Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 96 488
  • 783
  •   1
Отговори
# 390
Сигурно е гадже на собственика.

# 391
Кибрит имат страхотните специални кутии Beauty Rituals последните две години март месец. Обожавам ги! Особено предпоследната! Предполагам, че и тази година ще имат.

# 392
Вече ми става странно… тук е тагната въпросната Деа/Рая. Какво имат в предвид, че това е края на тайната?

# 393
Вече ми става странно… тук е тагната въпросната Деа/Рая. Какво имат в предвид, че това е края на тайната?

Краят на снимките според мен🤷🏻♀

# 394
Привет, днес си взех кутийката на Гудбокс и давам отчет за нещата, които изпробвах. Доволна съм от съдържанието.  Кремчето за очи, по назад имаше мнения, че не е добро. При мен, напротив, доста ми пасна. Нанася се леко, хидратира ми, има лек, нежен блясък и като че ли дава едно цялостно озаряване в тази област. Не знам как би се държало при продължителна употреба,  но от двете нанасяния, ми харесва. Пяната за интимна грижа е с приятен аромат и ми допада. Скрабът е с нежни частици и много ми харесва. Добре ексфолира. Двуфазният серум за грим ми хареса. Чудя се, обаче, дали мога да го ползвам за първа стъпка или не е подходящ? С масла е? Как мислите? Шампоанът и пачовете не съм ги пробвала. Но предният шампоан на тази марка не ми допадна толкова след продължителна употреба, дано този е по добър. Сладкото изкушение беше много гадно, но то не е на фокус, а бонус, така или иначе.

# 395
Миналата година си взех и двете специални кутии за 8-ми март и въпреки че на Кибрит беше по-скъпа и с по-интересни тогава за мен продукти, много повече харесах кутията на Good box. Много вероятно пак на тях бих заложила тази година 🤟🏻

# 396
Ето за какво е бил края на чакането…

# 397
# 398
  • Бургас
Тези продукти за коса без отмиване никак не ми действат добре, косата ми става на клечки.
Иначе кремът изглежда добре, но съм пълна с кремове.
Май засега няма да поръчвам нищо.
Или само Кибритче едно...

# 399
Скука. Кремове и серуми на незнайни марки. Нещо напоследък бюти боксовете изобщо не са ми интересни. Преди така ме вълнуваха.

# 400
Странна работа са от prettybox. Последните 2 кутии + зайци и сърца, но за Св.Валентин

# 401
Някой взимал ли си е нещо скоро от You're worth it box?! Нещо никакви ги няма. Нито в соц мрежите, нито извън тях.

# 402
От кибрит ми пуснаха анкета дали съм доволна от кутията като цяло и от всеки продукт по отделно. Хубаво е, че се интересуват от мнението на купувачите.
Аз съм много доволна от нещата, но те ще ми стигнат до август месец със сигурност. Незнам тези, които са абонати и получават всеки месец какво я правят тази козметика!

# 403
Аз поръчвам само кибрит и имам много малко залежали неща ,в момента съм само с един очен крем в резерва от мъст хев козметиката ,е ....има  и разни кремове и масла за тяло ,но те са колкото повече толкова повече -никога не са излишни

# 404
Аз поръчвам само кибрит и имам много малко залежали неща ,в момента съм само с един очен крем в резерва от мъст хев козметиката ,е ....има  и разни кремове и масла за тяло ,но те са колкото повече толкова повече -никога не са излишни

С едно две изключения и аз си поръчвам основно кибрит. По едно време ме бяха заринали с нощна грижа, която още ползвам, но иначе са доста добре балансирани.

Общи условия

Активация на акаунт