Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 95 303
  • 783
  •   1
Отговори
# 630
Може ли някой, който си е взел новата кутия на Др Дерм да сподели какъв е срокът на годност на продуктите в нея.

# 631
Може ли някой, който си е взел новата кутия на Др Дерм да сподели какъв е срокът на годност на продуктите в нея.
При мен повечето са ссъс срок април, май 2025 г. Има и с 2026 също. Поръчах две кутии. Само флоралната вода е с срок 06.23 г.

# 632
И при мен са със същите срокове. Като гледам водата няма консерванти и е био. При мен не се задържа флорална вода така  че..

А как стоят нещата при C.L.L.C или още не са изпратили. Аз очаквам захранване на сметката си тези дни, но вече започнах с доктора (или по-точно продължих от предната кутия) та тези на C.L.L.C ще почакат.

# 633
Аз поръчах C.L.L.C и ми писаха, че ще изпращат след 1ви Март.

# 634
Днес получих кутията на (без)Опасна красота. На мен лично всичко много ми допада като избор. Скрънчитата са много нежни и красиви.  За който е затрупан като мен с козметика и не знае кога ще стигне до продуктите - срокът на годност е до 25/26 , а на Медавита до 27 г.

# 635
Взех кутията на д-р Дерм и сега се чудя между тази на Кибрит CLCC и безопасна красота...

# 636
CLLC е по-добрия избор, защото в на Dr.Derm кутията има колаген хидрогел и то двойно по-голям от този в безопасната красота и на мен лично ластички не ми трябват.

# 637
И аз на там клоня ,че продуктите са повече ,а на мен ми трябва точно бяла козметика ...въпросът е дали са качествени ,не съм ползвала нищо на марката....да ви кажа така ми е писнало от прехвалени и оувърейтнати марки ...като Авант или тези българските от коледната кутия ....пфффф

# 638
Момичета, как бихте включили продуктите от кутията Д-р. Дерм в рутината. Знам, че доста от вас са ползвали колагеновия хидрогел- преди или след серумите го слагате? Аз ще пробвам всички варианти и комбинации с продуктите, които ползвам, но все пак бих се радвала да споделите опит.

# 639
Момичета, как бихте включили продуктите от кутията Д-р. Дерм в рутината. Знам, че доста от вас са ползвали колагеновия хидрогел- преди или след серумите го слагате? Аз ще пробвам всички варианти и комбинации с продуктите, които ползвам, но все пак бих се радвала да споделите опит.

Аз ползвам хидрогела след тонер, следват серум, дневен крем, околоочен и слънцезащитен🙂

# 640
От миналата кутия на Кибрит го ползвах като серум и като нощна маска. В тази си рутина ще го ползвам като нощен серум. Пиши после дали ти е харесал - много хубав продукт е!

no frame bitch, a кои бяха оувъррейтнатите продукти от коледната кутия?

# 641

no frame bitch, a кои бяха оувъррейтнатите продукти от коледната кутия?
Колаген бустерът на Шимани ,кремът на Wooden Spoon ,околоочният с шафран Crozia и тоник  на Мазило ,само глинената ,хидратираща маска на мазило ми е много симпатична...всичко др е на ниво кутия 42 лв макс ....

# 642
Аз си купих този крем на  Wooden Spoon извън кутията, в една от фейсбук групите, и много ми харесва –  с лека текстура е и в комбинация с по-мазен серум ми е много добре.

# 643
Аз не съм го ползвала, но харесвам много други техни продукти - дезодорантите, душ геловете и бутерите за тяло!

# 644
Момичета, взех си кутията на Др. Дерм и сложих розовата вода, серумът с перли и колагеновия хидрогел- ами всичко е страхотно! Направих seven skin method с розовата вода- страхотна е! Ако като мен не сте любители на аромат на роза- това е вашата- съвсем лек и не атрапчив аромат, най- лекият, който съм срещала до сега!
Перленият серум е супер лек и приятен и оставя едно сияние, което перфектно се допълва от колагеновия хидрогел. През деня съм сигурна, че ще изглежда страхотно озарена кожата от тези толкова фини блестящи частички! Ароматът на последните два също се допълва, много лек и същевременно луксозен. Признавам си, че съм от хората, които обичат аромати в козметиката🤷🏻♀ Ами тези са страхотни! Не знам как съм могла до сега да не пробвам тези продукти и защо ми отне толкова време, но категорично е било пропуск! Препоръчвам кутията! Поне трите продукта, които пробвах тази вечер ми създадоха невероятно удоволствие!

Общи условия

Активация на акаунт