СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 17

• 49 846
  • 799
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте и от мен! Затруднявам се много със смятането на това ЧХГ 😅

Нека започна така... с нередовен цикъл съм (на около 40 дни). Последната ми менструация беше на 23.03.2023 г. , по календарчето на телефона трябваше да ми дойде на 30.04. Направих тестове от аптека - с бледи чертички.
На 3.05 - ЧХГ 288, на 05.05. - ЧХГ 433
Мислите ли че е ниско, спрямо последната ми менструация или може да се дължи на късна овълация (не съм я следяла)?
П. С. - миналата година направих спонтанен аборт и много ме е шубе 🥲

# 616
  • София
Пусни след два дни пак. Принципно се удвоява или е малко по-висока стойност от предишната по 2, но все пак не е точна наука...Дано всичко ти тръгне добре!

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 21:26 от ЛейдиРоуз

# 617
Може да е била късна О, дават за удвояване 48-72ч, може ти да си на повече часове от 48, както са казали преди мен пусни контролно още 1

# 618
Здравейте момичета, чета ви от години, но за първи път ще питам 🙂
Според вас дали тези стойности на ЧХГ са добре, на преглед съм другата седмица и не мога да се стърпя вече. Доктора каза, че се удвоява добре, но  чета за много по-високи стойности и съм притеснена. ПРМ 08.04, О 22.04, цикъла ми е на 28 дни.
Благодаря предварително! 🙂

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 18:16 от KaterinaGR

# 619
Здравейте момичета, чета ви от години, но за първи път ще питам 🙂
Според вас дали тези стойности на ЧХГ са добре, на преглед съм другата седмица и не мога да се стърпя вече. Доктора каза, че се удвоява добре, но  чета за много по-високи стойности и съм притеснена. ПРМ 08.04, О 22.04, цикъла ми е на 28 дни.
Благодаря предварително! 🙂

На мен ми изглеждат добре, явно сте хванали веднага след имплантация момента.

# 620

Хей, пак съм аз! Simple Smile Благодаря за бързите включвания вчера. Днес бях на преглед, но нищо не се видя и  док. ми каза пак да пусна ЧХГ и в петък отново на преглед.
Предполгам че е късна О. , както написахте, но с този мой нередовен цикъл и предишен аборт, много се притеснявам. Дано нещата тръгнат на добре🙏

# 621
nelssas, каква беше предната стойност и с колко часа разлика са?

# 622
На 3.05 - ЧХГ 288, на 05.05. - ЧХГ 433 и това ако е от днес 09.05. като че ли не се движи много добре...

Хей, пак съм аз! Simple Smile Благодаря за бързите включвания вчера. Днес бях на преглед, но нищо не се видя и  док. ми каза пак да пусна ЧХГ и в петък отново на преглед.
Предполгам че е късна О. , както написахте, но с този мой нередовен цикъл и предишен аборт, много се притеснявам. Дано нещата тръгнат на добре🙏

# 623
Не се удвоява. Надявам се всичко да е наред!

# 624
Благодаря Ви! И аз мисля, че не са на добре нещата, но все пак ще се надявам на късна овулация, ако това има значение... Благодаря още веднъж, в петък ще пиша отново, за да може други като мен да имат база за сравнение.. Simple Smile

# 625
Не искам да ви стряскам, но ако нищо не се вижда, не пропускайте преглед, за да се уверите, че не е ИБ.

# 626
  • София
Не искам да ви стряскам, но ако нищо не се вижда, не пропускайте преглед, за да се уверите, че не е ИБ.

Подкрепям! При тази стойност трябва да се визуализира. Задължително проследяване на чхг!

# 627

Подкрепям! При тази стойност трябва да се визуализира. Задължително проследяване на чхг!

Тази стойност я изследвах вчера, в петък съм на преглед. Док ми обясни, че се вижда около 1500. Дано в петък има точица 🙏

# 628
От опит ще Ви кажа, че при такъв темп на нарастване едва ли ще има успешна бременност. Присъединявам се към другите, които Ви посъветваха да проследите, къде се намира сакчето.
Пожелавам Ви всичко да се развие по най-лекия за Вас начин!

# 629
За съжаление и при мен темпът на нарастване беше подобен, като имаше идеално сакче с пулсации в матката, просто се видя по-късно от обичайното и ме беше страх от извънматочна, но слава Богу не беше. В 10 г.с. завърши с мисед, а ми даваха надежди, че всичко се развива прекрасно на ехографа и да спра да пускам чхг. Искрено желая при Вас да има щастлива развръзка. Ако бременността се окаже в матката и има ембрион с пулсации, задължително намерете добър аг лекар да ви пусне хормони и тромбофилия, за да може да се запази бременността. Познавам дама, която въпреки това чхг успя да износи бременността със своевременна терапия.

Общи условия

Активация на акаунт