Коледна елхичка грее, ОКТОМВРИйчето я гледа и се смее!

• 12 501
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
Ето един коледен подарък от мен за всички мами октомврийки, такива идей ми дойдоха че няма да се разминете само с това  Hug формат А4 е и който иска може да си го разпечата в някое фото:

http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1791915

Пожелавам ви весели празници
newsm45   нас ни няма   smile3518 Weary smile3518

# 241
KaliMa   smile3525               smile3525                   smile3525

# 242
  • Откъм Варната
 ooooh! сега видях че има още 2 снимки в пощата ми, ще ви намеря местенце  Wink

ето: http://snimka.bg/album.php?album_id=87812

Ако някой иска да си го разпечата да ми пише на лични за да му изпратя оригинала, защото ако го свалите от снимка.бг се губи качеството, сега пробвах и е ужасТ ooooh!

Последна редакция: сб, 23 дек 2006, 20:48 от KaliMa

# 243
Калима много ти благодаря lovekiss

# 244
  • София
KaLiMa,страхотно е, просто нямам думи! newsm10 newsm51
 Моля, прати ми оригинала!

# 245
Калима, страхотна си newsm51 newsm10 smile3501
Моля те zа оригинала Praynig
angelinagavrilova@yahoo.com

# 246
Страхотен е!Ама можете ли да ми кажете как се правят тия колажи?

# 247
  • София
KaliMa колажа е страхотен! Справила си се отлично! Хиляди благодарности!    bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Моля те изпрати ми го на мейла. Благодаря ти!  Hug

# 248
БРАВО НА КАЛИМА НАИСТИНА НЕВЕРОЯТНА РАБОТА ВСИЧКИ СА МНОГО СЛАДКИ  bouquet  bouquet  bouquet Grinning Laughing
Не мога да се стърпя и аз също ще искам от оригинала.
Ще ти пратя e-maila си да ми я пратиш и на мен.
Благодарност за труда Hug Hug

# 249
калима браво страхотна си Hug,всички бебоци са невероятни  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 250
  • София
Калима, много ни зарадва. Толкова са ни сладки бебовците, че сме ги разглеждали през сълзи.   love001Всички са страхотни, да са ни живи и здрави. А на теб голямо БЛАГОДАРЯ!  newsm51 newsm51 newsm51

# 251
  • Откъм Варната
Добро утро на всички, радвам се че ви е харесал колажа, изпратила съм го на friki, Pats, Ангелина, mi6ka82, Flores, gudza, mira sm и dbs, ако някой не го е получил или не му излиза както трябва да пише на лични, ако има и други желаещи да не се спотайват, а да си казват веднага го пращам Hug

# 252
  • Стара Загора
Добриутро и от мен bowuu
Вчера бяхме на детски рожден ден..после кумовете идваха и така не ми остана време на форума Blush
КалиМа страхотен колаж Heart Eyes Ще го искам и аз  Blush slavova_76@abv.bg Мерси предварително  Hug
Отивам да пия кафе, че гледам като кълвана фитка Mr. Green

# 253
добро утро и от мен, страхотен колаж и аз го искам браво на Кали Ма, ще черпя като се видим  Hug v_tuneva@abv.bg

аз гледам като натровена, вчера както си мислехме с мъжо че ще прекараме една спокойна вечер, така се звъна на вратата отваряме гледаме сестра му и мъжа и, които трябваше да са в щатите по това време прибрали се и ни правят на всички изненада, не мога да ви опиша как се зарадвах Пламена не я бяха виждали  Party Та общо взето лудницата е пълна сега вече имаме люлка, чакай да се похваля на фишър праис  http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2001&e=detail&sit … 48&selcat=bgs същата за сега си гукаме на себеподобните, защото има огледало отдолу и тя си мисли че има друго бебе голям майтап. Много работи и донесаха ама аз най се кефя на люлката Crazy Отлелно е всъщност че най се кефя като ги видах  Hug Малко ми хаотичен поста, ама вие ще ме разберете   ooooh! Това е от нас отивам си за кафето че иначе ще откача, много ми се спи Blush

# 254
Добро утро Grinning

Калима - супер си  love001 - естествено го искам и аз smile3521
ralica_r@abv.bg
Много благодаря предварително Hug

Зеля, това е невероятно, което са ти подарили.Направо е жестоко, така искам и аз такова - досега не бях виждала подобни-мноооого яко

Ако знаете през ноща какво чудо беше с тия сополо. #CrazyМилата ми душица се изтормози, не може да спинка. Като го хванахме с баща му, аз го държа, а баща му с една дебела сламка.Единия й край в нослето, а от другия той дърпа, много силно.Тия аспиратори са толкова смотани, че не е истина. Баща му , му извади сополите за 10 минути.Лелее такива мазни и тлъсти - ужаас #Crazy После се успокой слънцето ис ега спинка още.Наваксва от през ноща Heart Eyes

Довечера е свята вечер.Нека всички я отпразнуваме с много обич и топлина в сърцата.Здраве и щастие за всички малки слънчица

Общи условия

Активация на акаунт