Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 96 255
  • 783
  •   1
Отговори
# 90
Интересът към тези кутии идва основно от това, че срещу достъпна цена, можеш да тестваш няколко продукта. Ако цените се вдигнат със 100% и нагоре... ще загубят голяма част от клиентите си. Аз не виждам кой, освен най-обсебените, ще искат да дават подобни суми за проба/грешка.
Хората просто ще започнат да влагат в продукти, които реално познават. Поне това е логично да се случи.

# 91

Бихте ли споделили откъде си поръчахте кутията на Есте? Благодаря!
От Boots (английска верига аптеки/дрогерии). Доставката в Англия е безплатна, но не знам кои доставчици от Англия до България действат (на мен ще ми я донесат след 2 дни 🤩)
Имат и други интересни кутии на Есте, но тази най-много ми хареса, а и най-сериозна отстъпка - от 122 лири на 49.
Ето линка на кутията с трите пълноразмерни продукта, а аз си добавих и мини околоочен за 10 £.
https://www.boots.com/best-of-est%C3%A9e-lauder-3-piece-star-gift-set-10319605

За поскъпването на кутиите - и аз не вярвам рязко да удвоят цената. Ще се появяват по-скъпи “елитни” колаборации, но очаквам, че средностатистическата кутия ще се увеличи макс 20ина % - до 40-50 лв.

# 92
Някой пробва ли продуктите от кутията на Нели и какви са впечатленията ви. Моята не съм я отваряла,  че съм затрупана в момента,  но се чудя дали да не поръчам за подарък на приятелка.

# 93
  • Пловдив
Аз съм от тези, които поръчвам кутии от любопитство, защото иначе купувам все неща, от които съм доволна и рядко експериментирам. Ако скочат кутиите на 60-70лв, изобщо няма да си правя труда да ги разглеждам, камо ли да ги очаквам с нетърпение. Ето оня ден примерно съм взела за 50лв с доставката: слънцезащита, маска за лице и серум с ниацинамид - познати неща, от които съм доволна и реално ще използвам, което от кутия много рядко ми се случва да използвам всеки продукт.

# 94
Да, просто си давам сметка, че за 30-40 лв. кутия, за да сложиш 5-6 продукта е необходимо всеки да струва по около 2-3 лв., за да ти остане печалба и да покриеш цена на кутия и всякакви отстрани глезотийки, тишу-мишу и тн.. Горе долу 15-20 лв. за всички продукти и още 15-20 за реклами, маркетинг, заплати, склад, ток и и да ти остане за печалба.

Просто ми се струва все по-сложно да си представям често кутии с хубави продукти, които да си заслужават и да влизат в този бюджет. Не говоря за кремчета на арома и роза импекс.

Другия вариант е да спрат всички да се мъчат с пълноразмерни продукти и да мострени варианти по половина и без това се зариваме редовно.

# 95
Никой не ги кара да правят префърцунени опаковки. И Кибрит и ГБ пробиха с обикновените си картонени кутии, та явно не опаковката им продава стоката.

# 96
Мен ме вбесява цялата хартиена индустрия, която процъфтява покрай поръчката на една проста козметика. Нарязаната хартия за пълнеж, брошурка, листовчица. Грехота ми е да хвърлям пълнежа и имам три кутии натъпкани с накълцаната шарена хартия. Поне сега по Коледа ще пласирам с подаръците, хехехе 😅

# 97
Аз поръчах Аян . Ще подарявам , заедно с още нещичко. Оставих си само пяната  и лавандуловото масло . Пяната е чудесна – плътна, икономична и измива много добре. Estée Lauder е много изгодна кутия, жалко, че няма доставка за България.

# 98
Далеч съм от мисълта, че някой седи и пазарува продукти на едро, за да избива после цена. Чуждестранните кутии да не би да са скъпи, а да нямат разходи?'!

# 99
Birchbox например фалираха, а бяха първата кутия, която аз знаех и последно имаха около милион последователи. Не знам. разсъждавам си на глас и може би се подготвям психологически, че няма винаги да може да си намирам кутии по 20-30-40 лв.

Иначе относно хартията, кутиите и прочие  и аз ползвам всичко. В кутии от Кибрит държа какво ли не от чорапи, колани, всякакви дреболии  до лекарства и разни офис пособия. Нарязаната хартия и аз ще вкарам в употреба сега покрай празниците.

# 100
  • Видин
Ходихме на гости миналата седмица и напълних сандъчето, в което сложихме разните дарове, с нарязана хартия от кутиите. Разкошно стана 😁

# 101
  • София
На мен пък ми харесва продуктите да са красиво опаковани, да, съдържанието е по-важно, но пък в красивата опаковка ми е по-празнично.   Аз си използвам картонените кутиите на кибрит.  Мисля, че цените на кутиите  няма да се вдигнат значително, защото ще фалират. Кибрит вече направи два грешни хода с Орфеус и Коледната кутия. Продуктите от коледната може би ще влязат като елитен продукт в следващи кутии, за Орфеус не мисля, че така ще го пласират, но с тези цени на така чаканите кутии, загубиха. Аз до този месец, съм взимала само кутии на кибрит и то не съм редовна, само когато има продукт който искам и вчера напълних едно кашонче с продукти които са ми излишни и занесох в работата. Казах, че подарявам всеки да си вземе каквото си хареса. Дори мъжете поровиха вътре Joy

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 19:36 от Алекс :)

# 102
Наистина темата е за нашите кутии, но както е тръгнало ще си купуваме чуждите все повече, като единични издания или с абонамент. На всеки според вкуса.

Адмирации на Кибрит, че не са пуснали пак реклами как Орфеус е налична отново поради небивалият интерес.

https://kashon.bg/ правят картонените кутии и за Кибрит и за Гудбокс, Белбокс и кой ли още не. Така беше преди, едва ли са ги сменили.

# 103
Аз се изкушавам пак от BgBox, въпреки пълното разочарование от декемврийската им кутия. В януарската ще е една любима моя марка - Phytocode. Но ще видя какъв продукт и дали ще си заслужава.

# 104
На мен пък ми харесва продуктите да са красиво опаковани, да, съдържанието е по-важно, но пък в красивата опаковка ми е по-празнично.   Аз си използвам картонените кутиите на кибрит.  Мисля, че цените на кутиите  няма да се вдигнат значително, защото ще фалират. Кибрит вече направи два грешни хода с Орфеус и Коледната кутия. Продуктите от коледната може би ще влязат като елитен продукт в следващи кутии, за Орфеус не мисля, че така ще го пласират, но с тези цени на така чаканите кутии, загубиха. Аз до този месец, съм взимала само кутии на кибрит и то не съм редовна, само когато има продукт който искам и вчера напълних едно кашонче с продукти които са ми излишни и занесох в работата. Казах, че подарявам всеки да си вземе каквото си хареса. Дори мъжете поровиха вътре Joy

Последното изречение искрено ме разсмя 😂😂😂

Ако някоя от вас иска гела за лице на Елфея от последната кутия на Белебокс, с радост бих го подарила.

Общи условия

Активация на акаунт