Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 95 322
  • 783
  •   1
Отговори
# 615
Според мен продуктите са със същото качество, но съм забелязала, че доста често сменят с по-евтини опаковки. Което изобщо не ме бърка

# 616
Факт е, че много от кремовете и серумите от последните кутии на Кибрит нямат посочен срок на годност или дата на производство,  което за мен не е ок, предвид, че няма как да намеря тази информация сама,  тъй като съответните брандове не фигурират в базата данни на чек фреш и подобните сайтове. Не ми допадат обяснения за партиди и т.н. и това е една от причините да се замисля дали да продължа да поръчвам. За този месец единствено кутията на (без) опасна красота ми допада и ще я взема със сигурност.  Адмирации , че отново има и кауза.

# 617
Да си кажа последният довод, който може да бъде обмислен и от вас  по темата: "Оригинални ли са продуктите в кутии?!".
Тези кутии се купуват от хора с всякакви професии. Може, повечето хора да си мислят, че са жени, но има и мъже, които ги купуват. Модерни времена. Та някой от тия хора, със сигурност е лаборант. А, ако е и някой много любопитен, все ще е попаднал на продукт, чийто състав може да тества, безплатно и в работно време с нужната техника. В случай на несъответствие или по-ниско качество - определено би се разшумяло. И кутиеният бизнес би пострадал най-много. Така, че едва ли някой би рискувал. То такава патаклама се вдига ако се прати продукт с близък до изтичащ срок на годност, камо ли ако съставът е различен. Относно, липсващият срок на годност или конкретна маркировка на дадени продукти, отговорът е кратък: Просто си има боклучави брандове.
Имаше кутия на Пик енд Дазъл миналата година на оферта и имаше масло на Cocosolis за коса в него с близко изтичащ срок на годност. Извиниха се за партидата и след две седмици на новата доставка ми пратиха чисто ново масло, доставката за тяхна сметка. Продуктът с близкия срок на годност, който беше два месеца не искаха да го вземат обратно, а ми казаха да го ползвам колкото искам и да го хвърля. Не мога да не ги похваля. Това е излишен разход и мисля, че работят в посоката да нямат такива. Какво остава за продукт с кофти състав?!

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 20:57 от vanya.pavlova

# 618
Поръчах Кибрит, пробвала съм парфюм и крем за тяло на СLLC, харесаха ми. Скоро не бях паръчвала никаква кутия, продуктите ми изглеждат добри и на тази цена си струва да ги изпробвам.

# 619
Момичета, а доставките на Др. Дерм кога започват?

# 620
Момичета, а доставките на Др. Дерм кога започват?

Пиши им кога да очакваш своята. Много са отзивчиви! Моята идва днес. Ще мина да си я взема в обедната и ще ви я покажа! Нямам търпение!!!

# 621
Аз съм в дилема кой кутия да поръчам- C.L.L.C или d-r Derm. Ползвала съм продукти и на двата бранда, но специално от тези в кутиите нямам наблюдения.

# 622
Привет от една "бг баба" (но само на моето внуче! 😏) Има ли хора на възраст 55+, които да споделят мнението си за тези продукти ?
Имам предвид най-вече БезОпасна красота, Кибрит и Good Box. Или да препоръчат друга. Изкушават ме, но моята кожа вече иска по- специални грижи, та съм в дилема.

# 623
Много съм доволна! Разкошни са всички продукти! Знаех, че колагеновия хидрогел ще е в голяма разфасовка, но като го видях и 😍😍.

Много обичам и флорални води, та нямам търпение да се прибера!

Само ще видя дали няма да дам перления серум  на свеки. Не знам дали не ми е рано още за него. Мисля и на мама да поръчам една кутийка.

# 624
Привет от една "бг баба" (но само на моето внуче! 😏) Има ли хора на възраст 55+, които да споделят мнението си за тези продукти ?
Имам предвид най-вече БезОпасна красота, Кибрит и Good Box. Или да препоръчат друга. Изкушават ме, но моята кожа вече иска по- специални грижи, та съм в дилема.
Препоръчвам актуалната кутия на д-р Дерм ,съдържа фейс лифта, който аз съм ползвала, и е много добър. Щом търсите продукти с  анти ейдж действие кутийките Кибрит са вашите .

# 625
Аз съм в дилема кой кутия да поръчам- C.L.L.C или d-r Derm. Ползвала съм продукти и на двата бранда, но специално от тези в кутиите нямам наблюдения.

Аз се отказах от кутията с Lalilab в полза на C.L.L.C и тази на Dr. Derm.

# 626
Тази кутия на д-р Дерм откъде поръчвате? Нещо не намирам.Имам гази от Козметикс и ми допадат, та може да взема и тази, макар че съм с мазна кожа.

# 627
ДХЗ, май само Cosmetics Bulgaria я продават.

# 628
Този серум с лайка е по-скоро олио за лице.
На мен добре ми се отразяваше.

Някой да е ползвал флоралната вода с лайка от последната кутия?
Чудя се да си пресипя ли в едно шишенце с пулверизатор, за да пръскам цялото лице или да я разменям. Ако кажете, че е хубава, ще я отворя.
Мислех някаква от ДМ розова вода да взема, но сега ѝ се чудя.

Здравей! Аз ползвам всеки ден по 2 пъти водата с лайка и направо се влюбих! Мислех да не я отварям, но шишето беше протекло в кутията и си казах, че ще я пробвам. Кожата ми става много мека след това, леко може би я изсушава, но след водата използвам други продукти и не е проблем. Даже си закупих още 1бр за резерва от групите за размяна. ☺

# 629
  • Бургас
Супер, благодаря.
Ще я пробвам довечера.

Общи условия

Активация на акаунт