СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 17

• 49 870
  • 799
  •   1
Отговори
# 165
Според мен ЧХГ ще покаже на 10ден след доказана О и за потвърждение на равиваща се Б ако отчете такава още 1ЧХГ на 12ден след О

# 166
Здравейте! В понеделник ЧХГ 6 066 IU/L след 48 часа 9 975IU/L. Навсякъде чета, че трябва да се удвои и сега се стресирах, като не е точно така. Може ли някой да каже все пак нормално ли е, 5г.с. съм потвърдена бременност след преглед, в 8г.с. съм на преглед за сърдечна дейност

# 167
  • София
blue summer5, след определени стойности чхг не се удвоява. Седла като вече сте констатирали бременност ще се следят показателите по ехограф. С тази висока стойност може и близнаци да са Wink

# 168
blue summer5, след определени стойности чхг не се удвоява. Седла като вече сте констатирали бременност ще се следят показателите по ехограф. С тази висока стойност може и близнаци да са Wink

Успокоих се😀 видя се само едно ембрионче, но за сърдечен ритъм трябва да изчакам и Ви много благодаря, това ми е първа много чакана бременност и всяко нещо ме притеснява

# 169
Здравейте, налага се да направя рентгенова снимка и за целта трябва да съм сигурна, че не съм бременна. Направих кръвен тест 5 дни преди следваща М, 0.10 е резултата, т.е отрицателен, но нещо ме гложди, че може да е рано и да не е отчел чхг. Не съм мерила О, но би трябвало(по мое усещане) да е около 7-ми. Как мислите, да изчакам ли, или е 100% отрицателен?

# 170
Аз них изчакала, ако това е възможно. Ако ви е била на 7 по ваше усещане то е отрицателен защото днес е 11 ден след , а М би трябвало да дойде на 21.01 или имате по - дълга лутеална фаза?  А щом казяате че имате 5 дни до М значи чакате на 23.01 и в такъв случай пуснете утре или в други ден и ще е сигурно.

# 171
Аз них изчакала, ако това е възможно. Ако ви е била на 7 по ваше усещане то е отрицателен защото днес е 11 ден след , а М би трябвало да дойде на 21.01 или имате по - дълга лутеална фаза?  А щом казяате че имате 5 дни до М значи чакате на 23.01 и в такъв случай пуснете утре или в други ден и ще е сигурно.
Вчера сутринта направих теста, затова казах 5 дни. По принцип го очаквам на 22-ри. Вчера като видях теста, викам отрицателен е. Обаче нещо не ми дава мира. Може просто много да ми се иска да е + и затова да се опитвам вътрешно да тая надежда, докато... Благодаря!

# 172
  • София
ако имате 5 дни до цикъл все още  яма имплантация, направете си снимката преди датата на Ц

# 173
Снимка не се прави, ако се предполага бременност, дори в начален етап.
Това го знам на 100% от моя приятелка, радиоложка. Тя самата беше изтръпнала, че си е правила снимка по средата на цикъла (около овулацията), а и закъсняваше цикъла.
Въпросът е сериозен и най-добре го отнесете към лекаря си. Нека той прецени колко е спешна снимката и дали би могло да се изчака 2-3 дена още.

# 174
Благодаря момичета, ще изчакам със снимката, търпи отлагане. Не ми се рискува, дори процента да е станало чудото, да е минимален, съм длъжна да се пазя.

# 175
Благодаря момичета, ще изчакам със снимката, търпи отлагане. Не ми се рискува, дори процента да е станало чудото, да е минимален, съм длъжна да се пазя.

Цветна снимка се прави в първите чисти дни от М, например 8ми-10ти ден след менструацията. Целта е да се направи преди евентуална О.

# 176

Здравейте, при 8 дневно закъснение. Попринцип съм с редовен цикъл-28 дни. Какво е мнението ви?

# 177
Еднократно стойност показва само наличие на бременност.

# 178

Здравейте, при 8 дневно закъснение. Попринцип съм с редовен цикъл-28 дни. Какво е мнението ви?

Отивай на преглед направо.

# 179
По бременна няма как да станеш. От тук нататък преглед за установяване на вътрематочна бременност,  следващ преглед за сърдечна дейност и после за записване за женска консултация по здравна каса

Общи условия

Активация на акаунт