Да, бе, да!

На мен драмата ми е чистенето вкъщи. Изнервям се, че мъжът ми на всяко пиене на вода взима нова чаша. Вечерта вече на масата в хола или в кухнята, ако изобщо благоволи да ги изнесе, има 100 чаши. Салата, основно, друго - всичко в отделни чинии. Чудесно, ако после поне си правеше труда да ги нареди в съдомиялната! Не е просто едно чистене на ден, а сто пъти.та това ми идва в повече и това, че не желае да пътуваме. И за капак на всичко баща му постоянно пуска по някой коментар, че вкъщи не си чистим - демек аз не чистя. И това от човек, който чашата не си вдига от масата като се наяде.
А в душата си съм още на 19, ама на кого му пука хаха…
Изобщо нямам предвид да замествате секса със серенади. Имах предвид, че човек остарява ако вече предпочита идеалният мъж да готви, чисти и гледа децата вместо да прави добър секс ИЛИ серанади, да ви води на пътешествия, да е романтичен. Тоест ако сексът не е бил приоритет, а нещо друго. Идеята ми е, че когато идеалите се променят с възрастта и се предпочита удобството пред удоволствието за мен означава, че човек вече остарява лека полека. Препоръчани теми