Коледна елхичка грее, ОКТОМВРИйчето я гледа и се смее!

• 12 492
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
Мили, мами и сладки октомврийчета, нека Коледата да ви донесе здраве, късмет, щастие и много радостни моменти!Усмивките да не слизат от личицата на малките душички!
Целувки  от мен и Влади!

# 271
Нека щастието,благоденствието и любовта не напускат дома ни!!!!! newsm51

# 272
момичета, и от мен Честито Рождество Христово и нека в това най-специално време на годината се огледаме около себе си и забалежим всички благословии които имаме в живота си! Най-сладката от които са нашите прекрасни бебчовци!
С Ваньо и тате Ганчо ви желаем много щастие, любов и мечтите ви да се сбъднат! Нали знаете, че на Коледа се случват чудеса (или както се казва в една любима моя песен--There can be miracles when you believe...)  babydust7
Толкова съм благодарна че ви има, мои виртуални приятелки! Продължавайте да сте все така страхотни и най-добрите майки на света!   bouquet

# 273
  • -
Весело посрещане на Рождество Христово момичета!Тази година ние бяхме благословенни да дарим живот на нашите хубави бебчета!Нека да сме живи,да сме здрави и бъдем по-добри през новата година! Целувки от мама Валка,тати Ники и Мария!  bouquet

# 274
  love001Честито Рождество Христово момичета!От сърце ви желая много здраве,много прекрасни моменти с малките съкровища и безкрайно море от любов!

# 275
  • София
Честито Рождество Христово на всички. Нека да са ни живи и здрави малките октомврийски слънчица, и да продължават да  греят майчините сърца. Мир и любов  в семейните гнезда family6, и много радост в душите.
Малко е късно Калима, но прати оригинала на колажа и на моя мейл: ivlil@abv.bg  И още веднъж благодаря. newsm51

# 276
Нека Бог да бди над нас !

# 277
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!!! santa2
Да сме живи и здрави всички мами и малките сладурани -беборани!!! newsm03
Да има много любов и здрве в семействата ни family4
 smile3525

# 278
  • Стара Загора

Честито Рождество Христово  Heart Eyes

# 279
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО - И ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА ОТ МЕН  Hug / ПАДНА МИ СЕ КОЛА НА БАНИЦАТА  Mr. Green САМО ДЕТО ЕДИН ГАРАЖ ИМАМЕ  Rolling Eyes/

# 280
ЛЕЛЯ ЗЕЛЯ НАИСТИНА Е СТРАХОТНА ЛЮЛКАТА АЗ СЕГА СЕ МИСЛЯ ВЪРХУ ЕДНА ОБЯВА И ЗАСЕГА МАЙ СЪМ НАВИТА СКЕД ПРАЗНИЦИТЕ ЩЕ МИ Я ИЗПРАТЯТ ЕТО ЗА КОЯ ОБЯВА СТАВА ВЪПРОС : http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=21762&cat=5  - ДАЙТЕ МНЕНИЕ АКО ИМАТЕ ?

# 281
Честито рождество на всички , да сте весели и усмихнати  Hug

Голямо плюскане  261uu само сме от маса на маса  lalalala голямо пиене и ядене, аз се отказвам и довечера сме на РД на кръщелника ми току що ставам от маса с нашите  Tired  така ще до нова година ама ги обичам тези празници всички са в  приповдигнато настроение  Laughing

Херич, тръгнах да пиша снощи ама гости една галимация така че сега: Как не те е срам за ме разревеш на празника, ама верно като си се изплюскала на плочките нещо ти е станало или е било вътре в теб, а пък чак сега се проявава   Heart Eyes Hug Peace ама верно ревах  Crazy

това е от нас изчевам да спя smile3507 че довечера пак Drunk

# 282
Честито Рождество Христово! Желая на всички мами милиони свещени мигове с техните младенци, а на бебчовците - безметежно щастие (без колики, болести и прочее стрес)!
На мене, честно казано, никак не ми беше празнично вчера. Единственото хубаво нещо беше, че ми се падна парата от питката, но пък това беше посрещнато с такава неблагородна завист, че ми загасна радостта. И, изобщо, цялата вечер се чувствах не като домакиня, а като слугиня, не знам дали ме разбирате. Даже нямах настроение да облека бебчо в джуджешкия му костюм.  Sick А той, милия, тази сутрин така сладко ми гука и ми се усмихва, че направо се разтопих.  Heart Eyes Ето - това е празникът! Мисля след малко като го нахраня, да кача количката в колата и да направим с него един празничен шопинг в някой от моловете, че душата ми се е стегнала и ме избива на рев. Дано само междувременно не се появят "милите роднини", че пак ще ми отидат плановете на кино...

# 283
 Close-mas: People Santa Close-mas: People Santa Close-mas: People Santa Close-mas: People Santa Close-mas: People Santa Close-mas:

Мили, мами и сладки октомврийчета, нека Коледата да ви донесе здраве, късмет, щастие и много радостни моменти!Усмивките да не слизат от личицата на малките душички!

santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2

Общи условия

Активация на акаунт