Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 96 351
  • 783
  •   2
Отговори
# 210
  • София
Поръчах си Bellebox, не съм поръчвала от доста време и едвам чакам да дойде. И се чудя за някаква кутия (по-скоро книжна или различна) за подарък на 28 годишно момиче... Разгледах на charlywilde, ама почти всички са с дневник, а тя си има... Идеи?

# 211
Вземете и Кибрит. На 28г не е момиче, а си е жена:)

# 212
Светли празници, момичета! Може ли да ми дадете мнение за крема на Leonia  , че позната иска да ми го размени за крема на  Аян и не знам дали няма да се мина.

# 213
Светли празници, момичета! Може ли да ми дадете мнение за крема на Leonia  , че позната иска да ми го размени за крема на  Аян и не знам дали няма да се мина.

Лично аз не съм възхитена. Консистенцията е като на готварска сметана, ароматът е пудрен. След нанасяне попива бавно и трудно в смесена кожа, образува бял филм, който успявам да разнеса с много масажиране. Кожата остава с филм. Мъчих го 4-5 дни и се отказах.

# 214
Кремът на Аян със сигурност ще е по-хубав от този на Leonia.

# 215
Хайде и аз да се включа, досега само ви чета.

На мен кремът на Leonia ми харесва. Кожата ми е нормална към суха, особено в студените месеци. Богат е, но при мен попива бързо, не ми оставя филм.
Този месец не ме изкуши никоя от кутиите, от януарските поръчах отново Кибрит. Чудя се за Good box, но ще изчакам да разкрият продукт

# 216
Кремът на Аян със сигурност ще е по-хубав от този на Leonia.
[/quote]
Кремът е лек, пухкав и много приятен, ще си го оставя. Имам го от коледната кутия на Аян. Благодаря за мненията.

# 217
Подариха ми кутията на Роял Вансон. Всичко е с безопасни съставки, козметичните продукти имат приятен, ненатрапчив аромат. Откъм активни съставки са слаба работа - стават за хидратация и до там. Никъде не се вижда такова чудо като дата на производство или best before.

Обаче за хидратиращи продукти са хубави. Лесно попиват, не дават кир ефект, млякото не ми подразни очите. Околоочния еликсир има интересен апликатор метално топче, което охлажда кожата и масажира еликсира до попиване.

Свещта е единственото наистина не струващо нещо в кутията. Първо чашката пуска черна боя, беше изцапала кутийката си. Второ е евтин парафин. Мирише горе-долу хубаво преди да я запалиш, но не ароматизира докато гори. Обикновена свещ от пепко е чудо на лукса в сравнение с това.

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 23:21 от Съсънка

# 218
  • Видин
Получих мейл от Бгбокс и поръчах февруарската им кутия. Отдавна искам да пробвам продукт на Shimani.

# 219
Освен прескъпата спирала в кибрит ще има ли нещо друго дето си заслужава ? Чудя се дали да не откажа кутията ако само спиралата ще е заекът в шапката,нямам никакво отношение към спирали ...ползвала съм и скъпи и евтини -не намирам разлика ..

# 220
  • Свети Влас
Аз единствено от МаксФактор съм доволна, майка хареса една спирала на ГолденРоузес, миналата година бях купила коледен календар с продуктите им.

# 221
Получих мейл от Бгбокс и поръчах февруарската им кутия. Отдавна искам да пробвам продукт на Shimani.

И аз исках и си купих околоочен и крем за лице. Уви,от крема се обринах, пък околоочният хич не ми допада Sad

# 222
  • Варна
Околочният на Shimani го имах от лятната лимитка на Кибрит Summer Story. Приех го като подарен кон Grinning,но не бих купила посмъртно целенасочено. По-неграмотна опаковка на околоочен не съм ползвала. Явно е или за серум за лице или за крем защото пуска огромно количество. Като продукт е не достатъчно хидратиращ и не прави нищо,което да ме впечатли. Сори,но прекалено гръмко описание с никакво покритие.
 Много ми се иска да виждам в кутиите доказано работещи продукти,а не някакви прехвалени световно безизвестни щуротии с космически цени.

# 223
Получих подарък Кибрит мини бюти издание. Не съм гледала кутии този месец и като цяло не следя Кибрит и не ги знам. Но идвам да похваля маската за ръце Etnabio. Не съм ползвала друг път и нямах никакви очаквания ,а се оказа уникален продукт,поне за мен. След първото ползване станах фен,порърсих и има и други неща на марката,които бех пробвала. А цените са съвсем нормални.
Останалите неща още не съм пробвала. Маската за коса ми изглежда интересна.

# 224
  • Видин
Някоя от вас печелила ли е кутия от нкетите, които абонаментните кутии провеждат всеки месец? Че ми е интересно...

Общи условия

Активация на акаунт