Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 94 625
  • 783
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте! Някой поръчвал ли е кутията на кибрит с Avant? Звучи примамващо, но не намерих много отзиви за продуктите.
Също и за goodbox с Eolia ще съм благодарна за мнения. Благодаря предварително!

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 22:14 от Mint.

# 661
Аз поръчвах два пъти Авант с кутии на Кибрит.Не са лоши,но не са и уау, ако съдим по реалните цени в сайта им.
Но аз не съм критерий много с моята кожа.(мазна и плътна)

# 662
Авант са пълни боклуци според мен...

# 663
  • Варна
Авант са приятни,безпроблемни кремчета за млада кожа. Не са боклук определено. Съставите им са супер за продукти по 10-тина лб. на колкото и излизат в кутиите.

# 664
Ina Essentials - тъй като исках да пусна готини неща по групите за размяна и продажба, току-що отворих флоралната ви вода от последната кутия на Кибрит! Исках да проверя дали има фолио, но не, естествено, че няма. Обаче ....
Мирише на умряло куче! Замалко да повърна! Спрете да се занимавате с това, определено не е за вас! Цялото съдържание отива в тоалетната!
Кибрит, върнете се към Bullnovation. Техните води са светлинни години напред.

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 23:11 от vanya.pavlova

# 665
Благодаря! Отписах Advant, сега се чудя дали да поръчам някоя измежду CLLC и Dr.Derm. Коя би била по-подходяща за суха кожа, под 30г съм?
Нямам никакъв опит с кутиите и ще ми е интересно да пробвам някоя.

# 666
Благодаря! Отписах Advant, сега се чудя дали да поръчам някоя измежду CLLC и Dr.Derm. Коя би била по-подходяща за суха кожа, под 30г съм?
Нямам никакъв опит с кутиите и ще ми е интересно да пробвам някоя.
Щом сте под 30 години определено е по-добре CLLC. Новата кутия на Dr.Derm включва тежката им анти- ейдж артилерия – и фейслифта , и перлите и всичко.

# 667
Ina Essentials - тъй като исках да пусна готини неща по групите за размяна и продажба, току-що отворих флоралната ви вода от последната кутия на Кибрит! Исках да проверя дали има фолио, но не, естествено, че няма. Обаче ....
Мирише на умряло куче! Замалко да повърна! Спрете да се занимавате с това, определено не е за вас! Цялото съдържание отива в тоалетната!
Кибрит, върнете се към Bullnovation. Техните води са светлинни години напред.
Много жени по групите се оплакахме, че беше протекла флоралната вода в кутията и доста от опаковките бяха мокри, ама хайде, мога да го преглътна. Имах големи надежди, но и на мен миризмата не ми понесе. Съвсем не ми миришеше на лайка и да е що-годе поносимо (дааа, знам, че разни продукти от естествени неща миришат по-особено, ама това беше ужас).

# 668
  • София
Лятото си купих от аптека точно водата с лайка на Ina....ами...ужасен мирис, изхабени на вятъра 10+лв. Много съм скептична към тях, още повече , че супер агресивно се рекламират из фейсбук и това допълнително ме отблъсква мен.

# 669
Аз от Агива водите съм доволна.
Дошла ми е Д-р Дерм кутията, отивам да си я взема.

# 670
Най-хубавите води, които аз съм ползвала са тези на Алтея, Армина, Екомаат и сега на Dr. Derm. Особено на Армина ароматите никога не са ме разочаровали!

Относно по-млада кожа CLLC кутията е много по-добре, макар че колаген хидрогела е по-скоро за дехидратирана кожа отколкото за зряла.

За момичетата, които харесват слънцезащитата на доктора, ми се мерна по-рано във фейса реклама, че сега имат 15% промо код на сайта си, но не важи за кутията, де.

# 671
Аз много харесвам Богатина и Алтея за флорални води. На Богатина безсмъртничето мирише най- приемливо, а доста други съм пробвала. Но розовата вода от кутията на Др. Дерм пък е с най- лек и нежен аромат, на който съм попадала, а аз не харесвам розов аромат по принцип.

# 672
За първи път ги чувам Богатина - ще ги проверя. Обичам безсмъртниче. За първи път от една кутия на Кибрит се запознах с този вид вода и много ми харесва.

# 673
Имате ми спомен на коя марка беше водата от безсмъртниче в Кибрит? И на мен ми беше харесала, но не помня.

# 674
Имате ми спомен на коя марка беше водата от безсмъртниче в Кибрит? И на мен ми беше харесала, но не помня.

На BulInоvation беше, които са моят фаворит. Другите споменати марки не съм ги ползвала. Освен тази, имаше и от Лайка на същата марка. Неслучайно, в преден пост, препоръчах на Кибрит да се завърнат към сполучливите брандове. Тоалетната ми още мирише на Ina Essentials .... Ужасна е тази миризма.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 23:28 от vanya.pavlova

Общи условия

Активация на акаунт