Кога свършва младостта?

• 25 759
  • 521
  •   1
Отговори
# 270
  • France
Лютиче, и аз съм като теб, само че ти нямаш 30, а аз гоня 40. Според мен можеш всичко да носиш. Аз вече не си харесвам краката и почнах да нося по-дълго. Имам, например, една рокля, много си я харесвам и е като нова, но е много къса. Ще се разделям с нея, то се е видяло.

# 271
Според мен късите рокли и пaнтaлони сa до фигурa, a не до години.

# 272
  • София
А според мен са просто безвкусни.

# 273
А, Фил, не съм съгласна. Вече не бих сложила дънковата пола-колан, потничетата, които повече ги няма, отколкото ги има, и полупрозрачните блузки + панталонките, от които се подават отдолу бузите на дупето. Не е въпрос на хубаво тяло (въпреки че вече и с него се разделям лека полека), а на вкус - къде какво е подходящо. Вече просто не ходя на такива места.

# 274
Е , не всички къси рокли са безвкусни .😀

# 275
  • France
Е, то е ясно, че така няма да ходиш на работа, но аз на 28 си носех точно една микро дънкова пола и изрязани панталонки и не ми пукаше. лято е все пак.

# 276
Ми на мен ми пука. Вече ми създава дискомфорт да се вижда прекалено много от мен.
Пак нося къси панталони, но с няколко сантиметра по-дълги Grinning

Редактирам се: Скоро с приятелки гледахме снимки от младите ни студентски години. Намерих 20тия ми рожден ден. Ми аз там съм точно с едни едвам покриващи шорти и един потник, под който перфектно можеш да преброиш всичките бенки по тялото ми. От коментар няма смисъл даже...

# 277
На какви 28? Аз съм на 47. Краката ми са си добре, просто не е ОК на моята възраст и положение да изляза с такива дрехи на улицата. На плажа - може.

Мисля, че объркваме геоложки епохи в понятията си за възраст Simple Smile

# 278
  • София
Аз пък пообрах деколтетата, щото ми пречат на работата, не, че имам личен проблем Laughing

Шорти и потници в двора и на почивка, в градска среда си имам стил.

# 279
  • София
Аз и като тийнейджърка не съм носила късо и разголено. Съвсем друг ми е стилът и не харесвам.
Дъщерите ми също рядко носят.

# 280
На мен са ми супер вулгарни скоро навлязлите къси панталони, онези високо изрязаните да се виждат направо бузките на дупето. Направо са отвратителни за каквато и да е възраст.
Поръчах на дъщеря ми 2бр летни нощници за яслата от един сайт. Директно ги върнах, направо бельото и покрива повече, отколкото тази нощница. Как да я пратя на яслата с тях, луда работа...

# 281
  • France
За дете в ясленска възраст не виждам какво може толкова да му се покрива?
Аз и сега не бих имала проблем да се "разголвам", но материалът вече не е същият Confused

# 282
Аз имах целулит и на 18. Имам и сега. Разликата е, че сега не ми пука. Къси поли не обичам, но къси дънкови панталонки лятото си нося. Хубаво е да като се отървеш от такива мисли...

# 283
Не ми се вижда нормално бельото да е с по- голяма площ от късите панталонки. Просто е пълен абсурд това нещо. Хем висока талия пъпа да е скрит, ама г*за да се вижда.

# 284
Хрумна ми също така, че младостта е свършила, когато предпочиташ мъжът ти да готви, чисти и гледа децата вместо да прави добър секс. Защото за секс все може да си хванеш някой любовник.
Сексът може да го замените и с друго - да ти прави серенади, да ти рецитира любовна лирика и т.н. Та когато се откажеш от някакъв висш идеал в името на жалки битовизми, е тогава младостта, с нейната наивност и идеализъм, си е заминала безапелационно. Щото преди това е "абе, важното е любов да има!"Grinning
Fever ти като си с 5 дечица, как издържаш на битовизмите? В смисъл тази постоянна, ежедневна, ежеминутна нужда от подреждане, чистене, все нещо е разхвърляно.

Общи условия

Активация на акаунт