Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 94 620
  • 783
  •   1
Отговори
# 675
Ето яяяя:

Маската се различава  от предната кутия:

Пратили са ми и едно тестерче на тази серия, някой ползвал ли е:

https://www.cosmeticsbulgaria.com/brand/balgarska-roza-karlovo/ladys-joy-luxury/

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 23:46 от ДХ3

# 676
Благодаря! Отписах Advant, сега се чудя дали да поръчам някоя измежду CLLC и Dr.Derm. Коя би била по-подходяща за суха кожа, под 30г съм?
Нямам никакъв опит с кутиите и ще ми е интересно да пробвам някоя.
Щом сте под 30 години определено е по-добре CLLC. Новата кутия на Dr.Derm включва тежката им анти- ейдж артилерия – и фейслифта , и перлите и всичко.
Реално за каква възраст са подходящи?

# 677
Може да ги питаш, много са отзивчиви. На мен ми обясниха, че около 35-40+ като зависи и от състоянието на кожата. Три от продуктите могат да се ползват от всички и това са маската, розовата вода и колагеновия хидрогел.

# 678
  • Пловдив
Ина-та са само реклама. Ползвах сапуни, течен сапун - едното само се хлъзга по кожата, другото течно все едно вода съм наляла, не се пени...абе няма да повторя.

Относно козметиката трябва да се избира спрямо състоянието на кожата, а не възрастта, която е посочена по опаковките. Има във фейса групи, където има доста интересна и полезна информация.

# 679
Десиссслава +1 на Ина като видя реклама с тяхното семейство и повръщам малко в устата си! Все едно те са единственото семейство, което работи заедно, изобщо все едно са единственото семейство ever! Супер кринджав маркетинг! Те излекували всичко, те направили не знам си какво си. Толкова много хора им вярват на тъпотиите, че просто не мога 😂

# 680
Честит Празник, Българи!
Взех Кутията на CLLC, пробвах body buttera- разкошен е, също дневното кремче е леко и с лифтинг ефект. Моята кожа е много чувствителна към  съставки и съм приятно очарована от продуктите и аромата 💚☺

# 681
Много красива и стилна кутия е тази на CLLC!

# 682
Чесит празник!
Като видях последните две кутии, чак ми се прииска и аз да си взема. Обаче с тази моята кожа не смея.
За водите с две ръце за Алтея и Агива. От години ги редувам и съм много доволна. Понякога си взимам и едни на българска роза те също са хубави.
Една приятелка си беше взела на Авант и ми обясняваше, че много добре й действали. При вас разбрах, че пак не са за всеки. Мерси, за което. Авант са ги пуснали в нотино, не съм ги виждала никога във физически магазин.

# 683
Аз пък си взех GOOD BOX YOU ARE BEAUTIFUL и съм много доволна от избора си. Както очаквах спрямо миналогодишната им кутия, и тази е с продукти с много нежен аромат и единствено ролера ми е излишен, защото покрай еуфорията с гуа ша камъните си взех комплект с ролер.
За Ина есеншълс мисля, че са прекалено крайни изказванията. Ползвам техни флорални води и бих казала, че розовата и лавандуловата им вода са леки, приятни и освежаващи.

# 684
@Джования - не мисля, че са крайни изказванията, а са откровени. Безумно евтини опаковки с ужасна миризма. Ако не бяха толкова самохвални и нахални в социалните мрежи, едва ли щеше да има такива "крайни" за вас изказвания.

# 685
Тези четиримцата от Ината не мога ги дишам ,толкова са ми противно-претенциозни ...пфффф
Много съм доволна от кутията на др. забравих сега какъв беше 😂
Отказах се от CLLC (това нз дали така се пишеше  също) ще си купя центелата ампула от ДМ -а за тези пари горе долу,че отдавна и се точа .. имам два крема за изразходване ,един неотворен околоочен и серумите и колагеновите на др.....и там разни неща за тяло останали ,нищо прекалено...разкарах всичко и спрях да трупам ,доволна съм...

# 686
Честит празник! Коя кутия ще според вас е подходяща за подарък за 50+ дама? Колебая се между CLLC или тази на Eolia, приемам и други предложения☺

# 687
  • Пловдив
Не мисля, че мнението за Ина ми е крайно и безпочвено...мога да изпратя техен сапун, нов, в срок за проба. Течния сапун за съжаление отдавна замина в тоалетната.

# 688
И аз се чудя на крайните мнения. От доста време съм им клиент и харесвам нещата им. Не съм поръчвала обаче много от продуктите след като смениха опаковките. Възможно е да са се променили. От течните сапуни съм пробвала лавандула, бор и лимон. Супер си бяха. Лавандуловата им вода, водата от дива смрадлика и водата от коприва са много ефикасни. Дразни наистина агресивната реклама. При проблем са малко хлъзгави.

# 689
  • на последния етаж
Какъв е срокът на годност на продуктите от кутията на Dr. Derm?

Общи условия

Активация на акаунт