята и  сюжетът  бяха  наистина впечатляващ,на моменти сцените те хващат за гърлото. Това не е просто още една история за Гумихо/лисица с девет опашки, а фантазия за безсмъртна любов. Тази история е пълна с романтика, приятелства, фантазия, комедия и всичко останало. Като изключим историята, актьорската игра беше невероятна.  Всички актьори наистина дадоха всичко от себе си. Там за първи  път, гледах Jo bo Аh мисля , че тя е талантлива актриса в комбинация с Lee Dong Wook и Kim Bum пресъздадоха незабравими персонажи . Бромансът на Kim bum  и Lee Dong Wook е наистина впечатляващ и емоционален Всички актьори са свършиха чудесна  работа.Очаквам втори сезон тази година .

ХуарангАко не друго ще се нагледате на красиви корейци,Особено V.
Исторически е ,Актьорите, историята, политиката, декорите , романтиката са страхотни, на ниво. Освен това той показват на зрителя, че младото поколение може да бъде извор на  промяната. Имайте предвид, че героинята на Аро не е създадена да бъде красива, става въпрос за нейната вътрешна  красота  и добро сърце....

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 20:09 от I.V

# 593
  • Варненска клюкарка
Tale of the Nine tailed Ив, това ме впечатли, трябва да видя дали го има в К-драмата, ама и дали ще ми стигне времето....

Ха, ще дават Легендата значи. Тъкмо щях да го търся, когато наминаха Крис и Ив, споменаха за красотата на Пако и ме отклониха буквално в последния момент  Joy
Хубаво са решили да го повтарят, дано да е по схемата която предположих- един нов през седмицата и маратон от стар през уикенсда. Дано само не е по серия от събота на събота.

Рори, ето  актуална, май е  на грим...Според мен нещата не стават по-добре. Чачо по сетовете почнал не почнал работа и тръгва да дебелее, а този е на изчезване от глад. От кого е камиончето този път?

Скрит текст:

Това ще го сложа направо с текста от рускините, че докато го напиша....

Подарочная карта JG
JG Уважаемый актер Ли Джун Ги! Поклонники из 32 стран и регионов с любовью приготовили подарки. Мы надеемся, что это будет подарок, который поможет вам расслабиться и восстановить силы, и мы надеемся, что он вам понравится. Желаем вам веселой и здоровой стрельбы. Мы страстно любим вас, LJGGFSP Страны и регионы Япония | Китай | Гонконг | Россия | Италия | Сингапур | США | Тайвань | Индонезия | Вьетнам | Таиланд | Корея | Румыния | Малайзия | Франция | Латинская Америка | Украина | Макао | Канада | Германия | Бангладеш | Бразилия | Молдова | Беларусь | Великобритания | Израиль | Бельгия | Азербайджан | Мексика | Иран | ОАЭ | Поклонники из 32 стран и регионов с любовью приготовили подарки для корейского актера Ли Джун Ги . Я надеюсь, что это будет подарок, который поможет вам расслабиться и зарядиться энергией, и я надеюсь, что он вам понравится. Желаю удачных и здоровых съемок.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 20:08 от Беллора

# 594
  • Дубай
Белл ,не знам за Кдрамата ама го има във vbox с бг субтитри, най-вероятно ще са го качаили и там според мен...
Историята наистина е впечатляваща и красива.Имай предвид обаче ,че има свръхестествени сцени и същества,които на мен въобще не ми пречат.

# 595
  • Варненска клюкарка
Ив, благодаря че даваш заглавия и информация, определено така по-лесно се ориентира човек.

Ах, аз си падам страхлива и особено се плаша ако страшилища се появяват рязко, изскачащи от някъде, затова предпочетох Вампирския с ДжГ да го гледам с руска озвучка... Ще видим как ще ми е ако го разцъкам. Свръхестествени не знам как точно да го тълкувам, приказни герои  може би, феи, елфи? Дано не са призраци, че тогава няма да стане. По Травъл миналата година исках да следя интересно предаване, поредицата на семейство Озбърн за заснети необясними неща, ама познай какко успях да видя, а такова любопитство ме гризеше, но явно страхът ми беше по-голям  Joy

# 596
Този път камиончето е от Япония. А какво са му изпратили от тези 32 страни. Ако от всяка страна му пратят от нац. си ястия за един ден след 32 дни ще е в супер форма.

Белл, много е вчесан на снимката като за бронзовата епоха на Артдалските хроники. Но пък ако не е за снимки за къде са го нагласили с дългата коса.

Чела съм много хвалби за Синьото море. Явно събота и неделя ще е един сериал, а през седмицата друг. А може и като маратон да са го измислили. Разбрали са, че има интерес и реагират правилно. Ще дойде реда и на АС.

# 597
Благодаря за кратките резюмета.

Легенда за синьото море го минах вчера, хубав е.
За Хуаранг не питам, поогледала съм го, най-много ми допадна от всички минати. Беше първият, който свалих.
С It's Okay to Not Be Okay приключих преди 10 минути и ... съжалявам, че си загубих вечерта с него. Определено не е моят филм. Няма да го изтрия веднага, но определено няма и да се върна да го изгледам.

За 9-те опашки ще си помисля.
К2 на няколко пъти му хвърлях око и ще ми е следващият дръпнат.
Набелязала съм си и други заглавия, но ще решавам в движение.

--------------------------------------------------------------------------------
П.П. На К2 не мога да му намеря субтитрите.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 23:56 от profi_1

# 598
  • Варненска клюкарка
Криис, Иив, спешно питане - Пако играе ли в Хуаранг? Тази вечер изгледах 2 серии, но не помня цялото име на Пако  и сега се чудя може ли кучето- птица да е той?  Заради дългата коса и бледия грим на устните не мога да преценя той ли е. И другия актьор, този който играе синът на кралицата е много красив, дори повече от главния. Видях и генерала от АС.

# 599
Белл, не знам, че още не съм изучила на Пако физиономията.
Но принцът от сериала Хуаранг е много красив актьор наистина. Наскоро някой беше сложил тук и клип с негова песен, страшно приятен глас. Играе и в една комедия, която вече съм си дръпнала - Strong Woman Do Bong Soon.
Хуаранг ще ти хареса. Не се тревожи, ако не успееш да го изгледаш в сайта. Беше първият, който си го подсигурих на компа. Не е като да не съм пускала сериали в обръщение тука. Joy Само, който не ми е бъркал в "гащите" не знае за какво става въпрос. Wink

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 11:34 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт