Коледна елхичка грее, ОКТОМВРИйчето я гледа и се смее!

• 12 503
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Ха сега пратих снимки и нас да на има че за къде без нас  Hug

Ходихме на чичо доктор казаха ни че сме доста по добре и на чакат на 27 с нови сили да се видим  Tired тъкмо и викам веселби празници на жената и после опа само Весела Коледа, че преди нова година пак ще се видим и така ....татито ни довечера на купон, каза че съм го отървала за вечерта ама аз му казвам много важно и той човек да се забавлява, все ме плаши с разни жени, пък аз му казвам ако нещо се наложи и не му хареса мадамата  да се оправдава  че е женен с дете и ако требе и скандал ще направя  newsm44 та тъй се бъзикосваме с моят мъж.

това е от нас за сега чао че нещо ми мрънкаха тази нощ и много ми се спи, то пък човек да не погледа ТВ.то до 12,30 все нещо се обърква после Tired

п.с. Мачо само с преварена вода и то отвън навътре нашата таки си беше бръкнала в очето и така я оправихме ако е конюктивит вземи табрекс ама се конултираи че и те имат антибиотик  Peace

Последна редакция: пт, 22 дек 2006, 13:58 от Леля Зеля

# 212
Мама Gudza,я каква ли4на мома имаш....Аз по4вам да избирам,нали свеки ще ставам Mr. Green

# 213
Мама Gudza,я каква ли4на мома имаш....Аз по4вам да избирам,нали свеки ще ставам Mr. Green
Joy съжалявам ама вече си имаме трима кандидата,затова трябва да се борите за нас smile3533 smile3534

# 214
Joy съжалявам ама вече си имаме трима кандидата,затова трябва да се борите за нас smile3533 smile3534
Mr. GreenТова щото не сте ни видяли ли4но Mr. Greenина4е вие ще се борите за нас smile3534 smile3521  love001

# 215
Влизам да пожелая на всички Весела Коледа!!!  Hug
Ние днес заминаваме за Девин. Чакаме само тати да се прибере и тръгваме. А аз цял ден приготвях багаж  #Crazy
И аз пратих снимка за колажа на мейла.

# 216
кръц-как го пиете битамин Ц,искам и аз да дам на малката защото ми прокашла нещо!?

Mr. GreenТова щото не сте ни видяли ли4но Mr. Greenина4е вие ще се борите за нас smile3534 smile3521  love001
  Joy ще видим тази работа Joy

Последна редакция: пт, 22 дек 2006, 16:16 от gudza

# 217
п.с. Мачо само с преварена вода и то отвън навътре нашата таки си беше бръкнала в очето и така я оправихме ако е конюктивит вземи табрекс ама се конултираи че и те имат антибиотик  Peace

Зелче, при нас не е конюктивит, а запушено каналче и табрекса отдавна го минахме. А за лайката четох и в интернет, а и доки така ни каза и очният лекар също! Абе нали сме си грижовни мами правим всичко в името на децата ни и все се притесняваме дали е достатъчно! А че е така, съм сигурна, защото иначе как щяха да са такива слънчица, каквито ги виждам на снимчиците!
Прегръщам ви всички!

# 218
Мачо, благодаря ти че ми отвори очите!!!
Аз още първия път като съм пробвала да вляза съм написала oKtomvri вместо oCtomvri и изобщо не съм обърнала внимание.От там нататък при всеки следващ опит само като напиша О и то ми излиза амтоматично oKtomvri и така до безкрай...ама кой да спи?!? Tired А уж дъщеря ми последно време ме оставя да се наспивам по цяла нощ... Ама така е-кьорав карти не играе!!!
Та: благодаря ти още веднъж.Сега вече ще направя предполагам успешни опити да кача и аз някоя снимка,че да ви се представим визуално най-накрая!!!

Gudza, ние също пихме витамин Ц,течен на ампулки. Та ако те интересува-сипвах съдържанието на ампулката в една лъжичка и така и го изсипвах буквално в устата.

Като споменах лъжичка: обръщам се към майчетата,които дават вече сокчета от ябълки и моркови на дребосъците-вие с лъжичка ли го давате сокчето или го сипвате в шишето и с биберона за по-лесно. Аз пробвах първите няколко пъти с лъжичката,ама то едно мазало бешееее,половината на лигавчето,другата по муцунката и накрая в устата нищо.Та от тогава-сипвам го шишето и да ми е мирна главата.

Аз уж багаж щях да глася,а още се размотавам...
Айде цунки!!!

# 219
Здравейте, майчета!
За болничния - логичното е вярно, че завареното положение не предполага издаването на 2 болнични листа (до и след 01,01,07), а само един! Party Питах в НОИ.
Днес изгря слънчице и на нашата улица, та се поразходихме с Ники! Hug
Зелче, и аз така го майтапя нашия татко - да си изплакне окото, да се позабавлява, че довечера му е последния самостоятелен купон за тази година.  Stop Ама съм много толерантна, че догодина идва моето време.... Joy
Хубаво празнично настроение на всички!  bouquet

# 220
  • Откъм Варната
Реших да си правя кафе преди малко, измих си каничката, филтъра, сглобих машинката, налях вода пуснах я и така минаха 10 мин и се сетих, че може и кафе да сложа, щото само с вода нищо няма да излезе Joy

# 221
Здравейте сладки мамчета и хубави бебоци Hug
Честити месечинки на всички празнуващи бебчета да са живи и здрави и много радост да са за мама и тати.  Gift newsm38  party002 newsm67
Ние днес бяхме малко по работа- мама трябваше да си взима едни изследвания от гинекологичния преглед и по пътно татито ни заведе на работата, му където всички ни се радваха а и мама видя малко хора hahaha Joy hahaha.Леле много ми липсва това да се виждам с хора да общувам имам чувството че започвам да  затъпявам #Crazy Sick.Не знам как сте вие но много ми е скучно понякога. newsm78
Утре ще идва свеки и свекъра та най-веротно ще има шоу Mr. Green Laughing,но да се надяваме все пак да не се разтопят много и да внимават с целувките #Cussing out
Ние също напоследък много се плюнчим и подаваме това езиче,ма много ми е сладък да го гледам тъй милия. hahaha hahaha
Кръц дано скоро се оправи малкия Цеци че много е лошо наистина да ги гледаме в лошо състояние сърцето на мама се къса newsm45
Матса и на вас дано оченцето да мине по-бързо и да не се стига до по-лошо положение Praynig
Айде че малкия замрънка нещо Shocked

# 222
matsa_gk - мерси за отговора  bouquet
И аз давам сока в шише,много е по лесно и няма нищо мръсно.Много и харесва да пие ябълка с круша Hug baby_neutral

# 223
Гудза, днес дадох от лажичка, но след 10минутки го повърна цялото ConfusedСлед това, така и така го повърна му сложий другата половинка в млякото му и нямаше проблеми.Доколкото помня ти кърмиш, та незнам...дано не го върне

Угф, че съм тъпа - ами слагай в сока, направо няма да го усети PeaceАз нали давам само АМ и не се сетих за този вариант

# 224
СТРИНКА СЪЪЪМ,СТРИНКА КАЛИНКА
На голям мъж цели 4 кг./преди малко се роди/
Ще се побъркам от кеф,имам жълто на гащите,като се успокоя ще се включа пак

Общи условия

Активация на акаунт