Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 96 517
  • 783
  •   1
Отговори
# 405
Излезе кутията на Дея - 64,90 лв. , балсама на Руми, тонера на Vegan, серум на Able, околоочен Cllc, нощния на Saffre, пилинг маска Madara. Аз съм си пас.

# 406
Кутията и аз тъкмо видях , че е пусната в продажба , но мен не ме впечатли.

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 10:04 от bubanka

# 407
Аз съм пас също. Имам си от всичко посочено и не ми изглеждат толкоз уау, че да ги взема

# 408
И аз пропускам Рая кутията. Единствено околоочния на CLLC ме блазни и то не защото нямам 5 крема за около очи, а защото съм фенка на самата марка.

От толкова почистващи масла на пазара (особено български) за мен е бил чист компромис да сложат точно това на Руми.

Отделно тази шизофренична персона ми е доста неприятна и бих искала да не поръчвам нейни “творения”.

Чудя се Гудбокс, на абонамент съм на месечната на Кибрит и чакам специалните мартенски.

# 409
Аз съм пас също. Имам си от всичко посочено и не ми изглеждат толкоз уау, че да ги взема

И аз така. За момента никоя кутия този месец не ме привлича.

# 410
Някой използвал ли е продуктите от кутията на Деа и може ли да сподели мнение?

# 411
Крема на Сафри ме блазни, но като знам със Саф какъв проблем си докарах а основата и при двата е шафрана, не ми се рискува.
Балсама на Руми сигурно е хубав , но това количество ще ми стигне за една седмица.
Втора стъпка, с която да се отмие масления почистващ няма, а за сметка на това има маска неизвестна за мен.
Серума и тонера и тях не съм ги чувала и не ми вдъхват доверие изобщо.
А отделно Дея/Рая ме дразни с това , че беше мега нагла да се прави на друг човек , лични карти снимаше (фалшиви естествено) и изведнъж се появи като Рая , показа си лицето, че стана и козметик и си снима дипломата на името на Рая 😂 .... абе жалка история.

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 11:47 от Šunšhine

# 412
Кутията никак не изглежда лошо на Кибрит, но имам нощната маска на Dr. Derm и си я ползвам с голям кеф, та от тези продукти нищо не ми впечатли. Очаквах аксесоар за очите, нещо по-интересно като нощна маска или някакво хубаво масло за лице. Аз много обичам всимко да си мажа пради да легна - тяло, ръце, крака, нокти, устни, та можеха да измислят по-интересни нощни продукти, струва ми се.

# 413
Отказах месечната Кибрит. С колежка ще си разделим тази на Деа. Интересни са ми околоочния и почистващата пяна. Продукт с шафран никога повече няма да сложа на лицето си, та крема ще е за нея.

# 414
Нищо особено е тази кутия. Боклуци на килограм Simple Smile Направо отчайващо напоследък.

Какво стана с You are Worth it? От техните кутии сякаш най-доволна съм била.
Pretty и те се излагат с някакви застоели от предишни кутии боклуци. И тази Royal Vansen козметика ми изглежда като такава от "Всичко за 1 лев" - и визия и съставки. А такива хубави кутии имаха, нещо им стана след лятото на 2022 г. Защо махнаха SPA Ceylon - обожавам ги. Дали знаете някой да предлага тяхна кутия или да има преференциални цени?

Аз съм поръчала февруарската на Кибрит, но нямам никакъв ентусиазъм. Писна ми от незнайни, измислени марки, със спирали и кремове по 200 лв.

Чакам кутията, принц на бял кон - такава, подобна на кутиите, преди август 2022 Simple Smile

# 415
Напълно съгласна.
Кутията на кибрит въобще не става.
Аз много харесвах PrettyBox, само тях поръчвах, най-вече Спа Цейлон - уникални аромати 🧡

Нищо особено е тази кутия. Боклуци на килограм Simple Smile Направо отчайващо напоследък.

Какво стана с You are Worth it? От техните кутии сякаш най-доволна съм била.
Pretty и те се излагат с някакви застоели от предишни кутии боклуци. И тази Royal Vansen козметика ми изглежда като такава от "Всичко за 1 лев" - и визия и съставки. А такива хубави кутии имаха, нещо им стана след лятото на 2022 г. Защо махнаха SPA Ceylon - обожавам ги. Дали знаете някой да предлага тяхна кутия или да има преференциални цени?

Аз съм поръчала февруарската на Кибрит, но нямам никакъв ентусиазъм. Писна ми от незнайни, измислени марки, със спирали и кремове по 200 лв.

Чакам кутията, принц на бял кон - такава, подобна на кутиите, преди август 2022 Simple Smile

# 416
Отказах месечната Кибрит. С колежка ще си разделим тази на Деа. Интересни са ми околоочния и почистващата пяна. Продукт с шафран никога повече няма да сложа на лицето си, та крема ще е за нея.
Ама то почистваща пяна няма. Тази стъпка изобщо липсва. Има почистващ маслен балм, който между другото е наистина страхотен- от опит го казвам, но е 30мл. Не знам за колко време би стигнал. На мен пък кремът и маската са ми интересни, а балмът на Руми го имам в момента. Останалите…🤷🏻♀

# 417
Да, балма имах предвид. Grinning

# 418
Споделих миналата седмица впечатления за януарската на Гудбокс, допълвам се. Не знам за Бога как написах,  че двуфазния за грим е хубав. Не е. Ароматът е ужасен,  остава мазна и неприятна кожата слеф почистване,  не трие добре грим на очите. Когато го пробвах нямах почти никакъв грим и явно съм била със запушен нос, защото нямам друго обяснение, как съм си причинила аромата му.
Пяната за интимна хигиена е ок, шампоана не ми харесва.

Търся си продукт за първа стъпка и се надявах на тази кутия на Кибрит  но 30мл няма да ми стигнат до никъде и съм пас.

# 419
След 2 месеца прекъсване реших да се завърна към месечните кутии, но май ще съм пас за февруари.
За гууд бокс - на тази марка имаше маска за коса преди няколко месеца, която беше чудна, но не използвам продукти, които са без отмиване.
Кибрит ме разочароваха, тази шизофреничка Дея/Рая не заслужава никакъв вид подкрепа. Няма ли да се научат тези "брандове" да си подбират поне малко от малко лицата, с които да работят...

Общи условия

Активация на акаунт