СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 17

• 49 962
  • 799
  •   1
Отговори
# 450
Закъснение около 3дни?
Защото чета че 1mu/ml  било като 1000miu/ml

Ако реално е 3 дни закъснението, стойността е ниска и е възможно да сочи за биохимична бременност.
Ако до 48 часа след този тест не ви е дошло, може да пуснете още един път. Евентуално ако сте била с късна овулация.
Ето табличка със стойностите:

# 451
  • Варна
Здравейте, чхг 270 в деня на закъснението високо ли е?
В понеделник ще пусна пак да видим
Последен цикъл 04.03, овулация 18-19, днес 01.04 беше деня на цикъла. Винаги ми е точен.

# 452
Здравейте. Моят кръвен тест преди 3 дни беше 0.20. Цикъл все още нямам. Днес ми е 34-ти ден от началото на цикъла. Нередовен ми е от 28 до 36 дни. Теста е направен 11 дена след последния опит, не знам дали съм била в овулация тогава, този месец не я следях. По принцип съм с късна овулация.
Дали да се надявам все още или няма шанс за бременност?

# 453
  • София
Момичета, днес 2 дни закъснение от МЦ, имам ЧХГ 132! Нямам някакви особени неразположения, освен че не ми идва цикъла. Трябва ли до 2 дни да се е удвоил?

# 454
Стойността е добре, след 48 часа пак.

# 455
Здравейте, моя резултата след 2 ра ин витро процедура, след трансфер на 9ден излезна близо 400единици, чакам с нетърпение първия преглед на 6.4 стискайте палциии

# 456
Здравейте, моя резултата след 2 ра ин витро процедура, след трансфер на 9ден излезна близо 400единици, чакам с нетърпение първия преглед на 6.4 стискайте палциии
Колко ембриончета сложихте? Мирише ми на близнаци....

# 457
tothemoon, какво става с теб?

Бях писала, че и моите се показват почти тройно, но днес видяхме един плоден сак Simple Smile

Здравейте, според вас тези стойности добре ли са, защото увеличението е повече. Първото изследване е на 29.03- при 1 ден закъснения
Второто е от днес 48 часа по-късно.

# 458
  • Варна

Бях писала, че и моите се показват почти тройно, но днес видяхме един плоден сак Simple Smile

Здравейте, според вас тези стойности добре ли са, защото увеличението е повече. Първото изследване е на 29.03- при 1 ден закъснения

И моите за 48 се вдигнаха от 270 на 700, следващата сряда съм на преглед да видим. Фамилно сме обременени от двете страни с близнаци, ще видим 😄

# 459

Момичета, може ли мнение за резултата, че тези мерни единици не ги разбирам.Благодаря

# 460

И моите за 48 се вдигнаха от 270 на 700, следващата сряда съм на преглед да видим. Фамилно сме обременени от двете страни с близнаци, ще видим 😄

Ооо, ние така 😀 При мен 117, после 340, после 940.. това все през 48 часа.

Хайде стискам палци за следващата сряда!

# 461
Здравейте. Моят кръвен тест преди 3 дни беше 0.20. Цикъл все още нямам. Днес ми е 34-ти ден от началото на цикъла. Нередовен ми е от 28 до 36 дни. Теста е направен 11 дена след последния опит, не знам дали съм била в овулация тогава, този месец не я следях. По принцип съм с късна овулация.
Дали да се надявам все още или няма шанс за бременност?

Щом е нередовен, направете още 1 кръвен тест.
Плувците могат да живеят 2-3 дни в нас и да сте успяли.

# 462

MrsMih, повече не съм пускала ЧХГ, отидох на преглед и видяхме сакче. Сега след 1-2 седмици трябва да отида вече и за пулс да чуем. Казаха ми, че стойностите са супер.

# 463
Здравейте бихте ли ми помогнали с разгадаването на стойностите на чхг 1вото е 242
2рото 987
3то 3052
Правени са през 48 часа ,много ми е притеснено защото се покачват много ,имам запазен час за след 2 дни

Bogi0000, какво се случва при теб?
Моите резултати през 48 часа пуснати също се покачват доста стремглаво и и аз им се чудя 😊

Бях на преглед и за щастие се видя ембриона ,докторката ми каза че всичко за сега върви нормално и в края на април пак на преглед 😊при теб как се развива

# 464
Здравейте бихте ли ми помогнали с разгадаването на стойностите на чхг 1вото е 242
2рото 987
3то 3052
Правени са през 48 часа ,много ми е притеснено защото се покачват много ,имам запазен час за след 2 дни

Bogi0000, какво се случва при теб?
Моите резултати през 48 часа пуснати също се покачват доста стремглаво и и аз им се чудя 😊

Бях на преглед и за щастие се видя ембриона ,докторката ми каза че всичко за сега върви нормално и в края на април пак на преглед 😊при теб как се развива

Суупер, радвам се, и при мен така, за щастие !

Вървим долу горе заедно с теб и tothemoon 😊

Общи условия

Активация на акаунт