Кога свършва младостта?

• 25 803
  • 521
  •   1
Отговори
# 135
Хвалба чак не е, все пак скромността краси човека. По - скоро е констатация, че е предимство. Казвам го без ирония.

# 136
  • София
Тая менопауза що толкова ви плаши?
Докато се прави секс няма сериозни отклонения.
Нямам никакви признаци на менопауза, а 2023г. ще навърша 50. Не знам дали е от секса обаче Grinning
Навремето когато се омъжих за по млад от мен мъж, моите приятелки ме гледаха снизходително, едва ли не от последния влак съм хванала...Да, ама сега техните мъже одъртяха, гонят 60 - те, жените и те се сбабичосаха покрай тях,  по - млади от мене са в менопауза,а аз ехе ...Stuck Out Tongue Winking Eye
От секса ще да е...

Младият мъж подмладява Grin

# 137
След 40 не си млад.
Може да си младолик, с младежки дух, да се чувстваш млад и тем подобни, но не си млад.
Менопаузата не е такъв критерий, има жени с много ранна, и такива с много късна менопауза.
Субективното ми усещане е, че съм млада е ако се чувствам обичана и желана. Но обективно не е така.
Годините са безпардонен фактор. Да, когато си на 15, дори 30 годишните ти се струват немлади. Като понапреднат годините, същите 30 годишни ти изглеждат деца. Simple Smile

# 138
Основният фактор за началото на менопаузата е наследственост.
Иначе сексът си е хубаво нещо, спор няма.

# 139
Хм, според наследствеността трябваше от преди 10 г да съм влязла в нея, не мисля че е до това.

# 140
Това казват лекарите. До 75% се определя от това (менопауза при майката). Но никога не знаем точно кой ген откъде сме закачили, има още 25%, които могат да са по-рано или късно. Въпрос на късмет и други заболявания.

Но и тя не е причина човек да се чувства стар. Поне такива са ми впечатленията за жените около мен. По-скоро като средна възраст я приемат.

# 141
Основният фактор за началото на менопаузата е наследственост.
Иначе сексът си е хубаво нещо, спор няма.

Менопауза е едно, но приятните ефекти, свързани с нея са друго. И там помага сексът - да не вървят в комплект.

# 142
След 40 не си млад.
Може да си младолик, с младежки дух, да се чувстваш млад и тем подобни, но не си млад.
Менопаузата не е такъв критерий, има жени с много ранна, и такива с много късна менопауза.
Субективното ми усещане е, че съм млада е, ако се чувствам обичана и желана. Но обективно не е така.
Годините са безпардонен фактор. Да, когато си на 15, дори 30 годишните ти се струват немлади. Като понапреднат годините, същите 30 годишни ти изглеждат деца. Simple Smile

# 143
И в крайна сметка субективният фактор " за младост" , определя качеството на живот.

# 144
Според мен е обратното, качеството на живот определя и вътрешното усещане за удовлетвореност, оттам и усещането за младост.

# 145
Ами не малко хора се предават..
Стара съм за ..и за нула време физически се скапват.
Някой коментира, колко нелепо било на едни години да се юрнеш да катериш планини и др.
Когато отгледаш децата си общо взето вариантите са два -затваряш се или се преоткриваш.

# 146
Ми, по- добре да се преоткриеш, да си създадеш собствен комфорт, да се занимаваш и общуваш с позитивни хора,  млади ,които неминуемо предават и на теб тая енергия.
Абе едно влюбване след 40+ те прави, като на 30.

# 147
Ми, по- добре да се преоткриеш, да си създадеш собствен комфорт, да се занимаваш и общуваш с позитивни хора,  млади ,които неминуемо предават и на теб тая енергия.
Абе едно влюбване след 40+ те прави, като на 30.
Абсолютно! Влюбването върши чудеса. Любовта във всяко едно отношение.

# 148
  • Далечният изток
Така е, ама нали ги четеш малките. Като си на 20, влюбена лелка дето се прави на млада, (може би се прави и на влюбена, щото ква е тази любов на 40+), знайш ли ква е смешна...

# 149
хаха голяма работа. Влюбеният човек е сляп за подобни "неволи" . По-сложно е да се открие любовта, отколкото да се игнорира чуждото мнение.

Общи условия

Активация на акаунт