СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 17

• 49 925
  • 799
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро, момичета!

Разгледах темата, но не успявам да открия отговор на въпроса ми.

Последен цикъл - 12.01, първи за мен ЗЕТ на едно 5-дневно ембрионче на 28.01, вчера, на 9 ден след ЗЕТ:

Тази сутрин, която по план трябва да е 1 ден от МЦ, имам леко кафеникаво зацапване.

Заради ЕТ съм на Прегнил (през ден)  и се чудя възможно ли е от него стойностите на ЧХГ да са толкова високи и реално опитът да е неуспешен?

На 48 час ще направя и втори кръвен тест, но ако до тогава вече дъм в нормален МЦ, вероятно няма да има смисъл…

Благодаря и успех на всички! 🍀😊

# 226
Здравейте, искам някой да ми каже дали му се случило  да има положителен кръвен тест за бременност 165.3mlu/ml <5,0 а, след 72часа повторен тест да спадат на 0.10. mlu/ml <5,0.  Ходих на гинеколог и тя ми каза, че матката е като за бременна но не вижда нещо.

# 227
Стойностите са били много ниски, евентуално биохимична бременност. Матката е удебелена точно преди да настъпи менструацията, също както и в начална бременност. С тези стойности е нормално нищо да не се вижда на прегледа.
В една и съща лаборатория ли са пуснати? По принцип е възможно и някаква грешка да е станало, но рядко се случва.

# 228
Да в една и съща лаборатория ги пуснах. Благодаря Ви, за отговора

# 229
Здравейте, днес бях при доктор Калчев на профилактичен преглед. Той ли каза, че със сигурност е имало овулация. Другото, което видя е точка в лигавицата на матката. Каза ми, че може да са се получили нещата. Замери и други неща и каза, че има голям шанс и да отивам да пускам ЧХГ. Беше много позитивно настроен, аз разбира се се разплаках, не исках да се радвам предварително. Пуснах ЧХГ, но резултатът е 0.48... Както летях в облаците бързо паднах.... Днес ми е 25 ден от цикъла... надявам се да е рано, но се притеснявам. Просто много се развълнувах, защото до сега никога не е имало такава точица в лигавицата на матката ... Та ще се моля още няколко дни да не ми дойде цикълът в четвъртък и ЧХГ да се вдигне... имам някаква малка надежда..
В противен случай преминаваме към план инвитро. Вие какво мислите има ли някакъв шанс това ЧХГ да се вдигне от толкова малка стойност ...

# 230
Здравейте, нова съм и се нуждая от подкрепа и евентуална помощ.
На 30г. нямам бременостти до сега, последният ми МЦ беше на 04.01., след съмнение от моя страна  (напрежение в гърдите и болки в кръста 1 седмица) си направих тест за бременност няколко дни преди Ц. Тестът беше с бледа 2ра черта.
1 ден имах закъснение и от мисли и притеснение посетих гинеколог. След прегледа, той не успя да види нищо, но ме изпрати на кръвен тест. ЧХГ-то ми на 03.02 е 467,4.
Трябва ли да се притеснявам или е прекалено рано, за да се види нещо?

Здравейте отново.
Понеже нямам вече нерви и търпение днес бях отново на ЧХГ и резултатът е 1553. Според вас как е положението добре ли е , ппц съм на доктор този петък. Надявам се този път да успее да открие нещо .

# 231
днес на 10-ти ден след трансфер стойността е 20

има ли някой девойка с развита бременност с такава стойност?

# 232
Колко дневно ембрионче? При мен при трансфер на бластоцист ЧХГ беше 400+ на 10 ден. При момичето, с което бяхме заедно на траснфер - 200+.
Имате ли поставян ЧХГ препрат? Повторете след 48 часа според мен

# 233
Колко дневно ембрионче? При мен при трансфер на бластоцист ЧХГ беше 400+ на 10 ден. При момичето, с което бяхме заедно на траснфер - 200+.
Имате ли поставян ЧХГ препрат? Повторете след 48 часа според мен

тридневно
направих - 0,1

# 234
Здравейте, момичета. Трябваше да ми дойде на 01.02 и на 02.02 направих тест за бременност, който беше с бледа втора черта Simple Smile На 04.02 пуснах ЧХГ в лаборатория и резултатът е 261 IU/L като идеята беше да потвърдя бременност. Днес на профилактичните прегледи ми щукна да си пусна пак изследване за ЧХГ и резултатът е 1838 IU/L.
Стойностите са добре нали? 🤗

# 235
Здравейте, дами.
Малко ме обърква скалата в тази лаборатория. Отрицателен е, нали?
Благодаря предварително за отговора.

# 236
  • София
Здравейте, момичета. Трябваше да ми дойде на 01.02 и на 02.02 направих тест за бременност, който беше с бледа втора черта Simple Smile На 04.02 пуснах ЧХГ в лаборатория и резултатът е 261 IU/L като идеята беше да потвърдя бременност. Днес на профилактичните прегледи ми щукна да си пусна пак изследване за ЧХГ и резултатът е 1838 IU/L.

Да, може да се види на ехограф.

viksssss, отрицателен е

# 237

Да, може да се види на ехограф.

viksssss, отрицателен е
Благодаря за помощта, shantall ❤️

# 238
Здравейте 10 ден след трансфер на бластоцит резултат 43. 24 как ви се струва

# 239
Повторете след 48 часа. При различните жени е много индивидуално. Аз бях с 400+ с един бластоцист на 10 ден. Но има много момичета с по-бавно повишаване, стига да се удвоява е прекрасно.

Общи условия

Активация на акаунт