Кога свършва младостта?

• 25 757
  • 521
  •   1
Отговори
# 285
  • SF
Сексът може да го замените и с друго - да ти прави серенади, да ти рецитира любовна лирика и т.н.

Да, бе, да! Simple Smile

# 286
Става дума за нормални шорти не за изрязани. Дори не знам какво значи да са изрязани? И естествено, че говорим за времето за почивка. Не знам на работа кой ли би ходил дори и на 25, облечен с потник и шорти? Аз нямам мъж, така че ме впечатлява някой, който преди секса ми готви. Баси! Писна ми 28 години да обгрижвам някого, който хал хабер си няма от кулинария и унищожава всичко със скоростта на термит.

# 287
Ето едни изрязани например, които вече не бих носила.
Скрит текст:

Иначе наскоро имахме една стажантка. Момиче на 15 години. Ами никой не я е научил как се ходи в офиса. Щяхме да ходим на среща с клиент и тя дойде по маратонки, дълги чорапи, ултра къси анцугови панталонки, тениска и шапка с козирка. Да не говорим, че отивахме на строеж и дългия панталон е изискване за безопасност. Ми неприемливо е.

# 288
Ама колко щяха да й се радват работниците на строежа... Sunglasses

# 289
  • София
На 15 годишно, моля те.

# 290
Не бях видяла на колко години е. И все пак, не бих се доверила на строителни работници, че няма да заглеждат. Thinking

# 291
  • София
Алегра, някои от тях отдавна не са дечица, а зрели самостоятелни хора.
Трудно ни беше само с първите 2 деца. Те са породени и имат точно 1 г. разлика. Тогава нямахме толкова опит, бабите още работеха, а първите им години живяхме в чужбина.
После стана лесно, защото между всичките ни деца има голяма разлика (около 7 г. между всяко следващо, което не е търсено нарочно, а се получи случайно). Никога не сме имали повече от 3 деца едновременно у дома и само едното е било бебе в този момент. Бабите и дядовците даваха вече рамо за водене и вземане.
Ето, сега най- големите ни дъщери са големи. Живеят от няколко години в чужбина.
Вкъщи имаме само 3 деца, от които голямата е на 14 и се оправя сама. И остават първокласникът и бебчо, покрай които имам повече ангажименти. Големите си идват 2 пъти в годината за максимум по седмица, но и тогава са отделно и само ни гостуват.
Децата ни са на 4 месеца, 7 години, 14 години, а големите са почти на 23 и 24. През март най-голямата се омъжва.
Отделно от това, вече от близо 15 г имаме собствена кантора, която е в жилищната ни кооперация. Т.е. съпругът ми е винаги на разположение, а и сам си определя работното време. Аз ходех преди в кантората по няколко часа на ден, а от пандемията спрях напълно да ходя.
Имаме всевъзможни уреди за помощ в домакинството. Децата са от 7:30 до 17:30 навън (училище, други уроци, спорт). Аз съм само с бебо. Така беше и с баткото преди това, и с третата дъщеря, защото всички са минали през едно и също училище. Имат организиран транспорт.
Допреди пандемията, когато заедно заминаха да живеят на морето, едните БиД живееха в съседния апартамент, а другите на съседната улица. Колкото и да сме ги гледали сами, винаги можех да ги пратя с някого на площадката и да ошетам.
Бабите и дядовците ни са семейни приятели отпреди ние със съпруга ми да се родим. Много са си близки и винаги ходеха като по-млади по екскурзии и почивки, където взимаха с тях по някое дете.
Сестра ми и а хранителен магазин наблизо и ни спестява много от пазаруването. Поръчвам какво ми трябва, тя ми го приготвя и само го взимам и плащам.
Привърженици сме на минимализма и у дома няма излишни мебели и вещи.
Обожавам да готвя. Съпругът ми пък винаги се включва във всичко, защото Реал о сме 24/7 двамата с него вече 30 г.
И така. Нямам от какво да се оплача в това отношение и всичко ми се получава. Иначе не бих се хванала на хорото. Wink

# 292
Дам, идилия Simple Smile На мен драмата ми е чистенето вкъщи. Изнервям се, че мъжът ми на всяко пиене на вода взима нова чаша. Вечерта вече на масата в хола или в кухнята, ако изобщо благоволи да ги изнесе, има 100 чаши. Салата, основно, друго - всичко в отделни чинии. Чудесно, ако после поне си правеше труда да ги нареди в съдомиялната! Не е просто едно чистене на ден, а сто пъти.та това ми идва в повече и това, че не желае да пътуваме. И за капак на всичко баща му постоянно пуска по някой коментар, че вкъщи не си чистим - демек аз не чистя. И това от човек, който чашата не си вдига от масата като се наяде.
Ама айде да не разводнявам темата, че тя е за младост а не за почистване на дома Grinning

# 293
  • София /Абсурдистан
На мен ми изчезнаха физическите сили, по това разбрах, че стига толкова, минавам в отбора на пенсионерите Simple Smile А в душата си съм още на 19, ама на кого му пука хаха…
Обличам се цветно, но без предизвикателства. За къси гащи килцата са в повечко и не харесвам, та през лятото залагам на 3/4, бермуди. Туй то.
За чистене имам помощница, но ако можеше някой да ме разтовари и от готвенето, което мразя особено, ама няма накъде.

# 294
И аз имам помощ за чистенето, а и двамата с мъжа ми обичаме да готвим. Аз не въртя гурме манджи, а повечко салати, месо, сирене, риба в разни варианти.

# 295
  • France
Явно съм още много млада. През ум няма да ми мине да заменям секса със серенади. Може би на 70-80 години - да.
Под къси гащи имам предвид такива, които все пак скриват сгъвката на дупето.

Допреди не толкова отдавна нямах проблем да се нося така. Е, не в офиса естествено.

# 296
Охх, не съм се изразила ясно Grinning Изобщо нямам предвид да замествате секса със серенади. Имах предвид, че човек остарява ако вече предпочита идеалният мъж да готви, чисти и гледа децата вместо да прави добър секс ИЛИ серанади, да ви води на пътешествия, да е романтичен. Тоест ако сексът не е бил приоритет, а нещо друго. Идеята ми е, че когато идеалите се променят с възрастта и се предпочита удобството пред удоволствието за мен означава, че човек вече остарява лека полека.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 20:53 от Анонимен

# 297
  • София /Абсурдистан
Замяната на високите токчета с удобни обувки на ниска платформа поради болки в краката… за мен си беше приключване на етап.

# 298
Високи токчета не нося, откак приключих с офисната си работа като служител, значи 18 години. Само удобството ме вълнува Simple Smile Никакви токчета за мен.

# 299
  • France
Да ти кажа, хубавият секс си остава ... ъм, хубав секс. Важен си е. Което не изключва мъжът да знае от къде се пуска пералня, миялна и как се казва педиатъра.
Аз пък чак сега почнах да се уча да ходя на токчета.

Общи условия

Активация на акаунт