Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 95 295
  • 783
  •   1
Отговори
# 645
Дами, някой има ли отзиви от този серум за очи с розов кварц на Skinchemists?
Чудя се дали да взема кутията на Goodbox с него, трябва ми най вече за хидратация и леко тъмни кръгове

# 646
  • Свети Влас
Здравейте, момичета. Кутиите за козметика не ме привличат, но за сметка на това си поръчах кутия с книга.

# 647
  • София
А някой знае ли къде се произвеждат тези толкова популярни по кутиите български брандове? Защото в сайта на CLLC нищо не пише. За Сафф също.

# 648
А някой знае ли къде се произвеждат тези толкова популярни по кутиите български брандове? Защото в сайта на CLLC нищо не пише. За Сафф също.

В България? Не разбирам въпроса аз. Къде трябва да се правят?

# 649
Обичам кутиите с книги. Поръчах такава на дъщеря ми за Коледа. Но не бих се абонирала. От чисто финансови съображения. Иначе като идея е интересно.

# 650
Аз познавам дамата, което произвежда Д-р Дерм, тя се занимава с това от много години.Доста години даже.Може би е сред първите професионалисти, които започнаха да внасят професионална козметика в България и да разработва собствена такава.
Сега, къде баш се правят кремовете не се интересувам.
Знам за бг марки,които ползват европейски лаборатории, но формулите да си на създателите.

# 651
  • София

Къде в България? Логично е при такива цени и количества да има доста голяма и модерна лаборатория. За Сафф видях в търговския регистър фирма от 2016 с един служител за внос и препродажба на козметика и оборот за 2019 41 000 лв. Та съвсем си ми е резонен въпросът.

# 652
Дори и да ползват нечия производствена база и нечия голяма и модерна лаборатория това не означава, че не плащат солено, за да си правят продуктите там. Представям си подобни производствени бази струват милион/и и се обслужват за хиляди на месец. Сигурно не всеки може да започне с такава. Повечето неща, които знам съм прочела по форуми и фейсбук групи, но съм останала с впечатление, че най-важна е рецептата на продукта и технологията, а не къде се бутилира, етикетира и стои на склад примерно. За Сафф специално не знам дали не гледах веднъж предаване за насажденията им. Може те да си гледат шафрана, а някой да им прави козметиката. За мен няма никакво значение, ако продукта ми харесва. Засега тяхно нищо не съм ползвала.

# 653
Скрит текст:
quote author=Lygia link=topic=1506580.msg46069718#msg46069718 date=1677433960]

Къде в България? Логично е при такива цени и количества да има доста голяма и модерна лаборатория. За Сафф видях в търговския регистър фирма от 2016 с един служител за внос и препродажба на козметика и оборот за 2019 41 000 лв. Та съвсем си ми е резонен въпросът.
Всъщност, доста резонен въпрос предвид (смешните) космически цени, които си слагат българските производители, които, както се оказва, са масово неизвестни.

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 10:12 от Tsugumi_

# 654
Всъщност, доста резонен въпрос предвид (смешните) космически цени, които си слагат българските производители, които, както се оказва, са масово неизвестни.

Да, ще каже човек, че дават заплати от хиляди евро на служителите си 🙄 та затова поддържат цени по-високи от европейски, където не осигуряват на минимална + 200 евро под масата.

# 655
Шафранът е скъп, защото се гледа трудно и дава много малко добив. Предполагам , че това е една от основните причини продуктите на Saff да са скъпи. Подобни са и цените на Saffre. Не знам дали има връзка между двете фирми. Дано да има, защото би било нелоялна практика да избираш име подобно на друг бранд.

# 656
Шафранът е скъп, защото се гледа трудно и дава много малко добив. Предполагам , че това е една от основните причини продуктите на Saff да са скъпи. Подобни са и цените на Saffre. Не знам дали има връзка между двете фирми. Дано да има, защото би било нелоялна практика да избираш име подобно на друг бранд.
Нямат връзка, даже Saff се бяха изказали във фейсбук, че Saffre са жалки имитатори …
Иначе и аз съм ядосана , че в сайта на CLLC има толкова малко информация, това не е редно, тъй като цените наистина са завишени. Видях, че марката е спечелила награда за най-добър БГ бранд през 2021-ва година.

# 657
Знаем за шафрана..Корес, например, също имат серия с шафран и не са се самозабравили като "нашите" безизвестни марки. А и ефект има при Корес.

# 658
# 659
  • София
Пас, пас. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт