Белл, сега като повтарям Втория живот гледам, че на всички и на жените в т. ч. панталоните са им по-къси. Някъде до над кокалчетата на глезените. Почнах да си мисля, че е мода някаква. После ще загледам и ръкавите на костюмите как са. И жените са белосани, но при тях по не личи може би защото косите скриват ушите. А в сцените когато мъжете са белосани много си личи защото ушите им се виждат, а те са с естествен цвят и контраста им с цвета на лицето и шията е всъщност това което се набива на очи. А в онова видео отпреди няколко дни и шията му беше естествена на цвят и бялото лице направо се набиваше на очи.
Проф, във Втори живот повиквателната му дойде преди тази крайна възраст, в началото на 20те години на героя. Става ясно, че е пропуснал една година преди да влезе в университет, но една година преди междинната степен или тази междинна степен е пропуснатата година. На мен това изобщо не ми се изясни като ситуация около героя. Луда работа. И това междинно учене след училище и преди университета не мога да го разбера задължително ли е при тях и каква точно образователна степен се явява.