Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 96 438
  • 783
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, някой пробва ли спиралата от кутията на Кибрит? Бива ли я?

# 301
Аз също се интересувам дали някой е поръчал кутията с Орфеус и какви са му впечатленията от продуктите.

Не се сдържах и поръчах Goodbox за януари. Отдавна не съм взимала Кибрит понеже разкритите продукти не ме грабват, но толкова слаба кутия като последната не са вадили скоро.

# 302
Има един трик с кламер за да се накарат airless помпичките да работят.

Потърсете го в ютуб. Мисля, че беше типа: How to fix an airless pump for cosmetic products.

# 303
Много моля някой да сподели отзив за "Reduit Boost" от кутиите на "Pick'n'dazzle". Звучи ми суперинтересно, но не намирам достатъчно мнения.

# 304
Моят Кибрит пристигна, но понеже ми е за подарък ще го отворя по- нататък. Сега само й се радвам на кутията. Красива е и ми създава зимно настроение.

# 305
Мисля, че това ще е новият продукт на So Simple в кутията на Гуд Бокс...

# 306
Спиралата от Кибрита е хубава без да е нещо УАУ...но аз не разбирам от спирали ,много ,много ...не ми сплъстява веждите ,но не ги извива и удължава.
Почнах серумът с хиалурон на I want you naked  и засега много Ми харесва ,тъкмо ми свърши този на Шимани .

# 307
И аз идвам да похваля Кибрит. Вчера си получих кутията и вечерта се намазах с почти всичко в нея. 😂 Спиралата все още не съм я използвала, макар тя да беше основният двигател да си я взема. Серумът е много приятен, да видим при по-дълготрайна употреба как ще се държи. Кремът за ръце също много ми харесва, най-вече това, че не е така парфюмиран като много други.

# 308
Спиралата от Кибрита е хубава без да е нещо УАУ...но аз не разбирам от спирали ,много ,много ...не ми сплъстява веждите ,но не ги извива и удължава.
Почнах серумът с хиалурон на I want you naked  и засега много Ми харесва ,тъкмо ми свърши този на Шимани .
За мен това е важно- да не слепва миглите, както и да не дразни очите.
Имам известни притеснения за полските продукти- крема за деколте и антицелулитния крем. Никога не съм ползвала полска козметика и не знам как  ше и реагирам.

# 309
Почнах серумът с хиалурон на I want you naked  и засега много Ми харесва ,тъкмо ми свърши този на Шимани .
За мен това е важно- да не слепва миглите, както и да не дразни очите.
Имам известни притеснения за полските продукти- крема за деколте и антицелулитния крем. Никога не съм ползвала полска козметика и не знам как  ше и реагирам.
Аз имах едни полски кремове за ръце и крака от януарската кутия на Кибрит- не миналия, а по-миналия януари- просто няма такъв разкош! По- хубави след тях така и не открих. От тези сега пробвах и двата сутринта- не са лоши, без да са нещо уау за мен. Ще си ги измажа, защото ги имам, но не са нещо, което да потърся пак. Все пак оценявам оригиналността на Кибрит този месец. Такива продукти не беше имало скоро в никоя кутия. Писна ми от един и същи тип продукти- зарината съм с кремове за лице и серуми, балсами за коса и подобни.

# 310
От полска козметика досега разочарована не съм оставала. В момента ползвам пяната за лице от кафе кутията на Good Box и се разбира много добре със смесената ми кожа. Видях, че марката Marion се предлага в DM, но в доста ограничен вид. За щастие има други сайтове, от които човек може да си я набави, ако му хареса.

# 311
Жая е полска козметика,аз например използвам крема им за лице с алое,доволна съм

# 312
  • Бургас
Кремът за ръце с вода от глетчер ще го ползвам за лице.
На DrH един крем за ръце отиде за лице.
Някои от кремовете в тези кутии уж за ръце, са по-хубави от много продукти за лице.
Много се радвам и на серума за около очи. Мажа преди крем по цялото лице, попива, кремът не става на "кир" и кожата ми е мека и няма болезнено опъване.

Спиралата е хубава.Ще си я ползвам с кеф, предишната още не е свършила, ще я ползвам и нея.
Няма нужда да си купувам и спирали, от кутийките получавам супер спирали.

# 313
Някой ако е поръчал гудбокс за януари,може ли да снима какво има вътре.

# 314
доставките и започват на 19-ти .....

Някой ако е поръчал гудбокс за януари,може ли да снима какво има вътре.

Общи условия

Активация на акаунт