СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 17

• 49 867
  • 799
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, имаше един калкулатор за ЧХГ. Може ли някой да пусне линк, че аз не го намирам? Не ми отваря страница в Зачатие, може би там беше...

# 601
Момичета, имаше един калкулатор за ЧХГ. Може ли някой да пусне линк, че аз не го намирам? Не ми отваря страница в Зачатие, може би там беше...

https://flo.health/tools/hcg-calculator

На английски е сайта, но принципа е същия. Първото поле 1во изследване, после от 2рото и колко време е минало между двете с опция за дни/часове да се напише.

# 602
Здравейте! Дали за успокоение, не знам и аз 😁 Но бих искала да попитам- на 04.05 направих тест, след 3 дни закъснение, беше с мноооого бледа черта. Пуснах кръвен веднага и беше 35. Днес (два дни след първия) пуснах врори, но беше 57…реално няма удвояване. Лекар чак на 15-ти, ще пусна пак в понеделник, но до тогава ще ми гръмне главата…та някой за успокоение със сходни резултати иии така бавно покачващи се стойности…имам вече едно дете и там и черти и кръвен всичко беше много ярко и с високи стойности и за това сега много се притесних от тези резултати. И уринарните тестове днес бяха с все така бледа черта. Реално първия ден на последния цикъл е бил 1 април….

# 603
За съжаление са много ниски стойностите за такова закъснение. Това, че не се удвоява също не е добър знак. Изглежда като биохимична, но все пак Ви желая късмет.

# 604
А сам по себе си като резултат? 🤷🏻♀ Първия е в друга лаборатория, цикъла е 30 дни(31 понякога). Или пак за 4-6 дневно закъснение си е под нормата резултат 57…

# 605
  • София
А сам по себе си като резултат? 🤷🏻♀ Първия е в друга лаборатория, цикъла е 30 дни(31 понякога). Или пак за 4-6 дневно закъснение си е под нормата резултат 57…

сам по себеси показва, че е имало импалнтация. възможно е да е почнал да намалява - биохимична бременност. задължително трябва да се проследи след още 48ч за предпочитане в същата лаборатория.

# 606

сам по себеси показва, че е имало импалнтация. възможно е да е почнал да намалява - биохимична бременност. задължително трябва да се проследи след още 48ч за предпочитане в същата лаборатория.

Да след два дни ще бъде повторен задължително, в същата лаборатория. Но ме е страх много да не е извънматочна ии реално, ако има удвояване на втория, то реално пак ще е малко за вече седмица закъснение…и се отчайвам. Sad Ще видим в понеделник какво ще покаже, ако все пак някой е стартирал така с ниски и в последствие е завършило добре, ще се радвам на успокоение. Sad Предстои и преглед, но чак след 9 дни и направо ще се побъркам до тогава. Благодаря ви за отговорите!

# 607

Да след два дни ще бъде повторен задължително, в същата лаборатория. Но ме е страх много да не е извънматочна ии реално, ако има удвояване на втория, то реално пак ще е малко за вече седмица закъснение…и се отчайвам. Sad Ще видим в понеделник какво ще покаже, ако все пак някой е стартирал така с ниски и в последствие е завършило добре, ще се радвам на успокоение. Sad Предстои и преглед, но чак след 9 дни и направо ще се побъркам до тогава. Благодаря ви за отговорите!

Моя кръвен на 2рия ден от закъснението ми беше 54, втори тест не съм правила, направо 10 дена след това отидох на преглед и се видя вътрематочно сакче. Според мен е възможно всичко да е наред, все пак цикъла е много индивидуален и трудно може да се знае с точност. Желая успех и само добри новини!

# 608
Пак се включвам аз, след още два дни от 57 е 68…ясно е нали, че няма да се задържи, но когато е с толкова малко повишение не е за извънматочна нали? По-скоро да очаквам прокурвяване…Поне това да не ме побърква…

# 609
  • София
Иди на преглед да изключиш извънматочна! Не е добре да стоиш в неизвестност, а ако има такава вероятност може да ти се помогне навреме!

# 610
С тези стойности нищо няма да се види, но е добре да се консултира с АГ.
Иди на преглед да изключиш извънматочна! Не е добре да стоиш в неизвестност, а ако има такава вероятност може да ти се помогне навреме!

# 611
Да да в петък, ако до тогава няма кървене ще отида. Ама 4 дни още …

# 612
Защо отлагате чак за петък?

# 613
Говорих с АГ по телефон и ми каза да изчакам да прокървя тези дни, защото при тези стойности няма какво да види, ако до петък няма нищо, да отида тогава да ме види. Инъче  просто се опитвам да се успокоя вътрешно, че увеличение 10 за 48часа е на спиране иии няма с тези стойности да е извънматочна…🙏
Защо отлагате чак за петък?

# 614
geri-radevaa, единствения съвет, който мога да дам от личен опит е дори и да започне кървене, да проследите пак ЧХГ, докато не видите че почва да пада. Стискам палци за добро развитие при вас, дано си е биохимична бременност и нищо по-сериозно!

Общи условия

Активация на акаунт