Коледна елхичка грее, ОКТОМВРИйчето я гледа и се смее!

• 12 510
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Бубе, честито  да расте здрав и усмихнат юнака.. леле а свекитата ти ще се побъркат от кеф!!
Ние усилено се готвим за празниците и чакаме татенцито ни да си дойде.. броим часовете буквално
Днес финализирах пазаруването, само за себе си почти нищо не взех .. ми то с тази фигура само като кажат 50 размер и ми се отщява да пазарувам блузи.. за панталоните положението е по-добре, но и там не е розово
Ние днес ходихме на разходка, тук беше 5 градуса и много тихо, та пакетирах Мишока и хайде на пазар!!!
Кръц и Маца дано всичко да отмине до 24 и да изкарате една прекрасна първа Коледа с малките душички!!!
КалиМа, късно ли е да изпратя снимка на моя юнак ???

# 226
Момичета сега гледах снимките на нашите маймунки и си мисля, колко малки и безформени бяха, а сега какви хубави и красиви младежи и госпожички си имаме.Как лети това време #Crazy!

# 227
  • Откъм Варната
За колажа - на мила получи снимки от Ангелина, dbs, Lovi, Tedito_799, Мира, Илиянка, Миньон и Хера, май някой мами са пратили, а не съм получила  newsm78, за 2 поне знам: Флорес и Леля Зеля пращайте пак , ако и други мами са пращали и ги няма горе в списъка да пращат пак: diavolka@mail.bg  Heart Eyes

# 228
Гудза, днес дадох от лажичка, но след 10минутки го повърна цялото ConfusedСлед това, така и така го повърна му сложий другата половинка в млякото му и нямаше проблеми.Доколкото помня ти кърмиш, та незнам...дано не го върне

Угф, че съм тъпа - ами слагай в сока, направо няма да го усети PeaceАз нали давам само АМ и не се сетих за този вариант
Мерси кръц Hug,утре ще и дам една ампулка да не ми се разболява,че не ми харесва Confused

# 229
  • София
КаЛиМа, пак пратих снимката....дано я получиш.

# 230
  • Откъм Варната
Мале като гледам колко правописни грешки имам в предния пост, няма да седя повече до късно, това недоспиване ми действа зле, бебо и той най сетне заспа допреди малко си зяпа играчките и се хили на глас, много е смешен, а днеска освен, че забравих да сложа кафе като си правих кафе в машината, после забравих че ми се е пиело кафе и сега си седи за утре  Confused, айде лека нощ Hug

# 231
Добро утро ,
Честито на всички сладки бебчета празнували месечинки
   Tada Tada
Всички болни бебешорчета бързичко да се оздравяват!!!!!! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Аз взех да се пооправям ,но  вдигам температура от време на време.За тази гадост дето ми излезе на ръката ходих на хирург ще трабва да го цепят  Cry Cry CryТемпературата от това я вдигам  сега правя компреси та дано да поотихне инфекцията за да си продължа с кърменето .
Вчера цял ден бях в офиса прибирах се само да кърмя.Татко му беше почивка и се гледаха двамата ,което означава лежане и сън .Към 16ч.ходих на детски рожден ден и като видях какво ме чака се ошашавих.хапнах няколко сандвича/сакън да не заслабна/ другите мами тъкмо обърнаха на водчица и аз трабваше да прибирам .
Днес ще ходим на ортопед , ще трябва да купувам подаръци и вечерта ни е банкета .Извадила съм от фризера кърма така че ще пийна някоя  beer3Чуденката ми е в какво да облека прекрасното си тяло Joy Joy Joy
За мен Вежен  и за Сашко подаръци няма да купувам паричките пратих за Дарито капка в морето ,но капка по капка вир става.
Хайде ,целувки и Чао от мен!

# 232
Ха добро утро и от нас

Кали Ма писах ти на лични, ама странно защото пратих по принцип  ooooh!

Ние сме все по добре, някои питаше за витамин С как го давам аз съм си взела спринцовки от най малките и така в лявата страна на бузата за да не го връща, с лъжица също давам, ама нещо като не и харесва много лесно го плюе, сега например сиропа си за кашлица не го долюбва нещо и само така и го давам  Whistling

това е от нас отивам  kaffeetrmker_2 smile3546 да ме прощават всички кърмещи Hug

# 233
Бубе, да ви е живо издраво бебчето! Честито! Ама то не се ли очакваше януари newsm78 или аз нещо се бъркам!     

Ние днес чакаме пак нашия доки, та да ни види оченцето!
Бързо оздравяване на всички болни бебчета и мами!
Зелче, не си простена Mr. Green

# 234
Честито на всички бебоци празнуващи вчера и днес!!! newsm51 smile3525

Бубе,честито!!!  bouquet

Илиянка, стискам палци да ти се  оправи ръката и тези премеждия да са последните!! Hug

Ние заминаваме днес за Пловдив.Ще бъдем там до 26. Надявам се да имаме нет.

Лек ден и много Hug

# 235
  • Откъм Варната
За коледния колаж - Почвам на ново в нов формат и няма да става за 1 страничка, голям ще е, ще гледам да го направя днеска, който не е пратил снимка на бебока да праща без да се притеснява

# 236
Ето ни и нас Hug
Илиянка бързо оздрававане ,дано ти си размине това с хирурга  bouquet
На всички който са празнували или сега празнуват честито newsm51  bigdance2
А на всички хремавки бебешорчета бързо оздравяване Flowers Bouquet
Мачо бъркаш си бебо се очакваше до 23/днес/ ,само ден преди термина се роди.
Още не съм го видяла мушморока ,но вече му накупихме подаръци ,ама много е готино да пазариш и за племенник ,избирахме го с много любов lovekissнямам търпение да порасне и да ме стринкосва Mr. Green Crazy
Иначе сме си добре ,Вилянче си хапва и пълни пампата .
И да ви питам ,като я извадя от коритото наддава такъв рев ,че се нетрае ooooh!,сигурно иска още баня,при вас тъка ли и как се справяте с този проблем newsm78

# 237
аз витами цето го давах с пипетка помалко и не ми го връщаше  Rolling Eyes
немога едно здрасти да ви пиша даже - толкова нямам време да седна  Crazy
дойдоха си от чикаго братовчедите ни ии утре кумовете ни са нагости за празника ... пак трябва да се правят вкусотии  Rolling Eyes а й с тези суполивки вкъщи  Praynig дано скоро се оправят и двете че ми дотегна с тез мъчения сутрин като найзвадя капки и помпички за суполи , а голямата като мине покрай мен всеки път я издухвам  ooooh!,
та на братовчедите ми някакси не им прехвърлили багажа като са сменяли самолета та те само по дрехите в/у себе си и ги беше срам че един подарък не са ни донесли като дойдоха - но то ням нищо срамно - дано им пристигне багажа

# 238
Влизам много набързо и нямам време да ви изчета.
След малко ще пътуваме - тази нощ почти не спах, а днес пак бях в офиса допреди малко.
Искам само да Честитя на всички празнуващи бебчетаЧестито и на стринка Буба!

Скорошно оздравяване на всички болни бебчета и мами,вярвам че на Коледа всички ще са вече на 6!

На всички пожелавам весела и щастлива Коледа с малките джуджета-много радост и подаръци!

Чао,чао и много целувки!

# 239
  • Откъм Варната
Ето един коледен подарък от мен за всички мами октомврийки, такива идей ми дойдоха че няма да се разминете само с това  Hug формат А4 е и който иска може да си го разпечата в някое фото:

http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1791915

Пожелавам ви весели празници

Общи условия

Активация на акаунт