СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 17

• 49 853
  • 799
  •   1
Отговори
# 540
Здравей! Вчера си пуснах в Рамус, а днес бях при док. заради високите стойности. Каза ми, че той лично не вярва на тях, защото много често идвали с объркани стойности (моя милост е една от тях). Според мен по-добре пусни някъде другаде или не ги приемай за напълно точни (но все пак са си пари за недостоверни стойности) Успех!

Някой пускал ли е чхг в Рамус, защото тази седмица искам да пусна, а тук има само такава ...но съм чула,че не била добра лаборатория..

# 541
Ех,обърках се сега.... Ще помисля до понеделник..
Мими7777, ти вчера пита същото .. аз нямам опит,но досега четох за чхг и пише,че може да означава биохимична бременност. Направи си един уринен тест да видиш има ли поне бледа втора черта или по-добре пусни утре другаде. Има лаборатории ,които и в неделя работят ,но зависи в кой град си

# 542
Yan, извинявай, понеже не следя историята ти, теб те интересува дали има бременност или вече знаеш и те интересува дали се покачва ЧХГ?

# 543
Ами интересува ме дали има Б , а разбира се и дали се развива нормално, защото имам аборт . Трябва да почна терапия при установяване.....

# 544
Yan, премисли си го, но според мен и Рамус ще ти свърши работа.

# 545
Мими, може да е много рано и за това да е такава стойността, на толкова ниска и уринарен няма да отчете,  без 2ри тест след 48ч да видиш покачва ли се няма да имаш яснота, со 25 се води сива зона.

# 546
Някой пускал ли е чхг в Рамус, защото тази седмица искам да пусна, а тук има само такава ...но съм чула,че не била добра лаборатория..
Аз съм пускала там ,на детето всичките изследвания също още от 3месечен ,сега е почти на годинка. При нас са доста внимателни и никога нямам пукната вена.

# 547
Направи си един уринен тест да видиш има ли поне бледа втора черта или по-добре пусни утре другаде. Има лаборатории ,които и в неделя работят ,но зависи в кой град си

При стойност 4 и нещо няма как да има каквато и да е бледа черта. Нито при 8, нито при 16. Единствено кръвен тест е релевантен в случая.

# 548
Здравейте,дами!
От днес съм с положителни домашни и кръвен тест за бременност със стойност 362 iu/l- закъснението ми е 3/4 дни (цикълът ми не е от най-редовните). Овулацията е била на 10.04 доказана от лекар. Интересува ме тези стойности окей ли са? Първа бременност ми е и съответно въпросите са много 😅 благодаря от сърце

# 549
Здравейте,дами!
От днес съм с положителни домашни и кръвен тест за бременност със стойност 362 iu/l- закъснението ми е 3/4 дни (цикълът ми не е от най-редовните). Овулацията е била на 10.04 доказана от лекар. Интересува ме тези стойности окей ли са? Първа бременност ми е и съответно въпросите са много 😅 благодаря от сърце

Резултатите са ок , но проверете за нарастване на ЧХГ . След два дена направете още един кръвен тест

# 550
  • София
Здравейте,
Сигурно има 10000 такива поста, но съм озадачена
Онзи ден осъзнах, че ми закъснява 10 дни/ вече 12. Не ме съдете трудно правим деца, на 40 г, а и не сме редовни в секса
Та днес имам резулта
Възможно ли е да съм бремена?
Не ми се вярва с такова закъснение трябваше да са в хиляди цифрата, нали?

# 551
Не си. По скоро си задържала фоликул.

# 552
  • София
Под 5 категорично не си. Въпросителна се появява между 5 и 25, а след 25 е да.
Успех следващият път! За протокола и аз съм на 40 и съм в края на 2-ри месец, след инсеминация обаче.
Здравейте,
Сигурно има 10000 такива поста, но съм озадачена
Онзи ден осъзнах, че ми закъснява 10 дни/ вече 12. Не ме съдете трудно правим деца, на 40 г, а и не сме редовни в секса
Та днес имам резулта
Възможно ли е да съм бремена?
Не ми се вярва с такова закъснение трябваше да са в хиляди цифрата, нали?

# 553
  • София
Благодаря на момичета, които ми отговориха
С ума си знам, че това е отрицателен тест, но пък тази референтна 1 ме зачопли.
А и никога не ми е закъснявало над седмица
Дали не влизам в менопауза? Явно ще се ходи на лекар извънредно

# 554
  • София
Едва ли влизаш в толкова ранна менопауза. Сети се на колко е влязла майка ти и баба ти в климактериума и очаквай да ти се случи на подобна възраст.
Най-вероятно си задържала фоликул, както ти казаха и по-горе.
Моля ти се, на 40 сме далеч от менопауза още! Аз преди положителния тест, имах редовен 26-дневен цикъл всеки месец! Забременях с инсеминация защото имам една запушена тръба и миома, но иначе на тая възраст имам и висок яйчников резерв, и добри нива на хормони.
Пусни си хормонални изследвания за твое успокоение и АМХ.

Общи условия

Активация на акаунт