СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 17

• 49 946
  • 799
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, може ли 9 дни след предполагаема овулация и направен кръвен тест - резултата <1,20 да е фалшиво отрицателен?

Между 10-11 ден след евентуален полов акт по време на точно овулация  ли е най-добре да се направи?
Или да се изчака закъснение на менструацията за най-добре..

# 241

Момичета ,добър вечер 🌸 зачудих се ... възможно ли е на тези стойности(които са от днес) с 5 дневно закъснение ,на шуър чек-а да ми излиза едва едва забележима черта.. интересно ми е,не би ли трябвало чертата да е много плътна? С Моят мъж правим опити за 2-ро дете от близо 2 години,като миналата година по същото време загубих бебче в 3 месец 😪 много сме щастливи сега и не мога да се зарадвам като хората...

# 242
Напълно възможно е. И при мен беше същото. Шуърчек са все по-калпави. Моята супер бледа черта при ЧХГ почти 600 сега е на 7 месеца.

# 243
Fillme ,Много ти благодаря за отговора ❤️ надявам се този път всичко да е наред ❤️

# 244
Привет, момичета!
Кръвният на 9-ти ден след ЗЕТ на едно 5-дневно ембрионче според Рамус Лаб е <0.10 Sad
Ясно е, че е отрицателен, но факта, че не е 0.0 означава ли, че е имало имплантация?
Не са ми били изписвани ЧХГ препарати.
Благодаря предварително.

# 245
Не, не е имало имплантиране. Не съм виждала резултат 0.00 обикнавено се вижда, че е под 0.10, а за бременност над 5.

# 246
Здравейте, резултатът от ЧГХ ми е 181.05 при стойност за бременност 1110. Трети ден от закъснението ми е, струва ми се много ниско, ще повторя на 48 часа. Последния цикъл е на 14.01. Голямо протеснение пада.

# 247
Здравейте, мнение за
Д-р Йорданка Делчева
Акушер-гинеколог
МЦ Св. Пантелеймон
бул. Александър Стамболийски 15, София

# 248
Момичета, ЧХГ 94,30 на какъв срок от бременността отговаря? След трансфер на два тридневни ембриона съм.

# 249
Coconut, тихичко честито! Моят беше 170 някъде на 8 ден, но на 5-дневен ембрион. При тях имплантацията е по-ранна. Според мен поне едното се е закачило при теб, може и двете, след 2 дни пусни пак ЧХГ, за да видиш как расте.

# 250
Момичета,много съм притеснена и всяко мнение ще ми е добре дошло,моля ви за такова ! Преди два дни имах ЧХГ 645 по-нагоре в коментар бях постнала резултатите,от днес във същата лаборатирия в същият час е правено,ми е 1012 mlu ...тоест не ми се е удвоило 😣 до колкото знам трябва... при вас как е било и дали трябва да се тревожа ,че не се развива ?

# 251
В началото дават, че от 48 до 72ч е нормално да се удвоява... с този резултат вече може и на ехограф да се види плодното сакче най-вероятно.

# 252
  • USA
Като стигне 1000 след това не е удвоява .Мисля, че всичко е ОК.

# 253
MintyMohito значи не е задължително да е над 1300 mlu ? Вторник имам час за установяване на бременност,и сега съм притеснена понеже докторката ми каза че трябва да се е удвоил резултата,за това търся мнение .

# 254
Според моя докторт също трябва да се удвоява до 6-7 седмица, но явно си е строго индивидуално.
Аз лично бих пуснала пак и бих отишла на преглед,

Общи условия

Активация на акаунт