Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 96 349
  • 783
  •   1
Отговори
# 195
Блазни ме кутията на Кибрит. Може би ще я поръчам. Имам някакъв страх от спирали..Миглите на приятелка бяха пострадали много от спирала и съм много внимателна към подобни продукти. Някой ползвал ли е нещо на марката?

# 196

Момичета, получих кутията на Руми вчера и вече успях да пробвам почти всичко. Кремът за лице е просто прекрасен, а околоочния май ще е новия ми фаворит!

# 197
Поръчах кутията на Кибрит само заради серума на IWYN  и хубавия дизайн, наистина е много красива. Спиралата на тази измислена марка с тези измислени цени изобщо не ми вдъхва доверие. На околоочния серум също не залагам големи надежди,  но дано ме изненада приятно. Честно казано поръчвам кутиите за удоволствие и заради момента на изненадата. Поръчала съм 7-8 досега и съм пробвала много малко неща от тях и вече се чудя има ли смисъл да продължавам да поръчвам . Ползвам предимно аптечна козметика, а отскоро и малко по-висок клас. Има ли други жени като мен, на възраст 35-40 години, които вече имат нужда от по-сериозна грижа за кожата и да се доверяват на козметика от кутии ?

# 198
Поръчах кутията на Кибрит само заради серума на IWYN  и хубавия дизайн, наистина е много красива. Спиралата на тази измислена марка с тези измислени цени изобщо не ми вдъхва доверие. На околоочния серум също не залагам големи надежди,  но дано ме изненада приятно. Честно казано поръчвам кутиите за удоволствие и заради момента на изненадата. Поръчала съм 7-8 досега и съм пробвала много малко неща от тях и вече се чудя има ли смисъл да продължавам да поръчвам . Ползвам предимно аптечна козметика, а отскоро и малко по-висок клас. Има ли други жени като мен, на възраст 35-40 години, които вече имат нужда от по-сериозна грижа за кожата и да се доверяват на козметика от кутии ?
Аз съм на 37 почти. От есента включих някои активи и ретинал. Но продуктите от кутиите също си ползвам с удоволстие заедно с другите.
Гууд бокс също са качили на сайта януарската кутия, но още няма подсказки.
Хей Беа пък разкриха ампула с прополис и си направих абонамент😖

# 199
Аз съм на 43 мажа retинол и това е най -тежката артилерия ,ползвам всичко от кутиите ,рядко закъсвам за крем или от любопитство  купувам корейска козметика.

# 200
  • Видин
Много сте тихи напоследък! Аз в миг на пощурезия поръчах Кибрит, а после и Хей Беа. Вероятно серумът от Кибрит ще го продам, че имам три серума 😂

# 201
  • Бургас
Кибрит заради спиралката ще взема.
Този месец съм само с good box.
Сега ползвам от майския Кибрит едно олио с лайка на Кос? за лице. Идеално е за студ, такъв тип продукти са за зимата.

Този месец само good box съм поръчала.
Никакви лимитирани/празнични и не знам какви не ме изкушиха, вероятно защото имам налични продукти от редовните кутии.

# 202
И аз се изкуших с Кибрит. Интересно ми е какви ще са останалите 3 продукта.

# 203
Аз току-що отказах Кибрит. Съблазни ме спиралата, но вчера си купих и смисълът се губи. На залагам големи надежди на околоочния, а и в момента използвам такъв с ретинол. Достатъчно имам 1 торба неща натрупани.
Ще изчакам Гуудбокс да видя дали няма да има нещо готино, ако ли не- за пореден месец оставам без кутия.

# 204
Аз този месец поръчах Кибрит, Белбокс и Гудбокс 🤭 Нямам търпение и за трите кутии. Имам доста натрупани неща вкъщи, но някак не мога да стискам 😅🎄

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 22:41 от Kiwito12

# 205
Ето какво разкриха Прити бокс. Някой пробва ли тази марка? Звучи ми интересно. Аз се разписах с Хей Беа и половин Кибрит😀 За сега… Яд ме е, че изпуснах БгБокс, имаха интересни подсказки, но бързо свърши.

# 206
  • Sofia
Ако някой се чуди още дали да поръча кутията на Руми Илиева, има допълнителна оферта, която можете да добавите към нея Simple Smile
"Вземи своя Революционен крем с подарък още един пълноразмерен крем подарък само в следващите 24 часа. Използвай код SPECIALREVDAY2022, когато завършваш поръчката си. Може да използваш кода само веднъж. "
https://rumi.us5.list-manage.com/track/click?u=6dccf36ddf97b095b … d690&e=f3180a368a

# 207
В мейл от Good box:

"P.S. Количествата са ограничени ⏰, а доставките започват на 19.01. ✨"

Да не стане като Бг бокс, да свършат преди да са разкрили продукт 🤔

# 208
Ето какво разкриха Прити бокс. Някой пробва ли тази марка? Звучи ми интересно. Аз се разписах с Хей Беа и половин Кибрит😀 За сега… Яд ме е, че изпуснах БгБокс, имаха интересни подсказки, но бързо свърши.

Марката ми стана интересна още от кутиите им с PickNDazzle преди 2 месеца.
Струва ми се, че е нова българска марка, регистрирана в Холандия или нещо подобно.
Имат магазин близо до НДК, влязох да разгледам. Момичетата са много отзивчиви, обясняват детайлно за продуктите, много неща могат да се пробват. Останах очарована от ароматите.

# 209
  • Бургас
В мейл от Good box:

"P.S. Количествата са ограничени ⏰, а доставките започват на 19.01. ✨"

Да не стане като Бг бокс, да свършат преди да са разкрили продукт 🤔
Ами може.
Ама аз поне ще го преживея.
Така или иначе ще си взема Кибрит.

Общи условия

Активация на акаунт