СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 17

• 49 894
  • 799
  •   1
Отговори
# 510
Стойността Ви е достатъчно висока, за да се види сакче и евентуално ембрион. Стискам палци и не знам как ще изчакате още 6 дни. Аз съм от нетърпеливите Grinning

# 511

Здравейте, какво мислите за тази стойност, при последна редовна менструация на 19 март? Има ли смисъл утре да звъня на АГ?

# 512

Здравейте, какво мислите за тази стойност, при последна редовна менструация на 19 март? Има ли смисъл утре да звъня на АГ?
Има бременност,но е доста ниска стойност,или сте имала късна овулация или нещо не е наред ,повторете теста след 48 часа. Ако нараства ,значи просто сте с късна овулация. При мен беше 2224 стойност и се видя само плоден сак,след 2 седмици и ембрион,вече е 10 месечен господин

# 513

Има бременност,но е доста ниска стойност,или сте имала късна овулация или нещо не е наред ,повторете теста след 48 часа. Ако нараства ,значи просто сте с късна овулация. При мен беше 2224 стойност и се видя само плоден сак,след 2 седмици и ембрион,вече е 10 месечен господин

Благодаря за отговора! Звъннах на АГ направо и тя ме посъветва на 27ми да отида да види как са нещата.

# 514
Според мен е много късно на 27-ми, ако нещо не е наред ,по- добре да се види отсега . Потърсете друг АГ

# 515
АГ ми каза, че се ходи минимум 6 дена след закъснение.

# 516
НИА, може просто да повториш теста след 48 часа в същата лаборатория.
Очаква се, че стойността трябва да се е удвоила.

# 517
НИА, може просто да повториш теста след 48 часа в същата лаборатория.
Очаква се, че стойността трябва да се е удвоила.
Благодаря, утре на обяд ще пусна още един.

# 518
НИА, сегашния тест кога си го пускала?
Ако е днес, следващия трябва да го пуснеш на 21ви, с не утре.

# 519
НИА, сегашния тест кога си го пускала?
Ако е днес, следващия трябва да го пуснеш на 21ви, с не утре.

Теста го пуснах вчера на 18ти в 12:15 часа

# 520
Днес пуснах кръвен тест по съвет на Аг-то защото вчера следобед като се обърсах след пишкане имаше кръв по така ярка, но не като при цикъл. После нямаше почти нищо, днес имам кафеникаво зацапване. 7ми ден с две петневни ембриона съм днес чхг беше 79.71. Как ви се струва ?

# 521
Здравейте,

Вчера 20 ден след трансфер ЧХГ 850,1,но 10 ден ми беше 120,1…в събота съм отново на преглед,надявам се всичко да е наред,въпреки че изобщо не ми върви правилно това ЧХГ ,аз съм и с  цикъл на 30-35 дни …не знам …стрес голям..

# 522

Знам, че над 5 е положителен, но пише Н(висок)

# 523
  • София

има ли закъснение? възможно е да е биохимична, късна О...

# 524

има ли закъснение? възможно е да е биохимична, късна О...

Утре трябва да ми дойде, но тези резултати много ме изненадаха хем не са ниски, хем не стигат.
Чудя се какво ли може да е?

Общи условия

Активация на акаунт